Felrobbant egy Apple Watch Series 7!

2022.10.06| 9to5Mac

Az Apple megpróbálta eltussolni az ügyet, de a történet mégis napvilágott látott.

Egy Apple Watch Series 7 felhasználó megosztott egy történtet, miután a készülék túlmelegedett, füstölni kezdett, majd végül felrobbant. Az esetet az Apple tudomására hozták, és a vállalat megerősítette, hogy kivizsgálja a történteket. Ugyanakkor azonban az Apple arra is megpróbálta kényszeríteni a felhasználót, hogy hallgasson, és ne ossza meg az esetet.

Az Apple Watch felhasználó elmondta, hogy éppen viselte az órát, amikor észrevette, hogy az a szokásosnál jóval melegebb lett. Ezután megállapította, hogy az Apple Watch hátlapja megrepedt, és a watchOS figyelmeztetést küldött, hogy a hőmérséklet miatt le kell kapcsolni.

Ezt követően az Apple Watch felhasználó elmondta, hogy azonnal felhívta az Apple ügyfélszolgálatát, hogy elmagyarázza a helyzetet. A hívást az Apple támogatási hierarchiájának több szintjén keresztül eszkalálták, végül egy menedzserhez került, aki további vizsgálat céljából ügyet hozott létre. A hívás után nem kapott megoldást vagy tanácsot, csak azt az utasítást, hogy ne nyúljon az órához, amíg nem kap választ a cégtől.

Másnap reggel azonban a helyzet még tovább romlott. Az Apple Watch felhasználója arra ébredt, hogy az Apple Watch még forróbb tapintásra, és a hő hatására összetört a készülék kijelzője.

Amikor a felhasználó felvette az Apple Watch-ot, hogy képeket készítsen, amelyeket elküldhet az Apple-nek, az azonnal "recsegő hangokat" kezdett kiadni. Ezután "felrobbant", éppen akkor, amikor kidobta az ablakon. Az óra égésnyomokat hagyott a felhasználó kanapéján. Ezután újra felkereste az Apple-t, hogy frissítse a helyzetet. Azt a választ kapta, hogy az ügy "kiemelt fontosságú", és a következő hétfőig kap majd tájékoztatást. Egészen a mai napig azonban nem kapott választ az Apple-től.

A vállalat intézkedett a szállítás átvételéről, és közölte, hogy az Apple Watch-ot további tesztelésre a laboratóriumaiba viszi. Az Apple egy dokumentumot is küldött neki, amelyben arra kérte, hogy írja alá, és vállalja, hogy nem osztja meg ezt a történetet senkivel.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Az iPhone 15 Pro Max világrekorder lehet

Az iPhone 15 Pro Max világrekorder lehet

2023.03.18
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro Max lesz a legvékonyabb keretezésű okostelefon, megdöntve a jelenleg a Xiaomi 13 által tartott rekordot. Legalábbis ezt állítja Ice Universe, aki már korábban is pontos információkat árult el az Apple terveiről.
Gyorstöltést kap az Apple Watch és az iPhone-ok is

Gyorstöltést kap az Apple Watch és az iPhone-ok is

2023.08.08
| Apple Insider
Az Apple Watch tartozékok gyártóinak újabb, drágább gyorstöltő modulra kell váltaniuk.
Az iPhone 15 Pro ultravékony ívelt előlappal jöhet

Az iPhone 15 Pro ultravékony ívelt előlappal jöhet

2023.01.24
| MacRumors
A "ShrimpApplePro" néven ismert kiszivárogtató szerint az iPhone 15 Pro modellek vékonyabb, ívelt kerettel rendelkeznek, mint az iPhone 14 Pro modellek, ami Apple Watch-szerű megjelenést eredményezhet.