Legyen minden évben új iPhone-od!

2017.09.29| Telekom

Tlekomos vagy? Mostantól évente új iPhone-ra válthatsz! Exkluzív ajánlat és konstrukció a Telekomtól az igazi Apple rajongóknak.

A Magyar Telekom a mai naptól megkezdi az új generációs iPhone 8, iPhone 8 Plus és az elképesztő Apple Watch Series 3 egészség és fitnesz funkciókkal rendelkező okosóra értékesítését. Az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus készülékek szeptember 29. péntektől online megvásárolhatók a Telekom weboldalán, az Apple Watch Series 3 pedig megvásárolható a Telekom weboldalán és üzleteiben.

A Telekom az Apple-lel együttműködve Magyarországon egyedüli szolgáltatóként lehetővé teszi, hogy az ügyfelek akár évente könnyen és kényelmesen cserélhessék iPhone-jukat akár a legújabbra. A „Legyen évente új iPhone-od!” program az igazi iPhone rajongó ügyfelek visszajelzésein alapul, és számukra kíván igazán megnyugtató megoldást kínálni arra az igényükre, hogy mindig évente új iPhone-t tarthassanak a kezükben.

Szeptember 29-étől a Mobil Korlátlan + Net Korlátlan díjcsomag-kombinációra vállalt 2 éves hűséggel vásárolt iPhone készülékkel nem csak a mobilozás és netezés szabadsága élvezhető, hanem a részletre megvásárolt iPhone készülékek cseréje is lehetővé válik, legkorábban a szerződéskötéstől számított 1 év múlva. A „Legyen évente új iPhone-od!”  program minden, a Telekomnál kapható iPhone-ra igénybe vehető. Emellett minden új iPhone 8 és iPhone 8 Plus készülék kártyafüggetlenül lesz megvásárolható a szolgáltatónál.

Legyen minden évben új iPhone-od!

Az ügyfelek az előfizetésre és a díjcsomag-kombinációra vállalt 2 éves hűségszerződés aláírása esetén legkorábban a vásárlástól számított 1 év múlva dönthetnek arról, hogy meglévő iPhone készülékük helyett újat választanak a kínálatban akkor elérhető legnagyobb díjcsomag-kombinációval, az arra vállalt 2 éves hűséggel, amennyiben a korábbi hűségszerződés megkötésekor vásárolt készüléküket megfelelő állapotban leadják a Telekom részére.  Az iPhone csere lehetőségével az egy évet követően a hűségidő lejártáig bármikor lehet élni. A program előnye, hogy a meglévő iPhone megfelelő állapotban történő leadásával az addigi hűség lezárul, a fennmaradó részleteket és a hűségidő lejárta előtti váltás miatt ilyen esetben esedékes kötbért sem kell kifizetni. A készülékcsere után 2 éves hűségszerződés aláírása esetén ismét csak a díjcsomag kombináció havi díját és az újonnan vásárolt iPhone részleteit kell fizetni.

A világszerte tapasztalható hatalmas érdeklődés és készlethiány miatt az iPhone 8, iPhone 8 Plus készülékek és az Apple Watch Series 3 okosóra a bevezetéskor korlátozott mennyiségben lesz elérhető. Az induláskor egyes készüléktípusok, memória- és színverziók még nem lesznek előrendelhetők. A Telekom mindent elkövet annak érdekében, hogy a gyártótól rendelt mennyiségeket minél előbb megkapja, és az igényeket a lehető leghamarabb kielégítse. A „Legyen évente új iPhone-od!” program részletei az iPhone évente oldalon találhatóak.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

2022.06.01
| TomTop
A Mi Band 7 nagyobb kijelzővel, új funkciókkal és ugyanolyan olcsó árcédulával érkezik!
Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

2022.06.09
A legújabb szoftverfrissítés a Galaxy S22 sorozat kameraszoftverét is érinti
A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

2022.05.09
| (x)
A Blackview BL8800 sorozat (BL8800/BL8800 Pro) világpremierje május 23-án lesz! Addig is megosztunk pár érdekességet a strapafonról.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei