A Samsung megerősítette, hogy javítja a Galaxy S24 élénk színprofilját

2024.02.01| SamMobile

Sok Galaxy S24 előrendelő ügyfél, aki a hivatalos január 31-i megjelenési dátum előtt megkapta új telefonját, a Reddit és az online fórumokon hívta fel a Samsung figyelmét a kijelzővel kapcsolatos problémára.

A jó hírek? A Samsung úgy tűnik, tudja, hogy a probléma fennáll, és dolgozik a megoldáson, ahogy azt a cég chat-támogató munkatársai is megerősítették. Számos Galaxy S24 panasza az élénk színprofilra vonatkozik. Nem tűnik elég színesnek, vagy legalábbis közel sem olyan élénknek, mint a korábbi Galaxy S zászlóshajókon.

Ugyanezt az eltérést észleltük Galaxy S24-einken, valamint egy lehetséges AOD-problémát. Annak ellenére, hogy a képernyők önmagukban pompásan néznek ki, nincs sok különbség az élénk és a természetes színmód között, ami arra késztetett bennünket, hogy elhiggyük, hogy ez nem a tervezett funkció.

Jelenleg nem sokat tehet a probléma ellen, ha élénkebb, “Samsungosan túlszaturált” megjelenést szeretne Galaxy S24 kijelzőjén. A Samsung azonban megerősítette végre, hogy kiad egy firmware-frissítést, hogy visszaállítsa az igazán élénk színmódot.

Egy S24 felhasználóval folytatott Samsung Chat Support beszélgetés képernyőképe került ki az internetre, amely megerősíti, hogy a Samsung mindent tud a Galaxy S24 kijelzővel kapcsolatos problémákról, és a fejlesztők frissítést készítenek.

A Samsung megerősítette, hogy javítja a Galaxy S24 élénk színprofilját

„Ne aggódjon, Samsung fejlesztői csapatunk jelenleg <…> azon dolgozik, hogy kijavítsa ezt a problémát az Ön készülékén. Biztos lehet benne, hogy ez a szoftverfrissítés megoldja Samsung S24-ek problémáját.”

A Samsung új Galaxy S24 One UI 6.1-el és a 2024. januári biztonsági javítással érkezik. Hogy ez a kijelzőjavítás pontosan mikor jelenik meg, az még várat magára. A csevegéstámogató ügynök nem adott határidőt, de reméljük, hogy a Samsung a közelgő, 2024. februári biztonsági javítással megszünteti a problémát.

Szerencsére mindaddig, amíg a Samsung meg nem oldja a kijelző élénk színprofilját, az új Galaxy S24 sorozatban rengeteg egyéb élvezet vár a megnövelt fényerőtől, a Generatív mesterséges intelligencia funkcióktól és a fényképezőgép-javításoktól az apró tervezési fejlesztésekig, a jobb hangzásig és még sok másig.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei