Jobban fogyott a Galaxy SIII mint az iPhone

2012.11.09| The Next Web

A Strategy Analytics friss hírei szerint az idei év harmadik negyedévében kelendőbb volt a Samsung idei csúcsmobilja mint az Apple-é.

A Strategy Analytics friss hírei szerint az idei év harmadik negyedévében kelendőbb volt a Samsung idei csúcsmobilja mint az Apple-é. A lenti táblázatban gyönyörűen összehasonlítható, hogy hogyan teljesített a Samsung i9300 Galaxy S III és az Apple iPhone 4S, valamint az Apple iPhone 5 2012 második és harmadik negyedévében, valamint az említett idei három hónapban és az előző év hasonló időszakában. A Samsung a jelek szerint a maga 18 milliós háromhavi eladásával – az S3-ra vetítve – nagyon jön fel... Az igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy jelen esetben az Apple mobilja itt a kifutó változat volt, így a friss modellt várva érthető a kereslet csökkenése, ezzel együtt pedig a Strategy Analytics szerint egyértelmű lesz a helyzet megfordulása 2012 utolsó negyedévében, ahol az ötös iPhone arat majd.

Jobban fogyott a Galaxy SIII mint az iPhoneA cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei