Letaszították a trónról az iPhone 14 Pro Max-ot!

2023.01.23| 9to5mac

Az iPhone 14 Pro Max elveszítette a leggyorsabb letöltési sebesség koronáját két androidos készülékkel szemben!

Tavaly ősszel, az iPhone 14 Pro Max megjelenésekor több tanulmányban is a leggyorsabb letöltési sebességgel rendelkező készülék lett, megelőzve olyan versenytársakat, mint a Samsung Galaxy S22 okostelefonok. Mint kiderült, a legfrissebb jelentés szerint az iPhone 14 Pro Max nem csak egy, hanem két androidos készülékkel szemben is elvesztette a letöltési sebességre vonatkozó koronát.

Az Ookla közzétette legújabb mobil teljesítményjelentését, amelyben összehasonlítja a főbb amerikai szolgáltatókat a le- és feltöltési sebesség, a konzisztencia, a rendelkezésre állás és egyéb szempontok tekintetében. 

Letaszították a trónról az iPhone 14 Pro Max-ot!

Míg a harmadik negyedévben az iPhone 14 Pro Max érdemelte ki a koronát a sebesség tekintetében a 147 Mbps letöltési sebesség és a 17 Mbps feltöltési sebesség mediánjával, az Ookla új tanulmányában fordult a kocka.

A leggyorsabb okostelefonok az USA-ban letöltési sebesség alapján a Samsung Galaxy Z Fold4 érdemelte ki az első helyet a 147,24 Mbps medián letöltési sebességgel, a második helyen pedig a Google Pixel 7 Pro végzett 137,11 Mbps sebességgel.

Az iPhone 14 Pro Max 133,84, a 14 Pro pedig 130,14 Mbps sebességgel a harmadik helyre került. A feltöltési sebességek és a késleltetés mind nagyon közel voltak egymáshoz, de a Pixel 7 Pro 15,53 Mbps feltöltési sebességgel és 50 ms késleltetéssel vezetett.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei