Nagyon megy a Samsung Galaxy S24 széria

2024.03.14| Phone Arena

A Samsung Galaxy S24 család értékesítési sikerét egy újabb forrás emeli ki.

A január végén világszerte kiadott Galaxy S24, S24 Plus és S24 Ultra már számos különböző jelentésben a legnagyobb kasszasikernek minősült. De mivel a Samsung ritkán hozza nyilvánosságra csúcskategóriás okostelefonjainak eladási eredményeit, mindenképpen jó (és fontos) látni, hogy egy másik megbízható forrás összeállít néhány nem hivatalos becslést.

Nagyon megy a Samsung Galaxy S24 széria

A legfrissebb adatgyűjtés az egyik legtekintélyesebb piackutató cégtől származik, és bár valójában nem derül ki, hogy hány darabot szállítottak le eddig a kínálatból, ismét hangsúlyozza az új Android zászlóshajó-trió összehasonlításban elért sikerét a tavalyi S23 családhoz képest.

Kétszámjegyű növekedés (majdnem) az egész kategóriában

Valamilyen oknál fogva úgy tűnik, hogy a Counterpoint Research nem publikált teljes jelentést ezeken az új számokon, amelyek így csak egy Yonhap News-on és Revegnus X-bejegyzésen keresztül érhetők el. Ez utóbbi tartalmaz egy ügyes kis grafikont, aminek köszönhetően minden nagyon könnyen érthető... kivéve onnan, ahonnan az utolsó részben az a 18 százalékos csökkenés következik.

Nagyon megy a Samsung Galaxy S24 széria

Kereskedelmi forgalomba hozataluk első három hetében a Galaxy S24, S24 Plus és S24 Ultra kétszámjegyű növekedést mutat elődeikhez képest az Egyesült Államokban, Koreában és Nyugat-Európában elért eladások tekintetében.

Nyilvánvalóan ez a Samsung három legfontosabb globális piaca, és bár nem éppen meglepő a koreai számok 22 százalékos ugrása, az Egyesült Államokra és Nyugat-Európára becsült 14, illetve 28 százalékos növekedés átkozottul lenyűgöző.

A grafikon utolsó oszlopában látható rejtélyes 18 százalékos visszaesés miatt a világméretű eladások csak 8 százalékkal nőttek, ami semmiképpen sem rossz eredmény. Ne feledje, a Galaxy S23, S23 Plus és S23 Ultra is viszonylag jól fogyott tavaly ilyenkor a rendelkezésre állás első heteiben, és állítólag az S24 megjelenéséig megőrizte vonzerejét.

Mint ilyen, az S24 családnak eddig jól megy, elsősorban az úttörő új AI-technológiáknak és az Ultra modell különösen erős box-office teljesítményének köszönhetően.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Nagyon megy a Samsung Galaxy S24 széria

Az S24 Ultra népszerűbb, mint az S24 és az S24 Plus... együttvéve

A Galaxy S24 Ultra jelenleg a legjobb Android telefon, amit meg lehet vásárolni? A tesztek és a vásárlók véleménye alapján igen. Elég annyi, hogy a január 28. és február 17. között világszerte vásárolt S24 sorozatú eszközök több mint a felét állítólag az Ultra verziója volt.

Igaz, az S24-es család legnagyobb és legerősebb tagja egymaga a trió globális szállítmányainak 52 százalékát tette ki a fent említett időszakban, a „standard” 6,2 hüvelykes modell 27 százalékát, a Plus változat pedig csak 21 százalékát tette ki. 

Ezek a részesedések valójában nem különböznek annyira attól, ahogy az S23 Ultra a tavalyi S23-hoz és S23 Plus-hoz viszonyítva állt, de még mindig figyelemre méltó, hogy a Samsung ilyen komoly munkát végez legdrágább készülékeinek értékesítésében.

Egyelőre továbbra sincs hír a modellek vagy a csúcskategóriás család egészének eladásairól, de az egyik forrás arra számított, hogy a Samsung néhány héttel ezelőtt "a bevezetést követő egy hónapon belül" túllépi a 10 millió darabot.

Feltételezve, hogy ez a szám pontos, több mint 5 millió Galaxy S24 Ultra példány lehet már a globális forgalomban, ami egyszerűen megdöbbentő. Nyilvánvalóan meg sem közelíti, hogy az Apple hány iPhone 15 Pro Max egységet ad el világszerte még több hónapos rendelkezésre állás után, de ez egy lenyűgöző adat.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

2024.01.03
| SamMobile
Lehet, hogy a Galaxy S24 lesz az a telefon, amely a következő pár hétben minden figyelmet magára von, de a Samsungnak más fontos készülékei is készülnek, mint például a Galaxy A55.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei