Képeken az iPhone 14 Pro Max!

2022.08.26| Phone Arena
Címkék:

iPhone 14 Pro Max


Az Apple megerősítette a Far Out eseményt szeptember 7-i dátummal, ahol bejelenti az iPhone 14 sorozatot, az Apple Watch Series 8-at és két másik óramodellt, valamint az új AirPodokat.

Az új telefonok várhatóan szeptember 16-án kerülnek a boltok polcaira. A dizájn már végleges, és ha kíváncsi, milyen változásokra számíthat, egy csomó kiszivárogtató közzétett képeket az iPhone 14 Pro Max dummyjáról, ezeket mutatjuk most be.

A 6,1 hüvelykes iPhone 14 és a 6,7 colos iPhone 14 Max várhatóan megtartja a 2021-es társaik dizájnját. A 6,1 hüvelykes iPhone 14 Pro és a 6,7 colos iPhone 14 Pro Max viszont nagy valószínűséggel kapszula alakú és lyuk kivágásokkal, valamivel vastagabb méretekkel és vastagabb kameraszigettel rendelkezik, így természetesen nagyobb a kíváncsiság a tervezésükről.

DuanRui és Yogesh Brar tippadók közzétettek néhány képet az iPhone 14 Pro Max dummykról az összes várt színben, beleértve az új lila színt is. Sokkal sötétebb, mint az iPhone 12 pasztelllila, és feltűnően néz ki.

Emellett a pletyka szerint nem úgy tűnik, hogy kapunk zöld opciót, valamint a Sierra Blue helyett egy mélyebb kék árnyalatra számíthatunk. Az is lehetséges, hogy ezek a dummyk nem pontosan adják vissza a tényleges színárnyalatokat. Mivel rengeteg dummy egységet, valamint kiszivárgott rajzot láttunk már, itt nincs sok meglepetés, de azért két dolgot érdemes megnézni.

Az első a kivágások változása, mivel a korábbi dummy egységekből ezek hiányoztak, és valójában csak egy dummy modell volt, amelyen a bevágás cseréje volt látható, és ez sem egyértelműen.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az új képeken az i-kivágás közelről látható, és ahogy a korábbi jelentések jelezték, sok helyet foglal, és ebből a szempontból nem jelent hatalmas előrelépést a bevágáshoz képest, de végül nem foglal el annyi helyet és ez a képernyőnek szebb megjelenést kölcsönöz.

Ezt leszámítva, amint azt a korábbi jelentések is közölték, a kamera dudorja vastagabb, az új 48 MP-es kamera tette szükségessé ezt a változtatást. Voltak olyan pletykák is, hogy a telefonok magasabb képarányúak, hogy alkalmazkodjanak a dizájn változásaihoz, de ezt ezekről a képekről nehéz megmondani.

Mivel a felső rész más lesz, és több lesz a szabad hely, ésszerű némi változásra számítani az állapotsorban, és a bennfentes ShrimpApplePro, aki elsőként árulta el, hogy a bevágás eltűnik, közzétett egy képernyőképet, amelyet feltehetően egy kiadás előtti iPhone 14 Pro Max egység. Az iPhone 13 Pro Max-hez képest az állapotsor kissé lejjebb és jobban a jobb oldalon helyezkedik el, ami nem átütő változás, de érdekes látni.

Az Apple erős keresletre számít az iPhone 14-es sorozattal kapcsolatban, és a pletykák szerint az áremelés nem fogja visszatartani az iPhone rajongókat attól, hogy a Pro készülékeket válasszák, valószínűleg könnyen ők lesznek 2022 legjobb telefonjai.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.