Videózás közben túlmelegszik a OnePlus 9 Pro

2021.04.11| Phone Arena

Több OnePlus 9 Pro tulajdonos állítólag túlmelegedési problémával küzd új készüléke használatakor.

Néhány felhasználó panaszkodott új OnePlus 9 Pro telefonjainak túlmelegedési problémáira, és közzétették Twitteren és a OnePlus fórumon abban a reményben, hogy megoldást találnak a problémára.

Több felhasználó szerint a probléma akkor merült fel, amikor új OnePlus 9 Pro modellekkel videofelvételt készítettek. Leírás szerint egyikük megpróbált 4K videót rögzíteni 60 kép/mp sebességgel és mindössze 1 percet sikerült elérnie, mire a telefon túlmelegedési figyelmeztetést adott ki. A figyelmeztetés után a telefon korlátozza bizonyos funkciókat, hogy megvédje a CPU-t a sérülésektől.

Videózás közben túlmelegszik a OnePlus 9 Pro

A felhasználók arra is panaszkodtak, hogy a telefon túlmelegedik, ha közvetlen napfényben marad vagy töltődik. Egy felhasználó állította, hogy a túlmelegedés miatt nem tudtak túljutni a beállításon, de lehetséges, hogy az egyik hibás egység volt.

A fórumban egy másik felhasználó elmondta, hogy megpróbált 4K-t rögzíteni 120 kép/mp sebességgel, a telefonnak sikerült 2:21 percet rögzítenie, amíg a túlmelegedés figyelmeztetés meg nem jelent. Többek szerint a kamera volt az egyetlen alkalmazás, amely a probléma megjelenésekor futott. Önnek van OnePlus 9 Proja? Tapasztalt ilyen hibát?

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei