Megérkezett a Gaming+ technológia

2019.02.28| Honor

A HONOR bemutatta a Gaming+ technológiát, amely tovább növeli a grafikus teljesítményt.

 

A Honor a legújabb csúcskészüléke, a Honor View20 ugyan már az év elején bemutatkozott Európában, a vállalat a Mobil Világkongresszusra is tartogatott meglepetést a készülékkel kapcsolatban: Barcelonában bejelentették a Gaming+ technológiát, amely további gyorsulást, jobb képminőséget és képmeghatározást, illetve jelentős teljesítménybeli növekedést biztosít játék során.  Ezeken túl a Honor bejelentette a 3D TOF kamerát használó alkalmazások ökoszisztémáját, amely új korszakot nyit az AR világában.

A Honor és az Epic Games közös kollaborációjának eredményeként a HONOR View20 tulajdonosok exkluzív hozzáférést kapnak a Fortnite videójátékban a HONOR Guard Outfit kiegészítőhöz. A HONOR skin február végétől váltható ki a játékban, amely a telefonos verzión kívül PC-n, illetve konzolon is elérhetővé válik. 

A HONOR View20 úttörő folyadékhűtő rendszere biztosítja az alacsony hőmérsékletet a játékok alatt, hozzájárulva a gyorsabb teljesítményhez és a hosszabb akkumulátor-élettartamhoz. A HONOR View20 azon kevés telefonok egyike, amely támogatja a játék 60 fps (képkocka/másodperc) verzióját, ráadásul az Epic Games-szel kötött együttműködés jegyében a Fortnite Unreal 4 motorja a HONOR View20-hoz lett optimalizálva.

Megérkezett a Gaming+ technológia

A Gaming+ növeli az általános rendszersebességet a GPU hatékonyságának további javítása, a GPU terhelés-optimalizálása, illetve az AI töltéspredikció révén. Ezekkel az előnyökkel a Honor View20 a legmagasabb szintű játékteljesítményt nyújtja. A frissítés eredményeképp a Fortnite Vulkan verziója is támogatottá válik a Honor View20 készülékeken, még gyorsabb és kiegyensúlyozottabb eredményt adva a játékosok kezébe.

Összességében elmondható, hogy a Gaming+ mintegy 20,34%-kal növeli a SoC energiahatékonyságát is. A Mali-G76 GPU-t érintő, transzformációra vonatkozó optimalizálást is tartamlazó frissítés tovább javítja a feladatütemezést és a párhuzamos számításokat. Ez csökkenti a ismétlődő utasításokat és a GPU többletrajzolásokat, egyúttal növeli az adattovábbítás sebességét a CPU, a GPU és a memória között. Emellett a GPU gördülékenyen működik együtt az innovatív AI frekvenciamodulációs ütemezéssel, amely megjósolja a várható terhelést a képkockasebesség (fps) monitorozásával, a képminőség és az érintőképernyő beviteli adatainak valós idejű figyelembevételével, és intelligensen azonosítja a teljesítényre ható szűk keresztmetszeteket. Ez a játékok szempontjából azt jelenti, hogy az új AI technológia a hagyományos megoldásokhoz képest 30%-kal pontosítja a töltési predikciót képkockánként.

 

Telefon típus

Átlagos fps érték

Jitter érték (remegés)

HONOR View20

59.13

2.82%

iPhone XS Max

45.1

5.73%

Samsung Note 9

46

11.76%

OnePlus 6T

57.2

6.95%

A játékosok január végétől a Fortnite alkalmazás letöltése után a Beállításokban aktiválhatják a magasabb képkocka/másodperc sebességet a minden eddiginél kedvezőbb futásteljesítményért. 

A HONOR View20 egy mesterséges intelligenciával támogatott tripla-antennás Wi-Fi technológiát tartalmaz, amely jelentősen csökkenti a lagolást a játékmenet során. A HONOR mérnökei a telefon tartásának tanulmányozásával, valamint a kéz internetkapcsolatra gyakorolt hatásával fejlesztették ki a megoldást. A HONOR View20 3D-s hátlapi kamerája a készüléket egy mozgásvezérelt játékkonzollá képes alakítani, amely 3D-s játékok támogatásával lehetővé teszi, hogy részesei legyünk az élménynek. A mozgásvezérelt játékok eléréséhez a felhasználók egy speciális dokkolóval, valamint HDMI kábellel csatlakoztathatják készüléküket a TV-hez, de zökkentőmentesen kapcsolódhatnak a TV-hez vezeték nélküli hálózaton is. 

Technológiai megoldásaival a HONOR View20 olyan népszerű játékokat támogat, mint a Fortnite, PUBG (PlayerUnknown's Battlegrounds), AOV (Arena of Valor), ROS (Rules of Survival), Mobile Legends: Bang Bang, Vainglory és az Asphalt 9: Legend. A telefont intenzív játékra, köztük multiplayer ütközetekre optimalizálták, és a készülék kifinomult, érzékeny irányítással finomítja a játékélményt.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


  Árukereső
  Samsung Galaxy S20 128GB 8GB RAM Dual (G980F)
  Samsung Galaxy S20 128GB 8GB RAM Dual (G980F)
  EUmobil 210 080 Ft
  Telepartner 215 000 Ft
  UJGSM.HU A Mobiltelefon Futár! 217 880 Ft
  Xiaomi Redmi Note 9S 128GB Dual
  Xiaomi Redmi Note 9S 128GB Dual
  EUmobil 69 240 Ft
  MobilEx Webáruház 69 250 Ft
  Mojuma Working Kft. 69 435 Ft
  Samsung Galaxy A70 128GB 6GB RAM Dual A705
  Samsung Galaxy A70 128GB 6GB RAM Dual A705
  AQUA Webáruház 135 490 Ft
  mysoft.hu 139 900 Ft
  iPlaza.eu - Internet Pláza 139 900 Ft


  új
   APRÓHIRDETÉSEK
  KERESÉS
  TELEFONOK GYORSLISTA
  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


  SZAVAZÁS

  A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


  Különben sem terveztem telefonvásárlást
  Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
  Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
  A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefont  Korábbi szavazások eredményei