Az 5.5G teljesen új perspektívába helyezi a telefonálást

2024.03.10| Huawei

A New Calling révén az 5.5G forradalmian új dimenziót nyit az interaktív kommunikációban.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A jövőben az emberek Ultra HD minőségű, intelligens és interaktív hang- és videóhívásokat bonyolíthatnak, amelyek során nemcsak láthatják és hallhatják egymást, hanem akár fényképeket, videókat, dokumentumokat is megoszthatnak, virtuális elemekkel, háttérképekkel, animációkkal, sőt akár saját képre formált avatárral is gazdagíthatják a beszélgetéseket. Ezek a szolgáltatások nemcsak Kínában, hanem várhatóan Európában, Latin-Amerikában, a Közel-Keleten és Ázsia-csendes-óceáni térségben is elérhetőek lesznek.

Az új funkciók között kiemelkedő jelentőséggel bír a valós idejű fordítás lehetősége, amely segítséget nyújt a különböző nyelveket beszélő emberek közötti kommunikációban. Emellett az intelligens ügyfélszolgálat gyors és egyszerű kapcsolatfelvételt tesz lehetővé különböző szolgáltatókkal, így könnyedén megoldhatók az ügyféligények.

Az idei év újabb mérföldkőhöz lesz: a kereskedelmi forgalomba kerülő 5.5G a jelenleg elérhető 5G-nél tízszer gyorsabb letöltési és feltöltési sebességet, tízszer akkora biztonságot, energiahatékonyságot és kapacitást ígér az intelligens rendszerek számára, tovább növelve a fejlesztési potenciált.

Az 5.5G teljesen új perspektívába helyezi a telefonálást

A New Calling megoldás új korszakot nyit az üzleti életben is, jelentős mértékben növelve a vállalatok versenyképességét. Az innovatív technológia segítségével gyorsan és hatékonyan kommunikálhatnak ügyfelekkel, partnerekkel, valamint könnyen elvégezhetik a fontos üzleti tevékenységeket.

Az 5.5G lehetőséget teremt arra is, hogy a telefonálás teljesen új formát öltsön. Az emberek mostantól élvezhetik a 3D-s videóhívásokat, a játékokat és a média tartalmakat anélkül, hogy speciális szemüvegekre lenne szükségük. Emellett az önvezető és összekapcsolt járművek száma is gyorsan növekszik, ami új dimenziót nyit a közlekedésben és a mobilitásban.

Az 5.5G intelligens hálózati megoldása további lendületet ad az innovációnak és a fejlődésnek. A Huawei által kifejlesztett technológia automatikusan alkalmazkodik a felhasználók és alkalmazásaik igényeihez, optimalizálja a hálózati erőforrásokat, és javaslatokat tesz, illetve automatikus javításokat végez, ha probléma adódik.

Összességében az 5.5G és a New Calling megoldások forradalmasítják a telefonálást és a kommunikációt, és új lehetőségeket teremtenek az emberek és vállalatok számára egyaránt.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei