Íme a OnePlus 9 Pro teljes valójában

2021.02.08| Playful Droid
Címkék:

OnePlus 9 Pro


A OnePlus 9 újabb élőképei szivárogtak ki hétvégén és mutatkozott meg a telefon több oldalról.

Korábbi pletykák szerint a közelgő OnePlus 9 okostelefonokat valószínűleg az év első negyedévében jelentik be és legalább két eszköz, a OnePlus 9 és a OnePlus 9 Pro piacra dobására számíthatunk.

Annak ellenére, hogy már csak hetekre vagyunk a bejelentéstől, a OnePlus 9 sorozat számos részletére fény derült az a közösségi média platformjain az elmúlt hónapokban.

Íme a OnePlus 9 Pro teljes valójában

Tavaly decemberben láthattuk a OnePlus 9 képeit, most a YouTuber Dave2D egy lépéssel továbbment azzal, hogy kiadott egy állítólagos élő képet a OnePlus 9 Pro-ról is.

A OnePlus 9 Pro képei nagyrészt megerősítik a korábbi pletykákat és szivárgásokat. A készülék elöl ívelt kijelzőt mutat, amely apró lyuk kivágást kapott a bal felső sarokban a szelfi kamerának. A kijelző QHD+ felbontású és a képeken ábrázolt információk alapján akár 120Hz-es frissítési frekvenciát is támogatja.

Íme a OnePlus 9 Pro teljes valójában

Hátul válnak igazán érdekessé a dolgok. Ahogy a képek is mutatják, a téglalap alakú kameraház valójában a Hasselblad márkanevet viseli, amely utal a OnePlus és a svéd fotóóriás lehetséges partnerségére a következő generációs kamerarendszer fejlesztése során.

Íme a OnePlus 9 Pro teljes valójában

Ez nem igazán meglepő, tekintve, hogy a OnePlus korábban elárulta, hogy a cég jelentős összegeket fektetett okostelefonjaik kameráiba. Az azonban továbbra is rejtély, hogy az új partnerség valójában mennyire váltja be a hozzá fűzött ígéreteket a OnePlus 9 sorozat esetében és megállják-e majd fotózásban is a helyüket a Samsunggal és a Huawei-jel szemben.

Íme a OnePlus 9 Pro teljes valójában

Bár átfogó javulásra számíthatunk a OnePlus 9 sorozatú okostelefonoktól, de korábbi jelentések szerint sem a OnePlus 9, sem a OnePlus 9 Pro nem érkezik külön periszkóp kamerával.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei