Letaszították a trónról az iPhone 14 Pro Max-ot!

2023.01.23| 9to5mac

Az iPhone 14 Pro Max elveszítette a leggyorsabb letöltési sebesség koronáját két androidos készülékkel szemben!

Tavaly ősszel, az iPhone 14 Pro Max megjelenésekor több tanulmányban is a leggyorsabb letöltési sebességgel rendelkező készülék lett, megelőzve olyan versenytársakat, mint a Samsung Galaxy S22 okostelefonok. Mint kiderült, a legfrissebb jelentés szerint az iPhone 14 Pro Max nem csak egy, hanem két androidos készülékkel szemben is elvesztette a letöltési sebességre vonatkozó koronát.

Az Ookla közzétette legújabb mobil teljesítményjelentését, amelyben összehasonlítja a főbb amerikai szolgáltatókat a le- és feltöltési sebesség, a konzisztencia, a rendelkezésre állás és egyéb szempontok tekintetében. 

Letaszították a trónról az iPhone 14 Pro Max-ot!

Míg a harmadik negyedévben az iPhone 14 Pro Max érdemelte ki a koronát a sebesség tekintetében a 147 Mbps letöltési sebesség és a 17 Mbps feltöltési sebesség mediánjával, az Ookla új tanulmányában fordult a kocka.

A leggyorsabb okostelefonok az USA-ban letöltési sebesség alapján a Samsung Galaxy Z Fold4 érdemelte ki az első helyet a 147,24 Mbps medián letöltési sebességgel, a második helyen pedig a Google Pixel 7 Pro végzett 137,11 Mbps sebességgel.

Az iPhone 14 Pro Max 133,84, a 14 Pro pedig 130,14 Mbps sebességgel a harmadik helyre került. A feltöltési sebességek és a késleltetés mind nagyon közel voltak egymáshoz, de a Pixel 7 Pro 15,53 Mbps feltöltési sebességgel és 50 ms késleltetéssel vezetett.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei