Van egy kis baj a Samsung Galaxy S24 sorozat AOD-jával

2024.01.31| Android Headlines

A SamMobile Galaxy S24 sorozattal kapcsolatos első benyomásai a sorozat bizonyos megjelenítési szempontjainak néhány tökéletlenségéről szólnak.

Az előzetes betekintések aggodalomra adnak okot a Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24+ és Samsung Galaxy S24 Ultra esetében a halványabb Always On Display (AOD) és a „tompított” élénk színprofil miatt. A Galaxy S24 sorozat „élénk” színprofiljának élénksége állítólag kevés különbséget mutat a természetes” színprofilhoz képest.

A megfigyelés az Always On Display körül forog, amely a Galaxy S24-en észrevehetően halványabb elődeihez, a Galaxy S22 és Galaxy S23 sorozatokhoz képest. Ez a különbség állandó marad, akár az új AOD háttérkép módot, akár a hagyományos AOD-konfigurációt használja. Míg a Sammobile munkatársai az akkumulátor üzemidejének megőrzését szolgáló lehetséges kiigazításnak tekintik, első pillantásra aggályokat vet fel az AOD olvashatóságával kapcsolatban, különösen világosabb környezet esetén, amelyek ellentmondanak a tervezett célnak.

Van egy kis baj a Samsung Galaxy S24 sorozat AOD-jával

A Samsung egy jövőbeli szoftverfrissítéssel javíthatja a Galaxy S24 sorozat inkonzisztens színprofilját és AOD-ját

A Galaxy S24 sorozat Always On Display kijelzőjének alapos vizsgálata sárga árnyalatot mutat, függetlenül az AOD háttérkép, az Eye Comfort Shield vagy az Adaptive Color Tone beállításaitól. Ez a váratlan színárnyalat kérdéseket vethet fel azzal kapcsolatban, hogy ezek az eltolódások az AOD kalibrálásában szándékosak-e, vagy olyan probléma, amelyet a vállalat a jövőben ki fog javítani.

A Galaxy S24 sorozat Super AMOLED kijelzőihez ugyanazok a színprofilok tartoznak, mint elődei – “élénk” és „természetes”. A korai eredmények azonban eltérnek a korábbi Samsung zászlóshajók két profilja közötti telítettségi különbségtől. A Galaxy S24-en az „élénk” és a „természetes” színprofil nagyon hasonlónak tűnik. Valójában az Élénk opció észrevehetően “lehangoltnak” tűnik elődeihez képest. Az élénk színprofiltól való eltérés aggodalomra ad okot a felhasználói elvárások teljesítésével kapcsolatban.

Míg a SamMobile munkatársai az Always On Display és az “élénk” színprofil szokatlan színkalibrálását említették, hangsúlyozták, hogy a Galaxy S24 sorozat Super AMOLED képernyői összességében lenyűgöző vizuális élményt nyújtanak. Az eszközök állítólag megfelelő fényerőt tartanak fenn, ha szükséges.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

2024.01.03
| SamMobile
Lehet, hogy a Galaxy S24 lesz az a telefon, amely a következő pár hétben minden figyelmet magára von, de a Samsungnak más fontos készülékei is készülnek, mint például a Galaxy A55.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei