Felrobbant egy Apple Watch Series 7!

2022.10.06| 9to5Mac

Az Apple megpróbálta eltussolni az ügyet, de a történet mégis napvilágott látott.

Egy Apple Watch Series 7 felhasználó megosztott egy történtet, miután a készülék túlmelegedett, füstölni kezdett, majd végül felrobbant. Az esetet az Apple tudomására hozták, és a vállalat megerősítette, hogy kivizsgálja a történteket. Ugyanakkor azonban az Apple arra is megpróbálta kényszeríteni a felhasználót, hogy hallgasson, és ne ossza meg az esetet.

Az Apple Watch felhasználó elmondta, hogy éppen viselte az órát, amikor észrevette, hogy az a szokásosnál jóval melegebb lett. Ezután megállapította, hogy az Apple Watch hátlapja megrepedt, és a watchOS figyelmeztetést küldött, hogy a hőmérséklet miatt le kell kapcsolni.

Ezt követően az Apple Watch felhasználó elmondta, hogy azonnal felhívta az Apple ügyfélszolgálatát, hogy elmagyarázza a helyzetet. A hívást az Apple támogatási hierarchiájának több szintjén keresztül eszkalálták, végül egy menedzserhez került, aki további vizsgálat céljából ügyet hozott létre. A hívás után nem kapott megoldást vagy tanácsot, csak azt az utasítást, hogy ne nyúljon az órához, amíg nem kap választ a cégtől.

Felrobbant egy Apple Watch Series 7!

Másnap reggel azonban a helyzet még tovább romlott. Az Apple Watch felhasználója arra ébredt, hogy az Apple Watch még forróbb tapintásra, és a hő hatására összetört a készülék kijelzője.

Amikor a felhasználó felvette az Apple Watch-ot, hogy képeket készítsen, amelyeket elküldhet az Apple-nek, az azonnal "recsegő hangokat" kezdett kiadni. Ezután "felrobbant", éppen akkor, amikor kidobta az ablakon. Az óra égésnyomokat hagyott a felhasználó kanapéján. Ezután újra felkereste az Apple-t, hogy frissítse a helyzetet. Azt a választ kapta, hogy az ügy "kiemelt fontosságú", és a következő hétfőig kap majd tájékoztatást. Egészen a mai napig azonban nem kapott választ az Apple-től.

A vállalat intézkedett a szállítás átvételéről, és közölte, hogy az Apple Watch-ot további tesztelésre a laboratóriumaiba viszi. Az Apple egy dokumentumot is küldött neki, amelyben arra kérte, hogy írja alá, és vállalja, hogy nem osztja meg ezt a történetet senkivel.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokÍme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Az iPhone 15 Pro Max világrekorder lehet

Az iPhone 15 Pro Max világrekorder lehet

2023.03.18
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro Max lesz a legvékonyabb keretezésű okostelefon, megdöntve a jelenleg a Xiaomi 13 által tartott rekordot. Legalábbis ezt állítja Ice Universe, aki már korábban is pontos információkat árult el az Apple terveiről.
Az iPhone 15 Pro ultravékony ívelt előlappal jöhet

Az iPhone 15 Pro ultravékony ívelt előlappal jöhet

2023.01.24
| MacRumors
A "ShrimpApplePro" néven ismert kiszivárogtató szerint az iPhone 15 Pro modellek vékonyabb, ívelt kerettel rendelkeznek, mint az iPhone 14 Pro modellek, ami Apple Watch-szerű megjelenést eredményezhet.
Gyorstöltést kap az Apple Watch és az iPhone-ok is

Gyorstöltést kap az Apple Watch és az iPhone-ok is

2023.08.08
| Apple Insider
Az Apple Watch tartozékok gyártóinak újabb, drágább gyorstöltő modulra kell váltaniuk.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei