11 otthoni okos kütyüt hozott a Honor

2020.05.19| Android Headlines

A Honor bemutatta következő 11, intelligens otthonba illeszthető termékét.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A HONOR nemrégiben számos új terméket jelentett be Kínában, amelyek terméktől függően 'HONOR Choice' vagy 'HONOR Life' márkájúak. A HONOR most megjelentetett intelligens TV-t, új TWS fülhallgatókat, intelligens porszívót és még sok minden mást.

A HONOR Vision X1 a vállalat új intelligens TV-je. A készülék 8K támogatással, mozgáskompenzációval és négy 10W hangszóróval rendelkezik, ez egy igazán nagy teljesítményű smart TV. A tévé - amely nem egy UHD LED TV - a cég intelligens asszisztensével érkezik és HONOR eszközökkel vezérelhető. A HONOR Vision X1 50, 55 és 65 hüvelykes változatokban kapható.

Először soroljuk fel az összes terméket, mielőtt elkezdenénk külön-külön beszélni róluk. A cég bemutatta a HONOR MagicBook Pro laptopot, a ViewPad 6 táblagépet, a Router 3-at, a Vision X1 intelligens TV-t, a TWS Earbuds X1-t, intelligens porszívót, légtisztítót, párásítót, intelligens asztali lámpát, ultrahangos fogkefét és intelligens vízforralót. A vállalat egyelőre nem osztott meg részletes információt ezekről a termékekről. tablet

  • A HONOR MagicBook Pro egy nagyon elegáns megjelenésű és nagy teljesítményű laptop. Ez a készülék 16,1 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, a keret körülötte mindössze 4.9 mm. A kijelző/test arány 90 százalék. Ennek a laptopnak a legerősebb változatát az Intel Core i7-10510U processzor táplálja, az NVIDIA GeForce MX350 grafikus kártyával együtt.
  • Emellett elérhető i5 processzorral rendelkező változat is 16 GB RAM-mal és 512 GB SSD tárolással. A Core i7 modell ugyanazon specifikációkat kapta, a grafikus kártya is egyezik. Ez a laptop Oroszországba szeptemberben érkezik először.
  • A HONOR ViewPad 6 gyors működését a Kirin 985 SoC táplálja. Az eszköz támogatja az 5G és a WiFi 6+ hálózatokat. A tablet 2K FullView kijelzővel és sztereó hangszóróval felszerelt. Az új tablet természetesen kompatibilis a HONOR Magic ceruzával. A készülék burkolata fémből és üvegből készül, és 2020 júniusától kerül forgalomba.

11 otthoni okos kütyüt hozott a Honor

  • A HONOR TWS Earbuds X1 a cég legújabb, teljesen vezeték nélküli fülhallgatója. Ezeket egy új binaurális szinkron átviteli technológia támogatja. A fülhallgatók rendkívül alacsony késleltetéssel képesek továbbítani a hangokat - állítja a HONOR. A füles mindkét darabja kettős mikrofonnal rendelkezik, melyek az ANC hiánya ellenére jóval csökkentik a környezeti zajt.
  • A HONOR Router 3 olyan router, amely támogatja a Wi-Fi 6+-t. A készülék a Gigahome kétmagos processzorával érkezik, 1,2 GHz-es órajellel rendelkezik. Az új router akár 3000Mbps sebességet is ígér és támogatja mind a 2,4 GHz, mind az 5 GHz sávokat. A Honor Router 3 támogatja az OFDMA multi-user technológiát. Az újdonság ez év júliusától lesz elérhető Európában.
  • A HONOR Vision X1 a vállalat új intelligens TV-je. A készülék 8K támogatással, mozgáskompenzációval és négy 10W hangszóróval rendelkezik, ez egy igazán nagy teljesítményű smart TV. A tévé a cég intelligens asszisztensével érkezik és HONOR eszközökkel vezérelhető. A HONOR Vision X1 50, 55 és 65 hüvelykes változatokban kapható.
  • A HONOR Smart Vacuum porszívó 350 wattos, 100.000 fordulat/perc motorral működik, erőteljes szívó- és tisztítótechnikával rendelkezik, ezenkívül akár 65 perc akkumulátor élettartamot is kínál egy feltöltéssel. A rendkívül könnyű porszívó ultraibolya-sterilizáló tisztítórendszert is tartalmaz, valamint automatikusan felismeri és kiszámítja a kalória-fogyasztást, és továbbítja az adatokat a Huawei HiLink-hez.

11 otthoni okos kütyüt hozott a Honor

  • A HONOR Air Multiplier célja a levegő áramlásának fenntartása. Úgy tervezték, hogy a levegő folyamatosan áramoljon, ugyanakkor a szoba hőmérsékletén nem változtat. Ezüst színű, és úgy tervezték, hogy a ház minden szobájába beférjen.
  • A cég bejelentett egy párásítót is, amelynek célja elsősorban és leginkább a légzőszervi tünetekkel küzdő emberek segítése. Segít abban, hogy a házban a levegő nedves maradjon. A termék 3 literes tartállyal és 400 ml/h páratartalommal rendelkezik. Az antibakteriális dizájnnal ellátott párásító bárhol a házban felhasználható.
  • A Honor egy intelligens lámpát is bejelentett, modern dizájnnal, különlegessége, hogy háromdimenziós  világítási technológiával lágy fényt is képes előállítani. A legnagyobb, általa megvilágított terület 1.12 méter átmérő. TUV Eye Comfort tanúsítványt kapott, sokkal kevesebb kék fényt bocsát ki, hogy nyugodt munkakörnyezetet teremtsen használója számára. Ezt nem sok lámpa tudja biztosítani.
  • Az intelligens fogkefe most szintén része a HONOR portfóliójának. Ívelt kialakítású, a szónikus technológia mély tisztítási élményt nyújt. Ez az eszköz a fali töltővel együtt érkezik, és egyetlen töltéssel akár 30 napig képes tisztítani a fogait.
  • Az utolsó termék, amelyet a cég bejelentett, az intelligens vízforraló. Ezt az eszközt 1.800 W táplál, így rendkívül gyorsan felforralhatja a vizet. A HiLink alkalmazáson keresztül távolról is vezérelhető.

Arra egyelőre várnunk kell, hogy a Honor pontosan mely modelleket tervezi Kínán kívül is kiadni, bár azért van pár tippünk.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

2020.10.27
| XDA Developers
A Googlefier a legegyszerűbb út a Google appokhoz Huawei és Honor telefonokon.
Teszt: Huawei P10 Lite - szerettem és akarom

Teszt: Huawei P10 Lite - szerettem és akarom

2017.04.24
| Telefonguru
Nálunk járt a Huawei P10 Lite és maradandó élményt hagyott bennünk.
A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

2020.04.12
| Telefonguru
2019-ben bannolta az Egyesült Államok elnöke a Huawei-t, ezzel hatalmas pofont adva neki. Vajon túléli?
Honor 7X: ennyiért majdnem csúcs tudást?

Honor 7X: ennyiért majdnem csúcs tudást?

2017.12.06
| Phone Arena
Megjelent a Huawei leányvállalatának új modellje, a Honor 7X, méghozzá 200 dolláros áron.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei