Március végétől nem lesz több Apple AirPods

2019.03.01| GSM Arena
Címkék:

Apple

,

pletyka

,

AirPods 2


Minden terméknek van egy bizonyos, előre meghatározott életciklusa, ez az AirPods esetében március 28-ig tart.

 

Az Apple pletykáival foglalkozó, spanyol AppleSfera szerint március 29-én már kapható lesz, ehhez március 25-én mutatkozik be a cég Apple AirPods 2 vezeték nélküli fülhallgatója, éppen az előd utolsó napja után. Az eredeti AirPods a megjelenésekor rengeteg kritikát kapott a furcsa kinézete miatt, azonban ennek ellenére, két évvel később még mindig a legjobban fogyó Apple termék például a Best Buynál Amerikában.

A jelentés szerint a forrás, ahonnan a hír származik, az Apple terveihez is hozzáfér. A március 29-i dátumot a logisztikai és termékkészlet kezelő szoftverre alapozza, amely az Apple ellátási rendszerének alapja. E hónap végén az Apple AirPods 2, valamint vele együtt az új iPadek és az AirPower is bemutatkozik.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A szép, kerek történetet egy mai hír zavarja, miszerint az AirPodsból hamarosan érkezik egy vezetékmentes töltéssel is tölthető verzió, amelynek lenne is értelme a hamarosan érkező AirPower wireless töltő miatt. Az érkező AirPods 2-ről gyakorlatilag semmit sem tudni, sem a dizájn, sem a tudás nem ismert, ám ha az Apple Watch-ot vesszük alapul, akkor nagyon hasonló megjelenés és pár apróbb fejlesztés, úgymint jobb akkumulátor üzemidő várható.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.