Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13| PhoneArena

Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az Apple már most a világ legkelendőbb okostelefonja, táblagépe, vezeték nélküli fülhallgatója és okoshangszórója 2022 első negyedévében. Most új adatokból kiderül, hogy a vállalat a jövedelmező okosórák piacán is az első helyet foglalja el.

Francisco Jeronimo elemző megosztott egy kis infografikát a világ legnépszerűbb okosóráiról az év első negyedévében,  nem meglepő módon az Apple abszolút uralta a rangsort. Az Apple Watch Series 7, a márka legdrágább okosórája a maga 399 dolláros induló árával az Egyesült Államokban 2022 januárja és márciusa között a világ legkelendőbb okosórája lett.

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

A világ második legnépszerűbb okosórája az első negyedévben... dobpergést kérek... egy újabb Apple Watch volt! Az Apple Watch SE gyorsan közeledik a második évfordulójához, de a 279 dolláros ára fenntartotta a vásárlók érdeklődését. A modell az Apple Watch Series 4-6 gyönyörű dizájnját kínálja, de néhány prémium funkció, például az EKG-támogatás nélkül. A legtöbb vásárló számára ez több mint elég, ezért is népszerű.

Míg az Apple Watch Series 7 és a Watch SE az Apple okosóra-eladásainak nagy részét adta, az olcsóbb (és jóval régebbi) Series 3 végül segített a márka piaci részesedését kiemelkedő 51,2%-ra növelni 2022 első negyedévében. Az Apple Watch Series 3 kiskereskedelmi ára 199 dollár, és eredetileg 2017-ben került forgalomba. A majdnem ötéves kora miatt manapság már ritkán ajánlják, de még így is elég népszerű volt ahhoz, hogy a világ ötödik legkelendőbb okosórája legyen.

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Mi a helyzet a top 5 okosóra-lista másik két helyezettjével? Nos, azok a Samsung Galaxy Watch 4 és a Watch 4 Classic - a vállalat első, a Google frissített Wear OS platformját futtató órái. Ez a két okosóra elég népszerű volt ahhoz, hogy együttesen 18,9%-os piaci részesedést biztosítson a Samsung számára, ami erős növekedést jelent 2020 első negyedévéhez képest, amikor a márka még Tizen-alapú okosórákat szállított.

A legfrissebb piaci adatokból egyértelműen kiderül, hogy a Samsung jól döntött, amikor a Tizen helyett a Wear OS-t választotta. És mivel a vállalat most a következő generációs Galaxy Watch 5 és Watch 5 Pro modelleken dolgozik, ez a lendület várhatóan folytatódik 2022 második felében is.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

2022.06.01
| TomTop
A Mi Band 7 nagyobb kijelzővel, új funkciókkal és ugyanolyan olcsó árcédulával érkezik!
Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

2022.06.09
A legújabb szoftverfrissítés a Galaxy S22 sorozat kameraszoftverét is érinti
A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

2022.05.09
| (x)
A Blackview BL8800 sorozat (BL8800/BL8800 Pro) világpremierje május 23-án lesz! Addig is megosztunk pár érdekességet a strapafonról.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön használja a telefonját fizetésre?


Igen, az Apple Pay-t használom
Igen, a Google Pay-t használom
Igen, banki alkalmazást használok
Nem, de tervezem
NemKorábbi szavazások eredményei