Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13| PhoneArena

Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az Apple már most a világ legkelendőbb okostelefonja, táblagépe, vezeték nélküli fülhallgatója és okoshangszórója 2022 első negyedévében. Most új adatokból kiderül, hogy a vállalat a jövedelmező okosórák piacán is az első helyet foglalja el.

Francisco Jeronimo elemző megosztott egy kis infografikát a világ legnépszerűbb okosóráiról az év első negyedévében,  nem meglepő módon az Apple abszolút uralta a rangsort. Az Apple Watch Series 7, a márka legdrágább okosórája a maga 399 dolláros induló árával az Egyesült Államokban 2022 januárja és márciusa között a világ legkelendőbb okosórája lett.

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

A világ második legnépszerűbb okosórája az első negyedévben... dobpergést kérek... egy újabb Apple Watch volt! Az Apple Watch SE gyorsan közeledik a második évfordulójához, de a 279 dolláros ára fenntartotta a vásárlók érdeklődését. A modell az Apple Watch Series 4-6 gyönyörű dizájnját kínálja, de néhány prémium funkció, például az EKG-támogatás nélkül. A legtöbb vásárló számára ez több mint elég, ezért is népszerű.

Míg az Apple Watch Series 7 és a Watch SE az Apple okosóra-eladásainak nagy részét adta, az olcsóbb (és jóval régebbi) Series 3 végül segített a márka piaci részesedését kiemelkedő 51,2%-ra növelni 2022 első negyedévében. Az Apple Watch Series 3 kiskereskedelmi ára 199 dollár, és eredetileg 2017-ben került forgalomba. A majdnem ötéves kora miatt manapság már ritkán ajánlják, de még így is elég népszerű volt ahhoz, hogy a világ ötödik legkelendőbb okosórája legyen.

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Mi a helyzet a top 5 okosóra-lista másik két helyezettjével? Nos, azok a Samsung Galaxy Watch 4 és a Watch 4 Classic - a vállalat első, a Google frissített Wear OS platformját futtató órái. Ez a két okosóra elég népszerű volt ahhoz, hogy együttesen 18,9%-os piaci részesedést biztosítson a Samsung számára, ami erős növekedést jelent 2020 első negyedévéhez képest, amikor a márka még Tizen-alapú okosórákat szállított.

A legfrissebb piaci adatokból egyértelműen kiderül, hogy a Samsung jól döntött, amikor a Tizen helyett a Wear OS-t választotta. És mivel a vállalat most a következő generációs Galaxy Watch 5 és Watch 5 Pro modelleken dolgozik, ez a lendület várhatóan folytatódik 2022 második felében is.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

2023.09.20
| Android Authority
Az iFixit csökkentette az iPhone 14 javíthatósági értékelését a korábbi 7-ről 4-re az elérhető maximális 10 pontból.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei