Az Apple A16 chip lenyűgöző javulást mutat a GPU pontszámban az AnTuTu teszten!

2022.09.14| GsmArena

Összehasonlítottuk a korábbi modellekkel a legújabb iPhone 14 sorozatot, az elmúlt évek legnagyobb generációs javulását látjuk!

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Egy korai Geekbench eredmény különösen komor képet festett az új Apple A16 chipset teljesítményéről, azonban most, hogy az AnTuTu csapat kiásta az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max eredményeit, a dolgok felfelé ívelnek.

Az Apple A16 chip lenyűgöző javulást mutat a GPU pontszámban az AnTuTu teszten!

A Pro 978,147, a Pro Max pedig 972,936 pontot ért el. Ez körülbelül 19%-os javulást jelent a 13-as sorozatú modellekhez képest. Azt is jegyezzük meg, hogy mivel az új iPhone 14 és iPhone 14 Plus az iPhone 13 Pro duó chipsetjét használja, ez egy 14-es sorozaton belüli összehasonlítás is. Az alap iPhone 14 telefonok is 6 GB RAM-ra frissültek, akárcsak a tavalyi (és az idei) Pro modellek.

Az Apple A16 chip lenyűgöző javulást mutat a GPU pontszámban az AnTuTu teszten!

Ha a bontásokat nézzük, a CPU teljesítménye tekintélyes 17%-kal, míg a memória pontszáma 10%-kal nőtt. Igazán a GPU az, ami lenyűgöző, 28%-os ugrást mutat az előző generációhoz képest. Meglepődtünk, hogy az Apple nem említette a bemutató során, ez lehet az elmúlt évek legnagyobb generációs javulása. Összehasonlításképpen, a tavalyi iPhone 13 Pro korai AnTuTu eredményei 17%-os növekedést mutattak a CPU pontszámban a 12 Pro generációhoz képest, és 19%-ot a GPU esetében. Tavaly a memória pontszáma volt az, ami 44%-os ugrással lenyűgözte az embert.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei