A Galaxy S24 sorozat megdöntötte a Galaxy S23 előrendelési rekordját

2024.01.29| Android Headlines

A Galaxy S24 széria előrendelése január 19-én kezdődött, és rengetegen kapták meg előrendeléseiket.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Annak ellenére, hogy nem sok hardvermódosítás történt, úgy tűnik, a Samsung Galaxy rajongói nagyon reagálnak erre a telefonsorozatra. Egy új jelentés szerint a Galaxy S24 megdöntötte az elődei által felállított előrendelési rekordot.

A Galaxy S24 előrendelése lejárt, így ha szeretné, hogy mielőbb megkapja megrendelését, akkor lemaradt. Ezeknek a telefonoknak az általános értékesítése azonban január 31-én kezdődik. Ez szerdán lesz, tehát ha szívesen megrendelné új telefonját, már nem kell sokat várnia. 

Az elmúlt néhány évben évről évre a Samsung Galaxy S telefonokból egyre többet adnak el az előértékesítés során. Mindez annak ellenére van így, hogy a Samsung nem tesz sokat az újításokért ezeknek a telefonoknak a dizájnján. Mindenesetre a Galaxy S24 telefonok rendkívül népszerűek.

A Samsung egy csomó mesterséges intelligencia funkciót jelentett be, amelyek ezekre a telefonokra lesznek betöltve. Ezek szöveggenerálást, szövegfordítást és más hasznos eszközöket foglalnak magukban. Ezenkívül ezek a telefonok az érdekes Circle to search funkcióval indulnak, amely idővel más telefonokon is elérhetővé válik.

A Galaxy S24 sorozat megdöntötte a Galaxy S23 előrendelési rekordját

Az eladási számokat tekintve a Galaxy S24 sorozatból 1,21 millió darab kelt el az előrendelési időszakban. Ez valamivel magasabb, mint a Galaxy S23 sorozat 1,09 millió darabja. Ez növekvő tendenciát mutat a Galaxy telefonok előrendelésében, hiszen a Galaxy S22 sorozatból 1,01 millió, a Galaxy S21 sorozatból pedig 800.000 darab kelt el az előértékesítés során. Tehát a hardveres innováció hiánya ellenére a Galaxy S24 telefonok rendkívül népszerűnek bizonyulnak.

A három modell közül nem meglepő, hogy a Galaxy S24 Ultra viszi haza az aranyat, az előrendelések 60%-át tette ki. Ez a piac hatalmas része. Mint mindig, az Ultra piac olyan emberekből áll, akik a legnagyobb kijelzőre vágynak, kombinálva azoknak a piacával, akik továbbra is Galaxy Note-ot szeretnének használni.

A második helyen a Galaxy S24+ végzett, ami az előrendelések 21%-át teszi ki. A telefon ezen verziója néhány frissítést hozott a Galaxy S23+-on, beleértve az élesebb QHD+ kijelzőt.

Végül az alap Galaxy S24 tette ki az előrendelések 19%-át. Ez azt mutatja, hogy több Galaxy telefontulajdonos részesíti előnyben a nagyobb telefonokat, több tárhellyel és több RAM-mal, mint a kisebb verziókat. Mindez a magasabb árcédulák ellenére történik évek óta.

Mindenesetre a Galaxy S24 sorozat azt a célt tűzte ki, hogy 2024 egyik legerősebb és legnépszerűbb eszközgyűjteménye legyen. Az év éppen csak elkezdődött, és mindannyian készülünk arra, hogy lássunk még izgalmasabb eszközöket, amelyek versenybe szállnak ezekkel a telefonokkal.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei