Új rekordot állított fel a OnePlus 9 sorozat

2021.03.29| Phone Arena

A OnePlus 9 család új cégrekordot állított fel az első napi előrendelések tekintetében.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Pete Lau, a OnePlus alapítója az egyik legaktívabb vezérigazgató a Twitteren. Gyakran megosztja az új eszközök fotómintáit, előzeteseket, valamint az üzleti teljesítmény mutatóit. Tegnap reggel visszatért néhány érdekes hírrel: a OnePlus 9 sorozat 324%-kal előzte meg a vállalat korábbi csúcsmodelljeit az első napi előrendelések tekintetében.

Ez nagyszerű hír a OnePlus marketing csapatának! A 9 sorozatot nagy tömegben reklámozták a közösségi médiában, videojátékokkal, posztokkal és természetesen fotókkal.

Új rekordot állított fel a OnePlus 9 sorozat

A kezdeti sikerben valószínűleg szerepet játszott a telefonok hátoldalán található Hasselblad név is. A OnePlus már jól ismert márka volt eddig is, de a semmiért nem fizet 150 millió dollárt! Igen, ez hatalmas összeg a kameragyártás érdekében, de mint már látjuk - a hároméves partnerség a vártnál hamarabb megtérülhet.

A OnePlus 9 Pro a cég eddigi legjobb telefonja. Nem tesz kompromisszumot a modern funkciók és hardverek tekintetében. Mellette a OnePlus 9 jó ár-érték arányt kínál, elhagyva néhány prémium funkciót, mint például az OIS és a vízállóság.

Ugyanabban az árkategóriában kínálja magát, mint például az Apple iPhone 12 és a Samsung Galaxy S21, és tudásban is nagyon hasonló, ha figyelmen kívül hagyjuk a hiányzó OIS-t és az IP besorolást.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei