Az iPhone ma az Egyesült Államokban használt összes okostelefon csaknem 50 százalékát teszi ki

2022.09.14| Stockapps

Az okostelefonok életünk nagy részét képezik, használatuk az elmúlt években csak nőtt. A StockApps.com új jelentése szerint az Egyesült Államokban használt okostelefonok 50%-át az iPhone teszi ki.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az adatok azt mutatják, hogy az iPhone felülmúlta az Android piaci részesedését. A növekedés azt jelenti, hogy az Apple versenyelőnyben van fő riválisával szemben, még akkor is, ha olyan új vállalkozásokba terjeszkedik, mint a pénzügy és az egészségügy.

Edith Reads, a StockApps.com munkatársa megosztotta véleményét az adatokkal kapcsolatban. Azt mondta: „Az iPhone mindig is népszerű választás volt az amerikai fogyasztók körében, de ezek az adatok azt mutatják, hogy dominanciája mennyire nőtt az elmúlt években. Minden negyedévben több váltás történt Androidról iOS-re az Egyesült Államokban. Az Apple mindig kiigazította, hogy minden év szeptemberében új sorozatot indítson. Ezért a márka továbbra is hatékony és naprakész. Az Egyesült Államok sikerével más országok is követhetik a mintát.”

Az iPhone ma az Egyesült Államokban használt összes okostelefon csaknem 50 százalékát teszi ki

A múlt

Ami az Androidot illeti, az első Android-alapú okostelefon 2008-ban, egy évvel az iPhone bemutatása után jelent meg a piacon. Az Apple soha nem érte el az 50%-os piaci részesedést, elsősorban az olyan androidos telefonok sikerének köszönhetően, mint a Samsung, a Nokia, a Motorola és a BlackBerry.

Az iPhone főként felelős azért, hogy az Apple a vállalati világ élére került. A 2,5 billió dolláros piaci sapka a cég sikerének köszönhető. Az Apple 83 milliárd dolláros árbevételről számolt be a júniusban végződő negyedévben.

Júniusban jelentős számú ember váltott Androidról iOS-re – mondta Tim Cook, az Apple vezérigazgatója a 22. harmadik negyedéves jelentést követően. Cook szerint a siker a kiváló ügyfél-elégedettségnek és az 5G-nek köszönhető.

Az iPhone ma az Egyesült Államokban használt összes okostelefon csaknem 50 százalékát teszi ki

Az iPhone legújabb generációját az Apple a Far Out médiaeseményen mutatta be szeptember 7-én. Emellett a 8-as sorozatú Apple Watch debütálása széles körben várható.

Az Apple jövője fényesnek tűnik. Érdekes figyelni, hogyan alakulnak a dolgok az okostelefon-szektorban. Az Apple birtokolhatja a legnagyobb részesedést 2022 utolsó negyedévében.

iPhone, az amerikai büszkeség

Számos tényező járul hozzá az Egyesült Államok relatív sikeréhez az Apple zászlóshajója iPhone-jával.

Az okostelefon-iparban az Apple élvezi a legmagasabb szintű márkahűséget. A legtöbb iPhone-tulajdonos az Egyesült Államokban szeretne frissíteni egy másik iPhone-ra. Emellett az iPhone-ok lassabban veszítenek értékükből, mint a konkurens termékek.

Az Apple költsége nem terheli meg a legtöbb amerikai vásárlót. Úgy tartják, hogy a minőség igazolja az árat, ezért a legtöbb fogyasztó ezt választja.

Az Apple elég szókimondóan elkötelezett a felhasználói magánélet és az adatbiztonság iránt, ami úgy tűnik, hogy visszhangra talál a célközönségében.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei