Ezek a telefonok verik az iPhone 14 Pro Max-ot

2023.04.18| 9to5 Mac

Az Ookla Q1 2023-as mobil teljesítményjelentésének egy aspektusa az, hogy az egyes készülékek hogyan viszonyulnak egymáshoz.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Míg tavaly ősszel az iPhone 14 Pro Max volt a király a medián letöltési sebességek tekintetében, addig 2023 első negyedévében már nem ez volt a helyzet. Íme a három okostelefon, amelyik gyorsabb volt.

Az Ookla megosztotta legfrissebb mobil teljesítmény jelentését, amelyben összehasonlította a főbb amerikai szolgáltatókat a le- és feltöltési sebességek, a konzisztencia, a rendelkezésre állás és egyéb jellemzők tekintetében.

Ezek a telefonok verik az iPhone 14 Pro Max-ot

Fotó: PhoneBuff

Ezzel együtt a tanulmány bemutatja, hogy az Egyesült Államok legnépszerűbb okostelefonjai hogyan álltak egymás mellé 2023 első negyedévében a letöltési/feltöltési sebesség és a késleltetés tekintetében.

Míg az iPhone 14 Pro Max a III. negyedévben 147 Mbps letöltési és 17 Mbps feltöltési sebességgel érdemelte ki a sebesség tekintetében a koronát, az Apple zászlóshajója a IV. negyedévben elvesztette ezt a címet. Kiderült, hogy a Samsung és a Google legújabb készülékei idén az első negyedévben is le tudták győzni.

A leggyorsabb okostelefonok letöltési sebesség alapján

Az új Samsung Galaxy S23 Ultra 161,86 Mbps medián letöltési sebességgel érdemelte ki a csúcsot, a második helyen a Galaxy Z Fold4 végzett 143,56-tal, a Google Pixel 7 Pro pedig 132,57 Mbps sebességgel a harmadik helyen landolt.

Az iPhone 14 Pro Max 130,99 Mbps sebességgel a negyedik helyen végzett. Ezekkel a számokkal az S23 Ultra átlagos letöltési sebessége 23%-kal gyorsabb, mint az iPhone 14 Pro Maxé.

A feltöltési sebességek és a késleltetés mind közel voltak egymáshoz, de a Galaxy S23 Ultra 16,19 Mbps sebességgel vezetett a feltöltésnél, a Pixel 7 Pro pedig 50 ms késleltetéssel rendelkezett a legalacsonyabb késleltetéssel.

Ezek a telefonok verik az iPhone 14 Pro Max-ot

A leggyorsabb okostelefon letöltési sebességek Ookla tanulmánya

Az összképet figyelembe véve az összes iPhone és Samsung készülék letöltési sebességének mediánját tekintve az utóbbi került előnybe 91,57 Mbps mediánsebességgel, szemben az Apple 76,92 Mbps-ával.

Mindkettő emelkedett a negyedik negyedévhez képest, amikor a Samsung 65,94, az Apple pedig 62,49 Mbps-ot ért el. A Samsung a medián feltöltési sebesség és a két millimásodperccel alacsonyabb késleltetés tekintetében is megelőzte az Apple-t.

Ezek a telefonok verik az iPhone 14 Pro Max-ot

iPhone vs Samsung medián letöltési sebesség

A mobil Ookla-jelentésben további teljesítményeredmények találhatók szolgáltatók szerint. Meg kell várnunk, hogy az Apple visszaszerezze-e a medián letöltési sebesség koronáját az iPhone 15-tel idén ősszel.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

2023.09.20
| Android Authority
Az iFixit csökkentette az iPhone 14 javíthatósági értékelését a korábbi 7-ről 4-re az elérhető maximális 10 pontból.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei