Világelső akar lenni a Huawei

2019.04.08| Huawei

Új célokat tűz ki maga elé a HONOR és a Huawei a kettős márkastratégiája mentén.

A Huawei Fogyasztói Üzletágának vezetője, Richard Yu hivatalos közösségi oldalán (a Sina Weibón) tette közzé a vállalat legfrissebb stratégiai célkitűzéseit:

  1. A Huawei a világ vezető okostelefon gyártója kíván lenni.
  2. A Honor Kínában a második, globálisan a negyedik legnagyobb okostelefon márkává szeretne válni.
  3. A vállalat támogatja a Honort a rendkívüli termékek kutatás-fejlesztésében, továbbra is invesztál a technológiai innovációk területén, valamint segíti az értékesítési stratégiák megvalósításában a kettős márkastratégia alapján. Mindkét márka töretlenül őrzi haladó szellemiségét és azon dolgoznak, hogy egy intelligens, összekapcsolt világot hozzanak létre.

„A Huawei Fogyasztói Üzletága idén egy új fejezetet nyit. Reményeink szerint a Huawei és a Honor együtt még idén a világ legnagyobb okostelefon gyártójává teszik a Huaweit.” – írja Richard Yu. A Huawei vezetőjének törekvései ambiciózusok ugyan, mégsem mozdulnak el a realitás talajától, hiszen 2012-ben tett hét ígéretéből is mára mind megvalósult:

  1. Váltsunk márkajelzés nélküli, szolgáltatói ODM-ről független OEM márkára
  2. Az alsó- és középkategóriás termékektől mozduljunk el a felsőkategória irányába
  3. Fejezzük be a kezdetleges, belépű szintű készülékek terjesztését, melyek közül sok eladott példány realizál kevés profitot
  4. Építsük be a négymagos HiSilicon processzort és a Balong chipet
  5. Fejlesszünk egy e-kereskedelem alapú vállalkozást
  6. Tervezzük meg az Emotion UI-t
  7. Legyünk elsők teljesítményben a globális hardver piacon

Világelső akar lenni a Huawei

A tavalyi évben a Huawei Fogyasztói Üzletága elérte a 348,9 milliárd jüannyi bevételt (14,82 billió forint), az előző évhez viszonyított 45,1%-os növekedést produkáló ágazat mostanra a vállalat bevételeinek legnagyobb szeletét jelenti.

A Honor minden eddiginél eredményesebb évet zárt annak ellenére, hogy a globális telefonpiac visszaesését mérték. Az IDC adatai szerint 2018 első három negyedévében 3,1%-os csökkenés jellemezte a piacot, a Honor ezzel szemben 27,1%-os növekedést produkált. Mindemellett a Honor 170% felett növelte globális eladásait 2018-ban az azt megelőző évhez képest. A Honor az e-kereskedelem területén is erősített, 2018-ban 29,4%-kal növelte online eladásait, így már a második legnagyobb online értékesítő a nemzetközi piacokon. 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Idén a Honor több vezető technológiával is előrukkolt, megerősítve pozícióját az iparág digitális úttörőjeként:

  • 3D ToF kamera: Elsőként a Honor View20-ban jelent meg a 3D-s, ToF szenzorral ellátott hátlapi kamerarendszer. Az új szenzor lehetővé teszi a mélységérzékelést, a csontvázkövetést (skeletal tracking) és a valós idejű mozgás lekövetését. Mindebből a 3D mozgásvezérelt játékok, a 3D Shaping és a Magic AR is profitál.
  • All-View kijelző: A Honor View20 6,4 hüvelykes, 2310×1080 pixeles, 398 PPI képpontsűrűségű kijelzője szakított a szenzorszigetes megoldással és elsőként adaptálta a kijelzőbe az előlapi kamerát, amihez egy mindössze 4,5 mm-es lyukra volt szükség. Az így elért 91,8%-os képernyőaránynak köszönhetően a készülék lenyűgöző látványt nyújt.

A Honor nem áll le az úttörő technológiák fejlesztésével. Aktív szerepet vállal az 5G eszközök tervezésében, és idén tervezi útnak indítani első 5G-s telefonját, ezt maga George Zhao, a Honor elnöke jelentette be a 2019-es Mobile World Congress-en. „A kemény munka meghozza gyümölcsét. Minden nap egy új lehetőség arra, hogy újításainkkal megháláljuk rajongóink bizalmát. A Honor számára a java csak most kezdődik.” – mondta Mr. Zhao.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei