Ez kimaradt a Galaxy S24 bemutatójából

2024.01.30| SamMobile

A Galaxy S24 sorozat váratlan hangfrissítést hozott, amelyről a gyártó nem szólt semmit.

Annak ellenére, hogy a január 17-én megrendezett Galaxy Unpacked 2024 esemény több mint egy órás volt, a Samsung nem tudta részletezni a Galaxy S24 sorozat minden frissítését. Érthető, hogy néhány információ kimaradt.

Mostanra azonban rájöttünk, hogy a Samsung nem csak az Unpackednél, hanem a sajtó dokumentumokból is kihagyott legalább egy észrevehető frissítéssel kapcsolatos információkat.

Íme, amit a Samsung sajtóanyaga és élő közvetítései nem árultak el: a Galaxy S24 sorozat továbbfejlesztett hangszórókkal büszkélkedhet, olyannyira, hogy kíváncsiak vagyunk, miért nem tesz róla sehol említést a cég.

Ez kimaradt a Galaxy S24 bemutatójából

A Galaxy S24 sorozat jobb multimédiás élményt kínál

A Galaxy S23-hoz, és különösen a Galaxy S22 sorozathoz képest az új Galaxy S24 hangszórói érezhetően hangosabbak. Ennél is fontosabb, hogy a továbbfejlesztett hangszórók teltebb és szélesebb hangzást, több mélyhangot és esetleg jobban optimalizált EQ görbét kínálnak.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Galaxy S24 sorozat továbbfejlesztett hangszórói minden bizonnyal kellemes és váratlan meglepetést jelentenek. Néhány évvel ezelőtt a Samsung telefonhangszórói a kategória leggyengébbjei közé tartoztak, de a cég hosszú utat tett meg, és a Galaxy S24 fantasztikusan hangzik.

Ezek a hangszórók a világosabb, 2600 nites képernyővel kombinálva kiváló multimédiás élményt kínálnak a Galaxy S24 felhasználóknak útközben. Igaz, a zenerajongók fejhallgatóját nem fogják lecserélni. Ennek ellenére a továbbfejlesztett hangszóróktól nem lesz rosszul senki, ha megoszt valakivel egy videót a Galaxy S24-en. És több mint megfelelőek fejhallgató nélküli játékhoz.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei