Íme a OnePlus 9 Pro teljes valójában

2021.02.08| Playful Droid
Címkék:

OnePlus 9 Pro


A OnePlus 9 újabb élőképei szivárogtak ki hétvégén és mutatkozott meg a telefon több oldalról.

Korábbi pletykák szerint a közelgő OnePlus 9 okostelefonokat valószínűleg az év első negyedévében jelentik be és legalább két eszköz, a OnePlus 9 és a OnePlus 9 Pro piacra dobására számíthatunk.

Annak ellenére, hogy már csak hetekre vagyunk a bejelentéstől, a OnePlus 9 sorozat számos részletére fény derült az a közösségi média platformjain az elmúlt hónapokban.

Tavaly decemberben láthattuk a OnePlus 9 képeit, most a YouTuber Dave2D egy lépéssel továbbment azzal, hogy kiadott egy állítólagos élő képet a OnePlus 9 Pro-ról is.

A OnePlus 9 Pro képei nagyrészt megerősítik a korábbi pletykákat és szivárgásokat. A készülék elöl ívelt kijelzőt mutat, amely apró lyuk kivágást kapott a bal felső sarokban a szelfi kamerának. A kijelző QHD+ felbontású és a képeken ábrázolt információk alapján akár 120Hz-es frissítési frekvenciát is támogatja.

Hátul válnak igazán érdekessé a dolgok. Ahogy a képek is mutatják, a téglalap alakú kameraház valójában a Hasselblad márkanevet viseli, amely utal a OnePlus és a svéd fotóóriás lehetséges partnerségére a következő generációs kamerarendszer fejlesztése során.

Ez nem igazán meglepő, tekintve, hogy a OnePlus korábban elárulta, hogy a cég jelentős összegeket fektetett okostelefonjaik kameráiba. Az azonban továbbra is rejtély, hogy az új partnerség valójában mennyire váltja be a hozzá fűzött ígéreteket a OnePlus 9 sorozat esetében és megállják-e majd fotózásban is a helyüket a Samsunggal és a Huawei-jel szemben.

Bár átfogó javulásra számíthatunk a OnePlus 9 sorozatú okostelefonoktól, de korábbi jelentések szerint sem a OnePlus 9, sem a OnePlus 9 Pro nem érkezik külön periszkóp kamerával.

 

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Okosóra két kamerával akcióban

Okosóra két kamerával akcióban

2019.10.18
| (x)
Akciós a Kospet Vision 4G-s, dual kamerás okosóra.
Te is bedőltél az Androidos „vírusnak”?

Te is bedőltél az Androidos „vírusnak”?

2019.11.12
| Phone Arena
3 milliószor töltöttek le felhasználók fertőzött androidos alkalmazást.
Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
Ezek a Galaxy-k kapják meg az Oreot

Ezek a Galaxy-k kapják meg az Oreot

2018.02.06
| Phone Arena
Kiderült, a Samsung mely Galaxy mobilokra adja meg biztosan az Android 8.0 Oreo frissítést.