Korlátlan mobilnet és adatduplázás a Telekomnál!

2016.06.07| Telekom

A Magenta 1-esek június 6-tól annyit netezhetnek a mobiljukon, amennyit csak bírnak, egész nyáron át. Különösen jól jöhet ez most a sportrajongóknak, akik itthon bármerre is járnak, mobil képernyőiken azonnal értesülhetnek az EB és az Olimpia eseményeivel kapcsolatos összes információról, és egyetlen mérkőzésről, közvetítésről sem maradnak le.

  • A Telekom nyárra eltörli az mobilinternet adatkorlátot minden Magenta 1 és Magenta 1 Business kedvezménycsomagban
  • Az egyedülálló ajánlattal semmi sem állhat a várva várt sportesemények és élmények követésének és megosztásának útjába
  • Mindeközben a Next előfizetők adatban dupláznak

„Folyamatosan nő az internetéhség, és különösen igaz lesz ez az idei nyárra, hisz kiemelkedő sportesemények és fesztiválok zajlanak majd, amelyek mellett támogatóként is megjelenünk. Szeretnénk, ha ezen a nyáron semmi sem állna a mobilnetezés, a sport- és fesztiválélmények útjába, ezért megvalósítjuk minden mobilos álmát: megszüntetjük a felhasználható adatmennyiség korlátját a Magenta1 kedvezménycsomaggal rendelkezőknek. A gesztussal elsősorban ügyfeleink hűségét szeretnénk meghálálni, és azt a bizalmat, amellyel felénk fordulnak.”- mondta Gyenes András a Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese.

Az okostelefonok és tabletek terjedésével valódi társadalmi igénnyé nőtte ki magát a folyamatos, minden helyzetben – otthon, útközben és otthontól távol is - elérhető internetkapcsolat. Zavartalan internet-elérhetőség nélkül a legtöbben már csak egy üres, nagyképernyős telefonnak tartják a saját okostelefonjukat. A Magenta 1-esekre mostantól egy egész nyáron át tartó non-stop facebookozás, végetérhetetlen zenestreamelések, útközben is videónézés, online játszás, szurkolás vár.

Korlátlan mobilnet és adatduplázás a Telekomnál!

Nemcsak a lakossági Magenta 1-esek, hanem a most bevezetett Magenta 1 Business üzleti ügyfelei is szabadon, adatkorlát nélkül mobilnetezhetnek belföldön a nyár folyamán, használják akár üzleti akár magáncélra a mobiljukat. A Magenta 1 Business egyéb előnyei mellett – mint pl. a kedvezőbb havidíj, a díjmentes informatikai szolgáltatások, dedikált kiszolgálás a telefonos ügyfélszolgálaton, - a nyári gondtalan mobilnetezés még vonzóbbá teszi a kedvezménycsomagot.

Ugyanakkor a Telekom gondolt azokra is, akinek még nem vonták össze szolgáltatásaikat a Magenta 1-be, és a Next valamint a Next Business előfizetőinek megduplázta a felhasználható adatmennyiségét, amely a legtöbb esetben 500 MB helyett 1GB-ot, de a lakossági ügyfelek számára igényelhető Next XL-nél már 3 helyett 6 GB-ot jelent. A dupla adatmennyiség ráadásul nemcsak nyárra szól, hanem az előfizetés teljes időtartamára.

A Telekom a rengeteg többlet adathoz kedvezményes készülékeket is kínál a nyárra: Magenta 1-esként új mobil előfizetéssel bárki 50 000 forint kedvezménnyel vásárolhat Samsung Galaxy S7 okostelefont, kamatmentes részletre. Ugyanez a Magenta 1 Business esetében 30 ezer forint egyszeri extra készülékkedvezményt jelent, amelyet felhasználhatnak mobil, laptop vagy tablet vásárlására.Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung hivatalosan is bejelentette a One UI 6.0-t!

A Samsung hivatalosan is bejelentette a One UI 6.0-t!

2023.10.06
| SamMobile
A Samsung Developer Conference 2023 tegnap este kezdődött, és az egyik legjobban várt bejelentés a One UI 6.0 volt.
Vége a MIUI-nak?

Vége a MIUI-nak?

2023.10.10
| GSM Arena
Azt pletykálják, hogy a Xiaomi véget vet a MIUI androidos szoftvercsomagnak és más lesz helyette.
Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.
A Galaxy S24 sorozat összes modellje megkaphatja ezt az iPhone 15 Pro funkciót

A Galaxy S24 sorozat összes modellje megkaphatja ezt az iPhone 15 Pro funkciót

2023.10.06
| Android Authority
Egy új pletyka azt sugallja, hogy a titán keret nem csak a Samsung Galaxy Ultra kiváltsága lesz.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Rohamosan terjed a mobilos fizetés? Ön már az okoseszközével fizet?


Nem
Igen Apple Pay-jel
Igen Google Pay-jel
Igen banki alkalmazássalKorábbi szavazások eredményei