Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13| PhoneArena

Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az Apple már most a világ legkelendőbb okostelefonja, táblagépe, vezeték nélküli fülhallgatója és okoshangszórója 2022 első negyedévében. Most új adatokból kiderül, hogy a vállalat a jövedelmező okosórák piacán is az első helyet foglalja el.

Francisco Jeronimo elemző megosztott egy kis infografikát a világ legnépszerűbb okosóráiról az év első negyedévében,  nem meglepő módon az Apple abszolút uralta a rangsort. Az Apple Watch Series 7, a márka legdrágább okosórája a maga 399 dolláros induló árával az Egyesült Államokban 2022 januárja és márciusa között a világ legkelendőbb okosórája lett.

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

A világ második legnépszerűbb okosórája az első negyedévben... dobpergést kérek... egy újabb Apple Watch volt! Az Apple Watch SE gyorsan közeledik a második évfordulójához, de a 279 dolláros ára fenntartotta a vásárlók érdeklődését. A modell az Apple Watch Series 4-6 gyönyörű dizájnját kínálja, de néhány prémium funkció, például az EKG-támogatás nélkül. A legtöbb vásárló számára ez több mint elég, ezért is népszerű.

Míg az Apple Watch Series 7 és a Watch SE az Apple okosóra-eladásainak nagy részét adta, az olcsóbb (és jóval régebbi) Series 3 végül segített a márka piaci részesedését kiemelkedő 51,2%-ra növelni 2022 első negyedévében. Az Apple Watch Series 3 kiskereskedelmi ára 199 dollár, és eredetileg 2017-ben került forgalomba. A majdnem ötéves kora miatt manapság már ritkán ajánlják, de még így is elég népszerű volt ahhoz, hogy a világ ötödik legkelendőbb okosórája legyen.

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Mi a helyzet a top 5 okosóra-lista másik két helyezettjével? Nos, azok a Samsung Galaxy Watch 4 és a Watch 4 Classic - a vállalat első, a Google frissített Wear OS platformját futtató órái. Ez a két okosóra elég népszerű volt ahhoz, hogy együttesen 18,9%-os piaci részesedést biztosítson a Samsung számára, ami erős növekedést jelent 2020 első negyedévéhez képest, amikor a márka még Tizen-alapú okosórákat szállított.

A legfrissebb piaci adatokból egyértelműen kiderül, hogy a Samsung jól döntött, amikor a Tizen helyett a Wear OS-t választotta. És mivel a vállalat most a következő generációs Galaxy Watch 5 és Watch 5 Pro modelleken dolgozik, ez a lendület várhatóan folytatódik 2022 második felében is.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei