Az iPhone 15 Pro Max világrekorder lehet

2023.03.18| MacRumors

Az iPhone 15 Pro Max lesz a legvékonyabb keretezésű okostelefon, megdöntve a jelenleg a Xiaomi 13 által tartott rekordot. Legalábbis ezt állítja Ice Universe, aki már korábban is pontos információkat árult el az Apple terveiről.

Mindkét iPhone 15 Pro modell várhatóan vékonyabb, ívelt kereteket kap az iPhone 14 Pro-hoz képest, ami Apple Watch-szerű megjelenést eredményezhet, de ha Ice-nak igaza van, a nagyobb, 6,7 hüvelykes modellnek lesz a legminimálisabb a kerete.

Egy tweetben Ice Universe azt mondta, hogy az iPhone 15 Pro Max "megdönti a Xiaomi 13 által tartott 1,81 mm-es keretszélesség rekordját", az Apple közelgő modellje mindössze 1,55 mm-es fekete keretszélességgel érkezik. Összehasonlításképpen Ice Universe megadja az iPhone 14 Pro (2,17 mm) és a Samsung Galaxy Ultra S23 (1,95 mm) keretének méreteit.

Az iPhone 15 Pro Max világrekorder lehet

Ice Universe a Xiaomi 13-ra utalhat, vagy a fenti kép szerint 1,61 mm-t akart írni. Akárhogy is, az iPhone 15 Pro Max kereteit továbbra is vékonyabbnak mondják.

A pletykák szerint mind a négy iPhone 15 modellen várhatóan az iPhone 11 szériához hasonlóan enyhén íveltek lesznek a keretek a szélek körül, de a keret szélessége a standard iPhone 15 és iPhone 15 Plus modelleken várhatóan nem fog eltérni az iPhone 14 és iPhone 14 Plus modellek szélességétől. Az iPhone 15 termékcsalád várhatóan ugyanazokkal a kijelzőméretekkel fog rendelkezni, mint a tavalyi termékkínálat.

A kijelzőt körülvevő még vékonyabb keretekkel az iPhone 15 Pro modellek az Apple Watch Series 7 és Series 8 modellekhez hasonló megjelenésűek lehetnek. A pletykák szerint a Pro modellek rozsdamentes acél helyett titánkerettel, valamint solid state hangerő-, némító- és bekapcsológombokkal is rendelkeznek majd, amelyek megnyomásakor fizikailag nem mozognak.

Ice Universe korábban CAD rendereket és méreteket osztott meg, amelyek szintén arra utalnak, hogy az iPhone 15 Pro Max egyedülálló lesz a vékonyabb kameradudor és a kisebb helyigény miatt.

Az Apple várhatóan szeptemberben jelenti be a következő iPhone-családot a szokásos módon.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei