Megszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

2022.11.07| 9to5mac

Ma az Apple egy rendkívüli közleményben értesítette a rossz hírről az ügyfeleket!

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az Apple ma közleményben figyelmeztette az ügyfeleket, hogy az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max elérhetősége nagyon korlátozott, miután a régióban a közelmúltban a COVID-19 korlátozások miatt gyárbezárások történtek.

Ez azt jelenti, hogy az Apple valószínűleg csökkenti a kritikus ünnepi időszakra vonatkozó szállítási becsléseket, ami potenciálisan hatással lehet a negyedév bevételi adataira, és az ügyfeleknek jelenleg hosszabb várakozási időre kell számítaniuk, ha új iPhone 14 Pro modellt rendelnek.

Megszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

A vállalat közölte, hogy azon dolgozik, hogy visszaállítsa a zászlóshajó iPhone-sorozatának normál termelési szintjét, miközben gondoskodik a dolgozók egészségügyi és biztonsági óvintézkedéseiről.

Az Apple közölte, hogy a kínai Zhengzhou-ban található egyik üzemben bevezetett COVID-19 korlátozások különösen az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max gyártására voltak hatással.

A COVID-19 az elmúlt két évben többször is hatással volt az iPhone beszállítói láncra, bár ez az eset szokatlanul súlyos lehetett ahhoz, hogy az Apple hivatalos közzétételt kezdeményezzen. Ez arra utal, hogy az Apple úgy véli, a zavarnak jelentős hatása lesz a negyedéves teljesítményére, ezért a holnap reggeli tőzsdei nyitás előtt értesíti a részvényeseket.

Az Apple megismételte, hogy továbbra is erős keresletet tapasztal az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max iránt. Az elemzők általában úgy vélik, hogy a Pro termékcsalád értékesítési teljesítménye meghaladta a várakozásokat, míg az iPhone 14 és az iPhone 14 Plus iránti kereslet a vártnál alacsonyabb.

Az Apple Online Store jelenleg 4 hetes szállítási becsléseket közöl a legtöbb iPhone 14 Pro konfigurációra. Ezzel szemben az iPhone 14 és 14 Plus rendelések azonnal kézbesíthetőek.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei