Megszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

2022.11.07| 9to5mac

Ma az Apple egy rendkívüli közleményben értesítette a rossz hírről az ügyfeleket!

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az Apple ma közleményben figyelmeztette az ügyfeleket, hogy az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max elérhetősége nagyon korlátozott, miután a régióban a közelmúltban a COVID-19 korlátozások miatt gyárbezárások történtek.

Ez azt jelenti, hogy az Apple valószínűleg csökkenti a kritikus ünnepi időszakra vonatkozó szállítási becsléseket, ami potenciálisan hatással lehet a negyedév bevételi adataira, és az ügyfeleknek jelenleg hosszabb várakozási időre kell számítaniuk, ha új iPhone 14 Pro modellt rendelnek.

Megszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

A vállalat közölte, hogy azon dolgozik, hogy visszaállítsa a zászlóshajó iPhone-sorozatának normál termelési szintjét, miközben gondoskodik a dolgozók egészségügyi és biztonsági óvintézkedéseiről.

Az Apple közölte, hogy a kínai Zhengzhou-ban található egyik üzemben bevezetett COVID-19 korlátozások különösen az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max gyártására voltak hatással.

A COVID-19 az elmúlt két évben többször is hatással volt az iPhone beszállítói láncra, bár ez az eset szokatlanul súlyos lehetett ahhoz, hogy az Apple hivatalos közzétételt kezdeményezzen. Ez arra utal, hogy az Apple úgy véli, a zavarnak jelentős hatása lesz a negyedéves teljesítményére, ezért a holnap reggeli tőzsdei nyitás előtt értesíti a részvényeseket.

Az Apple megismételte, hogy továbbra is erős keresletet tapasztal az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max iránt. Az elemzők általában úgy vélik, hogy a Pro termékcsalád értékesítési teljesítménye meghaladta a várakozásokat, míg az iPhone 14 és az iPhone 14 Plus iránti kereslet a vártnál alacsonyabb.

Az Apple Online Store jelenleg 4 hetes szállítási becsléseket közöl a legtöbb iPhone 14 Pro konfigurációra. Ezzel szemben az iPhone 14 és 14 Plus rendelések azonnal kézbesíthetőek.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

2023.09.20
| Android Authority
Az iFixit csökkentette az iPhone 14 javíthatósági értékelését a korábbi 7-ről 4-re az elérhető maximális 10 pontból.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei