Egyforma akkumulátorral jön a két OnePlus 9

2021.02.11| GSM Arena

Megbízható informátor szerint a OnePlus 9 és a OnePlus 9 Pro egyaránt 4500 mAh-s töltővel érkezik.

A múlt hónap végén egy megbízható tipster azt állította, hogy a OnePlus 9 és 9 Pro egyaránt 4500 mAh-s telepet kap. Most Max Jambor megerősítette ezt a hírt, miközben azt a jó hírt is közölte, hogy mindkét okostelefon töltővel a dobozában érkezik.

Jambor nem árulta el, milyen gyorsak lesznek a mellékelt adapterek, de az általa a Twitteren közzétett kép, amely megmutatja az akkumulátor kapacitását, azt állítja, hogy kétcellás elemeket találunk mindkét telefonba. Korábbi szivárgások és pletykák szerint a OnePlus 9 Pro akár 65W-tal is tölthető lesz.

Egyforma akkumulátorral jön a két OnePlus 9

A hírek szerint a OnePlus 9 és 9 Pro Snapdragon 888 lapkakészletet, valamint 120Hz-es képernyőket kap. A kisebb modellbe 6,55 hüvelykes FullHD+ panel kerül, míg a Pro 6,78 hüvelykes QHD+ felbontású, ívelt kijelzőt fog tartalmazni.

Hallottunk pletykákat a vezeték nélküli töltést támogató OnePlus 9 és 9 Pro-ról is. A Pro változat egészen 45W-tal képes dolgozni, de a OnePlus 9 töltési sebessége továbbra sem ismert. A OnePlus 9 Pro nemrégiben kiszivárogtatott praktikus képeiről az is kiderült, hogy az okostelefon a Hasselbladdal együttműködésben kifejlesztett négyes hátlapi kamerát biztosít. A OnePlus 9 sorozat márciusban érkezik, így várhatóan a következő napokban egyre több részlet érkezik.

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei