Még mi sem hisszük el, hogy milyen ajánlatokat kaptunk a Hekkától!

2022.10.28| Hekka

Három kuponkódot hozzunk most nektek, hatalmas kedvezményekért beválhatók!!

A Hekka első ajánlata az új Realme  GT  Neo 3T. Az első perctől kezdve ígéretesnek tűnik az új dizájnjával, processzorával és továbbfejlesztett kamerarendszerével. A készülék Snapdragon 870 SoC processzort és Android 12 alapú Realme UI 3.0 rendszert kapott. A Realme  GT Neo 3T egy 6,62 hüvelykes FullHD+ 120Hz-es AMOLED képernyő köré épül, amelynek bal felső sarkában kapott helyett a 16MP-es szelfikamera. A 64MP-es főkamera a hátlapon található téglalap alakú kameraszigeten belül helyezkedik el, amely egy 8MP-es ultraszéles és egy 2MP-es makró egységnek is otthont ad.

A Realme  GT Neo 3T sztereó hangszórókkal, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval és NFC-vel is rendelkezik. Támogatja az 5G hálózatot és egy 5000 mAh-es akkumulátort tartalmaz 80W-os töltéstámogatással.  A Realme GT Neo 3T a Hekkánál most a RealmeGT kuponkódot használva 130.000 forintért vásárolható meg 165.000 forint helyett.

A Hekka következő második ajánlata a legfrissebb OSCAL készülék. Az OSCAL C80 ultravékony, mindössze 188 grammos készülék, ami közel 10 grammal könnyebb, mint elődje.  A legnagyobb vonzereje mindenképpen a nagyobb kijelző, mivel a C80 az első OSCAL készülék, amely 6,5 hüvelykes, 90 Hz-es képfrissítési frekvenciával rendelkezik.

A készülék egy 5180mAh-es akkumulátort kapott, hogy a napi médiafogyasztástól a nehéz munkaterhelésig mindenre készen álljon. Ami a CPU-t illeti, az OSCAL C80 egy okta-core Unisoc T606 processzorral rendelkezik, amelyhez 8GB RAM társul. Az OSCAL C80 20.000 forinttal kevesebbért veheted meg, csupán csak a BVC80 kuponkódot kell használnod!

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Most sem marad ki az ajánlatok közül az okosóra. A Mibro, a Xiaomi egyik almárkája, a Mibro X1 okosóra sikere után új okosórával tért vissza a Mibro A1 néven. Az óra egy továbbfejlesztett megjelenéssel, jobb hardverrel és funkciókkal érkezik. A Mibro A1 okosóra kör alakú kialakítással rendelkezik, amely nagyon elegáns ebben a fekete színben, így akár egy drága óra megjelenését is adhatja. Összességében az óra vékony és könnyű, kiváló minőségű fémötvözetből készült, ami könnyűvé teszi a mindössze 42 g-os készüléket. A kijelzője egy nagy 1,28 hüvelykes IPS képernyő a jobb tartalom megjelenítéséhez.

A Mibro A1 okosóra 20 multi-sport móddal van felszerelve, hogy bármilyen igényt kielégítsen, beleértve a kültéri futást, beltéri futást, gyaloglást, kültéri kerékpározást, beltéri kerékpározást, hegymászást, ugrókötelezést, jógát, kosárlabdát, teniszt, tollaslabdát, focit, ellipszisgépet, felülést, szabad mozgást, fekvőtámaszt, úszást, görkorcsolyát, aerobikot vagy éppen az asztaliteniszt. A sportfunkciók mellett az A1 beépített optikai pulzusérzékelőkkel, teljeskörű alvás monitorozással van felszerelve, emellett figyelhetjük a vérnyomásunkat és véroxigénszintünket is.

Hekkánál most a Mibro A1 okosóra a MibroA1 kuponkódot használva mindössze 12.000 forint.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.