Megnyerő videókon a OnePlus 9 széria

2021.03.24| PhoneArena

A OnePlus által megosztott videók után neked is megjön a kedved a OnePlus 9-hez, a 9 Pro-hoz és a OnePlus Watch-hoz.

Elérkezett a nagy pillanat, ugyanis a OnePlus bemutatta a legújabb készülékeit. Az új telefonok népszerűsítse érdekében a cég videósorozatokat osztott meg, melyek 30 és 60 másodpercesek, így vélhetően ezek reklámok formájában fognak visszaköszönni. Az első videó a Meet the OnePlus 9 sorozat címet viseli és ez egy 60 másodperces rövidvideó, ami bemutatja a OnePlus 9 és a OnePlus 9 Pro kialakítását. A kamera szigeten látható a Hasselblad felirat, ami egy elismert fényképezőgép márka, így bízunk benne, hogy egy magasabb szintre fogja emelni a vállalat fényképezési élményét.

A második videó, a Your Best Shot címet kapta. Ez a videó teljes mértékben a kamera élményről szól. A másfél perces videóban kitérnek a Hasselblad történetére is, illetve, hogy mennyi mindenben javult a kamera az együtt működésnek köszönhetően. Ebben az egységben a 6,5 hüvelykes és a 6,7 hüvelykes OnePlus 9 és a OnePlus 9 Pro 120 Hz-es frissítési gyakorisága is feltárul. Az LTPO technológia használata annyit jelent, hogy a gyorsabb frissítési gyakorisággal nem rendelkező tartalmak, alacsonyabb frissítéssel lesznek megtekinthetők. Ez elősegíti az akkumulátor élettartamának a megőrzését.

A telefonok mellett bemutatták a OnePlus első okosóráját, a OnePlus Watch-ot is. Az utolsó videóban kitérnek az oxigéntelítettség mérésére is. Egy 20 perces töltés elegendő, ahhoz, hogy egy hétig bírja szuflával az új intelligensóra. Az okoskiegészítő képes a hívások fogadására, illetve zenét is lehet vele hallgatni, anélkül, hogy a telefon a közelben lenne.

A OnePlus oldalán rendelt okoskészülékeket március 26-án kezdik majd szállítani.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei