Megszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

2022.11.07| 9to5mac

Ma az Apple egy rendkívüli közleményben értesítette a rossz hírről az ügyfeleket!

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az Apple ma közleményben figyelmeztette az ügyfeleket, hogy az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max elérhetősége nagyon korlátozott, miután a régióban a közelmúltban a COVID-19 korlátozások miatt gyárbezárások történtek.

Ez azt jelenti, hogy az Apple valószínűleg csökkenti a kritikus ünnepi időszakra vonatkozó szállítási becsléseket, ami potenciálisan hatással lehet a negyedév bevételi adataira, és az ügyfeleknek jelenleg hosszabb várakozási időre kell számítaniuk, ha új iPhone 14 Pro modellt rendelnek.

Megszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

A vállalat közölte, hogy azon dolgozik, hogy visszaállítsa a zászlóshajó iPhone-sorozatának normál termelési szintjét, miközben gondoskodik a dolgozók egészségügyi és biztonsági óvintézkedéseiről.

Az Apple közölte, hogy a kínai Zhengzhou-ban található egyik üzemben bevezetett COVID-19 korlátozások különösen az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max gyártására voltak hatással.

A COVID-19 az elmúlt két évben többször is hatással volt az iPhone beszállítói láncra, bár ez az eset szokatlanul súlyos lehetett ahhoz, hogy az Apple hivatalos közzétételt kezdeményezzen. Ez arra utal, hogy az Apple úgy véli, a zavarnak jelentős hatása lesz a negyedéves teljesítményére, ezért a holnap reggeli tőzsdei nyitás előtt értesíti a részvényeseket.

Az Apple megismételte, hogy továbbra is erős keresletet tapasztal az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max iránt. Az elemzők általában úgy vélik, hogy a Pro termékcsalád értékesítési teljesítménye meghaladta a várakozásokat, míg az iPhone 14 és az iPhone 14 Plus iránti kereslet a vártnál alacsonyabb.

Az Apple Online Store jelenleg 4 hetes szállítási becsléseket közöl a legtöbb iPhone 14 Pro konfigurációra. Ezzel szemben az iPhone 14 és 14 Plus rendelések azonnal kézbesíthetőek.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokMi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

Mi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

2022.12.17
| SamMobile
Íme a Samsung Good Lock modulok, amelyekről úgy gondoljuk, érdemes kipróbálni!
Ez a One UI 5.0 egyik legjobb és leginkább alulértékelt funkciója

Ez a One UI 5.0 egyik legjobb és leginkább alulértékelt funkciója

2022.12.08
| SamMobile
A Samsung új One UI 5.0 nagyszerű. A vállalat időt szakított arra, hogy optimalizálja a teljesítményt és javítsa a felhasználói élményt apró, de jelentős változtatásokkal és kiegészítésekkel.
Mától 50 százalékos kedvezéménnyel vásárolható meg!

Mától 50 százalékos kedvezéménnyel vásárolható meg!

2023.01.09
| AliExpress
Blackview BV9200: 6,6 hüvelykes, 120Hz-es kijelző, 5000mAh-es akkumulátor, 14GB Ram - csapj le rá most!
Megújul külsőleg a Galaxy S23 és S23 Plus

Megújul külsőleg a Galaxy S23 és S23 Plus

2022.12.19
| Android Authority
A Galaxy S23 és a Galaxy S23 Plus modellek dummy-jairól jelentek meg képek az interneten. A fotók néhány tervezési változást mutatnak be az S23 és az S22 között. A Galaxy S23 Ultra dummy-járól nincs információnk.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Az MMS lassan megszűnőben, de az SMS még él. Ön melyik applikációt használja leginkább üzenetküldésre?


Instagram
Messenger
Signal
Skype
SMS
Snapchat
Telegram
Viber
Whatsapp
EgyébKorábbi szavazások eredményei