Több lehetőség a Magenta 1 csomagban

2017.09.05| Telekom

Még inkább személyre szabhatóvá teszi integrált kedvezménycsomagját, a Magenta 1-et 2017. szeptember 4-től a Telekom.

A két évvel ezelőtt bevezetett, mára közel 150 ezer előfizetővel rendelkező Magenta 1 a Telekom szolgáltatásainak legjavát kínálja: mobiltelefonálást, otthoni telefont, vezetékes internetet és tv szolgáltatást. A fiatalok eltérő kommunikációs szokásaira reagálva a Telekom lehetővé teszi, hogy mostantól a vezetékes telefon helyett, több, vagy akár korlátlan mobiladatforgalmat is választhatnak a kedvezménycsomagban.

Számos kutatás igazolja, hogy az Y-generáció tagjainak kommunikációs szokásai jelentősen eltérnek az idősebb generációk szokásaitól. Az 1980 és 1995 között született fiatal felnőttek 95 százalékának van mobiltelefonja a Telekom Market Share kutatás tavalyi adatai szerint. Valamivel több mint négyötödük használ okostelefont, és tízből kilencen naponta felmennek a netre. Az Y-generációsok többsége egyetlen napot, sőt még éjszakát sem töltene szívesen a telefonja és internet nélkül. Életmódjuk a mobilitásról szól, kommunikációs eszközeik pedig sokkal inkább személyükhöz kötődnek, mintsem lakhelyükhöz vagy tartózkodási helyükhöz.

A főként fiatalokat megcélzó új ajánlat lehetőséget biztosít arra, hogy a minimum 100 Mbps sebességű vezetékes internet, a HD minőségű családi televíziós csatornacsomag, és a szabadon választható mobilcsomag megtartása mellett a vezetékes telefonálást több, sőt akár korlátlan mobilinternetre cserélhessék.  Természetesen a Magenta 1 változatlan feltételekkel továbbra is igénybe vehető.

Több lehetőség a Magenta 1 csomagban

 

Függetlenül attól, hogy a vezetékes hangszolgáltatás vagy a megnövelt mobiladatforgalom mellett teszik le a voksukat, a Magenta 1 ügyfelek további előnyökhöz is juthatnak. A Családi mobil opcióval a családtagok belföldön ingyen hívhatják egymást. Az akár 36 000 Ft forintos extra készülékkedvezmény segítségével pedig jelentős árelőnnyel juthatnak hozzá akár a legújabb készülékekhez is. A Magenta 1 előfizetői úgy használhatják a TV GO-t, hogy az ehhez szükséges adatforgalom díját teljes mértékben elengedik, sőt az új, vezetékes hangszolgáltatást legalább 10GB mobilinternet adatcsomaggal kiváltó Magenta 1 előfizetők további 2000 forint havidíj kedvezményre jogosultak.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az apróbetűs megjegyzéseket érdemes elolvasni és előfizetés előtt alaposan átgondolni a felhasználói szokásokat, valamint kikérdezni az ügyfélszolgálatot, mert - ahogy egy kedves ismerősünk felhívta rá a figyelmet - a korlátlan valójában 7 gigabájt az EU-n belül - tehát nem korlátlan, a telefon internetét nem lehet megosztani más készülékkel, sem tablettel, sem laptoppal, valamint a nagy sebességet vagy forgalmat igénylő feladatok esetén is szerződésszegésnek minősül a használat, például a VPN használata is. 

 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei