Félmillióan Magenta 1-esek. És te?

2019.09.12| Telekom

Ősztől még többet nyújt a Telekom Magenta 1.

 További friss Telefongurus hírek erre!

  • 2015-ben vezette be Magenta1 néven kedvezménycsomagját a Telekom, amellyel egy csomagban, kedvező feltételekkel vehetik igénybe az ügyfelek a szolgáltató otthoni és mobil kommunikációs, valamint szórakoztató szolgáltatásait. Mára 500 ezer ügyfél tartozik a Magenta 1 közösségbe.
  • Augusztustól és szeptembertől új extra szolgáltatásokkal bővült a Magenta 1 digitális kelléktára: az otthoni és mobil szolgáltatásokat egyben mutató Telekom Számlával, a Netgaranciával, és év végéig ingyenes HBO GO lehetőséggel.
  • A kis- és középvállalkozások a Magenta 1 Business ajánlatot választhatják, ez tartalmazza a Magenta Bónusz kedvezményt is, amely az ügyfelek irodai közös munkával kapcsolatos és IT biztonsági igényeit lefedő informatikai szolgáltatásokra költhető el.
  • Négy évvel ezelőtt jelent meg a Telekom a magyar piacon egyedülálló, vezetékes és mobil szolgáltatásokat magában foglaló Magenta 1 kedvezménycsomaggal. A csomag az élet összes digitális kellékét egybegyűjti, az eszközöktől az előfizetésekig. Tartalmát minden család a saját igényei szerint alakíthatja. A bevezetés óta eltelt időben többször jelentősen megújult a csomag, egyre több kedvezményt és extra szolgáltatást biztosítva az ügyfeleknek.

    Most ismét újdonságokkal bővül a Magenta 1 ajánlat:

    • Korlátlan szórakozás: a Magenta 1 ügyfelek díjmentesen élvezhetik év végéig az HBO GO-t minden tartalmával együtt. Ez a lehetőség a Telekom mobil alkalmazásban kapcsolható be egy mozdulattal.
    • Telekom Számla: a Magenta 1 ügyfelek szeptembertől egy számlában, egy időben kaphatják meg a Magenta 1-hez kapcsolódó szolgáltatásaik havi otthoni és mobil számláját.
    • Netgarancia: a Magenta 1 ügyfeleknek egy esetleges vezetékes internetkimaradás esetén korlátlan mobil adatot biztosít a Telekom a csomagba bevont minden SIM kártyára 72 órán keresztül.
    • Extra készüléktámogatás: a legkedvezőbb készülékajánlatok a Magenta 1-esek számára érhetők el.

    A Magenta 1 kedvezménycsomag igénybevételéhez elegendő két otthoni (nem kell, hogy vezetékes telefon legyen benne) és egy mobil szolgáltatás, ez nagyfokú rugalmasságot jelent a családok számára. A Magenta 1 ajánlat részeként a csomagba bevont összes előfizetés havidíjára 30% kedvezmény jár, a belföldi mobiladat-keret megduplázódik, a mobilhívás díjmentes családon belül, a TVGO-val pedig díjmentesen, korlátlan belföldi adatforgalommal lehet a mobilon tévézni is. Sőt, a Magenta 1 csomaghoz tartozó Domino feltöltőkártyás hívószámokra dupla feltöltési bónuszt kapnak az ügyfelek.

    A kis- és középvállalati üzleti ügyfelek a Magenta 1 Business ajánlatot vehetik igénybe, amelyhez szintén jár a 30%-os havidíjkedvezmény, az extra készülékkedvezmény és a dupla mobiladat. Emellett a csomag tartalmaz egy ún. Magenta Bónusz kedvezményt is, amely az ügyfelek irodai közös munkával kapcsolatos és IT biztonsági igényeit lefedő informatikai szolgáltatásokra költhető el.

     

     

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.