Megújult a Huawei alkalmazásboltja, az AppGallery

2022.10.14| Huawei

A felhasználók mostantól közvetlenül az AppGalleryn keresztül férhetnek hozzá a legnépszerűbb alkalmazásokhoz.

Megújult a Huawei alkalmazás-áruháza, az AppGallery, amely ezentúl minden eddiginél egyszerűbben működik. A gyártó appboltja egybeolvadt a Petal Search intelligens appkeresővel, így már közvetlenül, külön keresőmotor segítsége nélkül elérhető az androidos alkalmazások széles választéka.

Minden alkalmazást négylépcsős biztonsági ellenőrzésnek vetnek alá, és folyamatos jelzést kapunk az esetleges frissítésekről is. Az AppGallery mára a harmadik legnagyobb alkalmazásbolttá fejlődött globális szinten, tíz százalékkal növelte felhasználói számát Kínán kívül az elmúlt egy évben, és már több mint 580 millió aktív havi felhasználóval rendelkezik a világon.

Megújult a Huawei alkalmazásboltja, az AppGallery

A világ harmadik legnagyobb alkalmazásboltjává vált a Huawei saját alkalmazásáruháza, az AppGallery az elmúlt két évben. A platformnak több mint 580 millió aktív havi felhasználója van szerte a világon, ebből 43 millió Európában, ami tíz százalékos növekedést jelent a Kínán kívüli területeken az elmúlt egy évben.

A növekedés mellett ugyanakkor továbbra is kulcsfontosságú az alkalmazások minél könnyebb elérése a Huawei telefonokon, így a gyártó újabb lépésének köszönhetően megújult az AppGallery, még egyszerűbbé és hatékonyabbá vált az alkalmazások keresése és letöltése, miután a Petal Search korábbi intelligens keresőmotor beépült az alkalmazás-áruházba.

Ezentúl a Huawei készülékeket használók közvetlenül az AppGallery-n keresztül keresve, külön keresőmotor segítsége nélkül érhetik el a legnépszerűbb közösségi médiaalkalmazásokat is, például a Facebookot, az Instagramot, a Twittert és a LinkedInt. Ugyanez vonatkozik a közkedvelt szórakoztató alkalmazásokra, mint a Netflix, a Disney+ vagy a Spotify, valamint a kommunikációs alkalmazásokra, például a WhatsAppra vagy a Facebook Messengerre.

Megújult a Huawei alkalmazásboltja, az AppGallery

A megújult AppGallery a gyártó legújabb okostelefonjaival, a 60 MP felbontású előlapi kamerával felszerelt HUAWEI nova 10-vel és a világon elsőként tíz fokozatú, változtatható rekeszértékű kamerával rendelkező csúcskategóriás HUAWEI Mate 50 Pro-val együtt debütál Magyarországon is.

A Huawei emellett kiemelt figyelmet fordít a helyi alkalmazások fejlesztőivel való együttműködésre, és a magyarországi felhasználói igények kielégítésére. Ennek köszönhetően számos népszerű magyar alkalmazás érhető el az AppGallery-ben, legyen szó utazást, vásárlást, életmódot vagy pénzügyeket érintő alkalmazásokról.

Fókuszban a biztonság és a felhasználói élmény

A vállalat biztonsági protokollja szerint a Huawei alkalmazás-áruházában minden harmadik féltől származó appnak egy négy lépésből álló biztonsági ellenőrzésen kell átmennie: szigorú átvilágításon, felügyeleten, tanúsítási folyamaton és újraellenőrzésen esnek át az alkalmazások mielőtt bekerülnének az AppGallerybe, amely eljárásnak a célja a rosszindulatú appok azonosítása és elkülönítése.

Megújult a Huawei alkalmazásboltja, az AppGallery

Mindemellett az AppGallery napi biztonsági ellenőrzéseket is végez, amelyek az alkalmazáson belüli, rosszindulatú tevékenységre utaló jelek észlelésére irányulnak, továbbá az appbolt arra is figyel, hogy érkezett-e az alkalmazáshoz frissítés és hogy megbízható-e a telepítőcsomag.

Ugyanígy adatbiztonsági szempontból is ellenőrzi az alkalmazásokat, potenciális sebezhetőségek és biztonsági réseket keresve. Emellett az alkalmazás-áruházon belüli hirdetések törléséhez bekapcsolhatják a személyre szabott hirdetések letiltását, de akár törölhetik, vagy vissza is állíthatják a hirdetési azonosítójukat.

Megújult a Huawei alkalmazásboltja, az AppGallery

A Huawei elkötelezett a felhasználók privát szférájának és biztonságának védelme mellett, bizalmasan, a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kezeli a felhasználói adatokat. Az összes európai felhasználói adatot Európában tárolják, ahol a szabályok és előírások a legmagasabb szintű felhasználói adatvédelmet követelik meg. Minden helyi adatközpont megfelel a honosított szolgáltatások elosztási és telepítési szabályzatának is.

Az AppGallery további fejlődését hatalmas globális fejlesztőcsapat biztosítja. Világszerte több mint 5,75 millió fejlesztő regisztrált tagja a Huawei fejlesztői közösségének, amelynek eredményeképp több mint 216 ezer alkalmazást integráltak a HMS Core-ba, tavaly pedig 147 százalékkal nőtt a HMS-alkalmazások száma.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

2024.04.12
| Android Headlines
Az iPhone SE 4 létezéséről már régóta a pletykálnak, részletes specifikációi pedig most kerültek fel az internetre. Ezek Nguyen Phi Hungtól származnak, tehát nem tartozik a szokásos forrásaink közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei