Megújult a Huawei alkalmazásboltja, az AppGallery

2022.10.14| Huawei

A felhasználók mostantól közvetlenül az AppGalleryn keresztül férhetnek hozzá a legnépszerűbb alkalmazásokhoz.

Megújult a Huawei alkalmazás-áruháza, az AppGallery, amely ezentúl minden eddiginél egyszerűbben működik. A gyártó appboltja egybeolvadt a Petal Search intelligens appkeresővel, így már közvetlenül, külön keresőmotor segítsége nélkül elérhető az androidos alkalmazások széles választéka.

Minden alkalmazást négylépcsős biztonsági ellenőrzésnek vetnek alá, és folyamatos jelzést kapunk az esetleges frissítésekről is. Az AppGallery mára a harmadik legnagyobb alkalmazásbolttá fejlődött globális szinten, tíz százalékkal növelte felhasználói számát Kínán kívül az elmúlt egy évben, és már több mint 580 millió aktív havi felhasználóval rendelkezik a világon.

Megújult a Huawei alkalmazásboltja, az AppGallery

A világ harmadik legnagyobb alkalmazásboltjává vált a Huawei saját alkalmazásáruháza, az AppGallery az elmúlt két évben. A platformnak több mint 580 millió aktív havi felhasználója van szerte a világon, ebből 43 millió Európában, ami tíz százalékos növekedést jelent a Kínán kívüli területeken az elmúlt egy évben.

A növekedés mellett ugyanakkor továbbra is kulcsfontosságú az alkalmazások minél könnyebb elérése a Huawei telefonokon, így a gyártó újabb lépésének köszönhetően megújult az AppGallery, még egyszerűbbé és hatékonyabbá vált az alkalmazások keresése és letöltése, miután a Petal Search korábbi intelligens keresőmotor beépült az alkalmazás-áruházba.

Ezentúl a Huawei készülékeket használók közvetlenül az AppGallery-n keresztül keresve, külön keresőmotor segítsége nélkül érhetik el a legnépszerűbb közösségi médiaalkalmazásokat is, például a Facebookot, az Instagramot, a Twittert és a LinkedInt. Ugyanez vonatkozik a közkedvelt szórakoztató alkalmazásokra, mint a Netflix, a Disney+ vagy a Spotify, valamint a kommunikációs alkalmazásokra, például a WhatsAppra vagy a Facebook Messengerre.

Megújult a Huawei alkalmazásboltja, az AppGallery

A megújult AppGallery a gyártó legújabb okostelefonjaival, a 60 MP felbontású előlapi kamerával felszerelt HUAWEI nova 10-vel és a világon elsőként tíz fokozatú, változtatható rekeszértékű kamerával rendelkező csúcskategóriás HUAWEI Mate 50 Pro-val együtt debütál Magyarországon is.

A Huawei emellett kiemelt figyelmet fordít a helyi alkalmazások fejlesztőivel való együttműködésre, és a magyarországi felhasználói igények kielégítésére. Ennek köszönhetően számos népszerű magyar alkalmazás érhető el az AppGallery-ben, legyen szó utazást, vásárlást, életmódot vagy pénzügyeket érintő alkalmazásokról.

Fókuszban a biztonság és a felhasználói élmény

A vállalat biztonsági protokollja szerint a Huawei alkalmazás-áruházában minden harmadik féltől származó appnak egy négy lépésből álló biztonsági ellenőrzésen kell átmennie: szigorú átvilágításon, felügyeleten, tanúsítási folyamaton és újraellenőrzésen esnek át az alkalmazások mielőtt bekerülnének az AppGallerybe, amely eljárásnak a célja a rosszindulatú appok azonosítása és elkülönítése.

Megújult a Huawei alkalmazásboltja, az AppGallery

Mindemellett az AppGallery napi biztonsági ellenőrzéseket is végez, amelyek az alkalmazáson belüli, rosszindulatú tevékenységre utaló jelek észlelésére irányulnak, továbbá az appbolt arra is figyel, hogy érkezett-e az alkalmazáshoz frissítés és hogy megbízható-e a telepítőcsomag.

Ugyanígy adatbiztonsági szempontból is ellenőrzi az alkalmazásokat, potenciális sebezhetőségek és biztonsági réseket keresve. Emellett az alkalmazás-áruházon belüli hirdetések törléséhez bekapcsolhatják a személyre szabott hirdetések letiltását, de akár törölhetik, vagy vissza is állíthatják a hirdetési azonosítójukat.

Megújult a Huawei alkalmazásboltja, az AppGallery

A Huawei elkötelezett a felhasználók privát szférájának és biztonságának védelme mellett, bizalmasan, a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kezeli a felhasználói adatokat. Az összes európai felhasználói adatot Európában tárolják, ahol a szabályok és előírások a legmagasabb szintű felhasználói adatvédelmet követelik meg. Minden helyi adatközpont megfelel a honosított szolgáltatások elosztási és telepítési szabályzatának is.

Az AppGallery további fejlődését hatalmas globális fejlesztőcsapat biztosítja. Világszerte több mint 5,75 millió fejlesztő regisztrált tagja a Huawei fejlesztői közösségének, amelynek eredményeképp több mint 216 ezer alkalmazást integráltak a HMS Core-ba, tavaly pedig 147 százalékkal nőtt a HMS-alkalmazások száma.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple iPhone 14 Plust legyőzte az olcsó androidos telefon

Az Apple iPhone 14 Plust legyőzte az olcsó androidos telefon

2023.07.26
| 9to5 Mac
A Nothing Phone (2) egy egyedülálló Android okostelefon, amely a hónap elején jelent meg a piacon. 246 ezer forintos ára ellenére lenyűgöző specifikációkkal rendelkezik, és még az iPhone 14 Plus-t is le tudta győzni egy sebességteszten.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei