Kospet Tank M1: extrém strapabíró óra 20 ezer forint alatt

2022.04.20| (x)
Címkék:

hekka

,

Kospet Tank M1


A Kospet Tank M1 a Kospet második strapabíró órája, és a gyártó láthatóan igyekezett egy felejthetetlen darabot összerakni.

A Kospet Tank M1 a Kospet második strapabíró órája, és a gyártó láthatóan igyekezett egy felejthetetlen darabot összerakni a funkciók tekintetében.

A külseje egyedinek nem tekinthető, de mindenféleképpen figyelemreméltó, egy négyszög/sokszög alakú testet kapott, ami több színben is kapható. A készülék 1.72″-es színes érintő-kijelzőt kapott, 280*320 pixel felbontással. Az óra tömege mindössze 55 gramm.

Ahogy a címben is írtuk, elég erős strapa funkciókkal rendelkezik. pl. nem csak a szokásos IP68-as tanúsítványt kapta meg, hanem az IP69K-t is, ami alapján mindenféle vizes és poros környezetnek ellenáll, például a nagynyomású vízzel történő locsolást is. De kívül a MIL-STD810 katonai szabványnak is megfelel, amiben a közvetlen napsugárzás, a savas környezet és az extrém hőterhelés elviselése is követelmény.

A gyári adatok szerint a KOSPET TANK M1 bírja az extrém nagy nyomást, így 50 méteres mélységig vízálló. Emellett az extrém alacsony nyomást is elviseli, így 12 182 méter magasságig működőképes marad. Nem okoz gondot a durván párás környezet sem, akár 95 százalékos páratartalom mellett is használhatjuk. Mehetünk vele hidegbe, melegbe, a normál működés mínusz 40 és plusz 70 fok között biztosított. Kibírja az ütést, a rázkódást, 8 órán keresztül garantáltan nem ázik be.

A készülék tudása is megfelelő, van szív- és alvásmonitor, vérnyomás- és véroxigénszint mérés, támogat 24 sportmódot, lépésszámlálót, kalóriaszámlálót is.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az óra elég nagy akkut kapott, a 380 mAh elég arra, hogy 50 napos készenléti időt, vagy 15 napos átlagos használatot tegyen lehetővé egy töltéssel.

A Kospet Tank M1 most a hekka.com-on mindössze 54.99 USD-ért, azaz kb 19 ezer forintért megkapható. Az ár már tartalmazza az ÁFA-t.

 

A hekka.com-on most különben is elég jó ajánlatok közül lehet válogatni. Pl a HekkaALOVA kód felhasználásával 39,99 usd-ért (kb 14e Ft) kapható az ALOVA OPENEAR Unison Sport bluetooth-os fejhallgató, amely 8 órás használati időt és 130 órás, azaz több mint 5 napos készenléti időt ígér. Emellett akciók sora érhető el többek között Xiaomi és Poco telefonokhoz.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.