Legyen minden évben új iPhone-od!

2017.09.29| Telekom

Tlekomos vagy? Mostantól évente új iPhone-ra válthatsz! Exkluzív ajánlat és konstrukció a Telekomtól az igazi Apple rajongóknak.

A Magyar Telekom a mai naptól megkezdi az új generációs iPhone 8, iPhone 8 Plus és az elképesztő Apple Watch Series 3 egészség és fitnesz funkciókkal rendelkező okosóra értékesítését. Az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus készülékek szeptember 29. péntektől online megvásárolhatók a Telekom weboldalán, az Apple Watch Series 3 pedig megvásárolható a Telekom weboldalán és üzleteiben.

A Telekom az Apple-lel együttműködve Magyarországon egyedüli szolgáltatóként lehetővé teszi, hogy az ügyfelek akár évente könnyen és kényelmesen cserélhessék iPhone-jukat akár a legújabbra. A „Legyen évente új iPhone-od!” program az igazi iPhone rajongó ügyfelek visszajelzésein alapul, és számukra kíván igazán megnyugtató megoldást kínálni arra az igényükre, hogy mindig évente új iPhone-t tarthassanak a kezükben.

Szeptember 29-étől a Mobil Korlátlan + Net Korlátlan díjcsomag-kombinációra vállalt 2 éves hűséggel vásárolt iPhone készülékkel nem csak a mobilozás és netezés szabadsága élvezhető, hanem a részletre megvásárolt iPhone készülékek cseréje is lehetővé válik, legkorábban a szerződéskötéstől számított 1 év múlva. A „Legyen évente új iPhone-od!”  program minden, a Telekomnál kapható iPhone-ra igénybe vehető. Emellett minden új iPhone 8 és iPhone 8 Plus készülék kártyafüggetlenül lesz megvásárolható a szolgáltatónál.

Legyen minden évben új iPhone-od!

Az ügyfelek az előfizetésre és a díjcsomag-kombinációra vállalt 2 éves hűségszerződés aláírása esetén legkorábban a vásárlástól számított 1 év múlva dönthetnek arról, hogy meglévő iPhone készülékük helyett újat választanak a kínálatban akkor elérhető legnagyobb díjcsomag-kombinációval, az arra vállalt 2 éves hűséggel, amennyiben a korábbi hűségszerződés megkötésekor vásárolt készüléküket megfelelő állapotban leadják a Telekom részére.  Az iPhone csere lehetőségével az egy évet követően a hűségidő lejártáig bármikor lehet élni. A program előnye, hogy a meglévő iPhone megfelelő állapotban történő leadásával az addigi hűség lezárul, a fennmaradó részleteket és a hűségidő lejárta előtti váltás miatt ilyen esetben esedékes kötbért sem kell kifizetni. A készülékcsere után 2 éves hűségszerződés aláírása esetén ismét csak a díjcsomag kombináció havi díját és az újonnan vásárolt iPhone részleteit kell fizetni.

A világszerte tapasztalható hatalmas érdeklődés és készlethiány miatt az iPhone 8, iPhone 8 Plus készülékek és az Apple Watch Series 3 okosóra a bevezetéskor korlátozott mennyiségben lesz elérhető. Az induláskor egyes készüléktípusok, memória- és színverziók még nem lesznek előrendelhetők. A Telekom mindent elkövet annak érdekében, hogy a gyártótól rendelt mennyiségeket minél előbb megkapja, és az igényeket a lehető leghamarabb kielégítse. A „Legyen évente új iPhone-od!” program részletei az iPhone évente oldalon találhatóak.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei