Viszik a OnePlus 6T-t, mint a cukrot

2018.11.12| GSM Arena

A OnePlus 6T a tengerentúlon elképesztő sikereket ér el.

Nemcsak Indiában és Európában népszerű a kiváló ár-érték arányt és csúcs tudást kínáló OnePlus 6T. Az újdonság október végén több államban is bemutatkozott az Egyesült Államokban. Az értékesítésben meglepő módon és a hagyományoktól erősen eltérően szolgáltató is segít a OnePlusnak, itt a T-Mobile, amely CDMA és GSM hálózatú modelleket is értékesít.

Az új zászlóshajó támogatja a B13 hálózatot is, ez a Verizon Wireless szolgáltatóhoz tartozik az USA-ban, így több millióan választhatják akár az elődökkel szemben a OnePlus 6T-t. Ezen fejlesztéseknek köszönhetően a tengerentúlon már az első nap 86 százalékkal több telefont adtak el mint nyár elején a OnePlus 6-ból.

Viszik a OnePlus 6T-t, mint a cukrot

A hírről az XDA Developers tájékoztatott, egyben elárulták, a OnePlus az első három hétben egymillió példányt adott el. A OnePlus 6T tulajdonosok pozitív visszajelzései alapján ez lehet a cég eddigi legsikeresebb készüléke. A OnePlus 6T Mirror Black színben, 6/128 gigabájtos változatban 549 dollárba kerül, ez maximum 629 dollárba kerül, akkor már a Midnight Black színt és a 8/256 gigabájtos változatot kapják a megrendelők.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei