Fixáld a tarifacsomagod!

2017.02.15| Telekom

A hálózaton belüli 25 Ft-os percdíj most a Domino MOST opcióval 9 Ft-ra csökkenthető!

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

  • A hálózaton belüli 25 Ft-os percdíj most a Domino MOST opcióval 9 Ft-ra csökkenthető!
  • Domino Fix: belföldi alapdíjas percdíj és SMS egységesen 25 Ft
  • Új előfizetőknek két új kedvező SIM konstrukció leforgalmazható percekkel és adattal
  • A Telekom 2017. február 15-től új feltöltőkártyás díjcsomagot kínál ügyfeleinek, amellyel percenként 25 Ft-ért beszélgethetnek és ugyanennyiért küldhetnek SMS-t belföldi alapdíjas irányokban. Az új ajánlathoz kapcsolódóan két új SIM kártya csomagot is bevezet a vállalat, méghozzá olyan módon, hogy az ügyfelek a kártyával együtt értéket is kapnak leforgalmazható percek és adatmennyiség formájában. A perceket és adatmennyiséget a kártya rendelkezésre állási idején belül használhatják fel.

    Fixáld a tarifacsomagod!

    A Domino Fix SIM és Domino Fix Quick konstrukció, amely 990 Ft-ba kerül, 500 MB adatot és 40 lebeszélhető percet tartalmaz, és 180 napig használható fel. A Domino Fix Extra SIM és Domino Fix Extra Quick konstrukció 1990 Ft-ért 1 GB adatot és 80 lebeszélhető percet tartalmaz, mindennek felhasználására az ügyfélnek egy év (366 nap) áll rendelkezésére.  A Domino Fix  Extra  a Telekom honlapján keresztül történő megrendelése esetén az ár 1990 Ft helyett csak 990 Ft. A Domino Quick SIM kártyák az ország több száz benzinkútján (pl. a kijelölt MOL és OMV kutaknál), a Kupon Portfólió partnereinél, egyes újságárusoknál, a MediaMarkt, az Edigital, a Tesco és az Auchan kijelölt üzleteiben, illetve számos postán vásárolhatók majd meg (kiszállításuk folyamatosan történik, időszakos hiányok kezdetben előfordulhatnak).

    Egyúttal a Telekom 2017. június 30-ig meghosszabbítja a Domino MOST opció igénybevételi lehetőségét. A Domino MOST opcióval, amely könnyen, külön díj fizetése nélkül aktiválható a meglévő Domino díjcsomag, tehát akár a Domino Fix mellé, a Telekom feltöltő kártyával rendelkező előfizetői 9 forintos percdíjjal beszélhetnek a Telekom mobilhálózatán belül belföldi alapdíjas irányba.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei