A Galaxy S24 sorozat megdöntötte a Galaxy S23 előrendelési rekordját

2024.01.29| Android Headlines

A Galaxy S24 széria előrendelése január 19-én kezdődött, és rengetegen kapták meg előrendeléseiket.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Annak ellenére, hogy nem sok hardvermódosítás történt, úgy tűnik, a Samsung Galaxy rajongói nagyon reagálnak erre a telefonsorozatra. Egy új jelentés szerint a Galaxy S24 megdöntötte az elődei által felállított előrendelési rekordot.

A Galaxy S24 előrendelése lejárt, így ha szeretné, hogy mielőbb megkapja megrendelését, akkor lemaradt. Ezeknek a telefonoknak az általános értékesítése azonban január 31-én kezdődik. Ez szerdán lesz, tehát ha szívesen megrendelné új telefonját, már nem kell sokat várnia. 

Az elmúlt néhány évben évről évre a Samsung Galaxy S telefonokból egyre többet adnak el az előértékesítés során. Mindez annak ellenére van így, hogy a Samsung nem tesz sokat az újításokért ezeknek a telefonoknak a dizájnján. Mindenesetre a Galaxy S24 telefonok rendkívül népszerűek.

A Samsung egy csomó mesterséges intelligencia funkciót jelentett be, amelyek ezekre a telefonokra lesznek betöltve. Ezek szöveggenerálást, szövegfordítást és más hasznos eszközöket foglalnak magukban. Ezenkívül ezek a telefonok az érdekes Circle to search funkcióval indulnak, amely idővel más telefonokon is elérhetővé válik.

A Galaxy S24 sorozat megdöntötte a Galaxy S23 előrendelési rekordját

Az eladási számokat tekintve a Galaxy S24 sorozatból 1,21 millió darab kelt el az előrendelési időszakban. Ez valamivel magasabb, mint a Galaxy S23 sorozat 1,09 millió darabja. Ez növekvő tendenciát mutat a Galaxy telefonok előrendelésében, hiszen a Galaxy S22 sorozatból 1,01 millió, a Galaxy S21 sorozatból pedig 800.000 darab kelt el az előértékesítés során. Tehát a hardveres innováció hiánya ellenére a Galaxy S24 telefonok rendkívül népszerűnek bizonyulnak.

A három modell közül nem meglepő, hogy a Galaxy S24 Ultra viszi haza az aranyat, az előrendelések 60%-át tette ki. Ez a piac hatalmas része. Mint mindig, az Ultra piac olyan emberekből áll, akik a legnagyobb kijelzőre vágynak, kombinálva azoknak a piacával, akik továbbra is Galaxy Note-ot szeretnének használni.

A második helyen a Galaxy S24+ végzett, ami az előrendelések 21%-át teszi ki. A telefon ezen verziója néhány frissítést hozott a Galaxy S23+-on, beleértve az élesebb QHD+ kijelzőt.

Végül az alap Galaxy S24 tette ki az előrendelések 19%-át. Ez azt mutatja, hogy több Galaxy telefontulajdonos részesíti előnyben a nagyobb telefonokat, több tárhellyel és több RAM-mal, mint a kisebb verziókat. Mindez a magasabb árcédulák ellenére történik évek óta.

Mindenesetre a Galaxy S24 sorozat azt a célt tűzte ki, hogy 2024 egyik legerősebb és legnépszerűbb eszközgyűjteménye legyen. Az év éppen csak elkezdődött, és mindannyian készülünk arra, hogy lássunk még izgalmasabb eszközöket, amelyek versenybe szállnak ezekkel a telefonokkal.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei