Kraft, a legújabb ajánlat fiataloknak a Telekomtól

2021.07.26| Telekom

Formáld szabadon a kereted, avagy te szabd meg, milyen legyen a díjcsomagod! Ez a Telekom új ajánlata, a Kraft.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Formáld szabadon a kereted! – ez a koncepciója a Telekom új, fiataloknak szóló ajánlatának, amely az adatforgalom és a hanghívás terén is a célcsoport különböző élethelyzeteihez maximális rugalmassággal alkalmazkodik. A Kraft Ajánlat paramétereit az Y és a Z generáció megkérdezésével alakították ki – azt is ők dönthették el, hogy az alternatívák közül melyik kerüljön végül a piacra. Az ajánlat abban is igazodik a korosztály szükségleteihez, hogy igény szerint további szolgáltatásokkal bővíthető.

Izgalmas kísérletbe kezdett a Telekom, amikor úgy döntött, hogy a fiataloknak szóló Kraft Ajánlatot az érintettek kiemelten széles körének bevonásával, a közösségi termékfejlesztés eszközeivel fogja összeállítani. A hónapokkal ezelőtt elindított folyamat most a célegyenesbe ért: a közösségi média felületeken megkérdezett és elért 20-29 éves korosztályba tartozó, közel 1 millió jelenlegi és potenciális ügyfél válaszai alapján két ajánlati csomagot alakított ki a Telekom, melyek közül szintén a fiatalok szavazatai alapján választották ki a végül a piacra kerülő változatot. Vagyis az ajánlatot ténylegesen azok rakták össze, akik használni fogják.

Telekom Kraft ajánlat nem csak abban jelent új megközelítést, ahogyan készült, hanem abban is, ahogyan működik. Nincsenek fix keretek, kőbe vésett határok. A Telekom a szolgáltatók közül egyedüliként az alakíthatóság kimaxolásával megteremti a lehetőséget, hogy megtalálják a nekik megfelelő digitális megoldásokat.

Kraft, a legújabb ajánlat fiataloknak a Telekomtól

Ennek érdekében a Kraft ajánlatot rugalmasság és nagy adatkeret jellemzi, a kiinduló csomag 15 GB netet és percdíjas beszélgetést tartalmaz, 5590 Ft-ért. Az alapcsomag az aktuális szituációnak vagy a hosszabb távú szükségleteknek megfelelően lépcsőzetesen akár 85 GB-tal bővíthető, mindössze 2490 Ft-ért.

Ugyancsak lehetővé teszi az ajánlat a beszélgetési keret 30 perccel történő megnövelését 590 forintért – hiszen lehetnek olyan témák, amelyeket továbbra is telefonon érdemes megbeszélni. Az ajánlat pillanatok alatt aktiválható a Telekom alkalmazáson keresztül, ezzel a megoldással pedig a vállalat alkalmazkodik a fiatalok eszközhasználatával kapcsolatos szokásaihoz is.

 

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei