Akciózik a Huawei minden hó végén

2021.01.29| Huawei

A vállalat szervizközpontja idén először január 28. és 30. között jelentős kedvezményekkel javítja készülékeket.

Háromnapos hó végi szervizakciót indít 2021-ben a Huawei. A vállalat szervizközpontjában idén először január 28. és 30. között kedvezményes áron végzik a készülékek kijelzőjének, hátlapi fóliájának cseréjét, vagy a szükséges szoftverfrissítéseket. Emellett ingyenes szolgáltatásokkal, többek között kijelzővédőfólia cserével és eszköz-fertőtlenítéssel várják a felhasználókat. Az akció a vállalat tervei szerint egész évben, minden hónap utolsó hétvégéjén tart majd.

Okostelefon javítás nagyszerű áron

Az okostelefon – bármennyire vigyázunk rá – használat során idővel óhatatlanul megsérül: karcolások lesznek a hátlapon, sérülések a sarkokban és megrepedhet a kijelző. A Huawei Service az idei évtől minden hónap utolsó hétvégéjén háromnapos szervizakciót hirdet, amelynek keretében kedvezményes áron végzik a készülékek nem garanciális javítását. A vállalat január 28. és 30. között a lejárt garanciájú készülékek javítási költségének 8000 forintos munkadíját is elengedi.

Emellett ingyenesen cserélik a képernyővédő fóliát, valamint ingyenes tisztítást és fertőtlenítést is végeznek a vállalat szakemberei minden hónap utolsó csütörtökjén, péntekén és szombatján. Az akció országszerte a Huawei hivatalos szerviz hálózatában részt vevő partnereknél elérhető.

Akciózik a Huawei minden hó végén

Első a biztonság

A kedvezményes árak sok felhasználót ösztönözhetnek arra, hogy megjavíttassák régóta sérült készüléküket, például a karcos hátlapot, vagy a törött kijelzőt. Annak érdekében, hogy a szolgáltatás minősége a lehető legmagasabb színvonalú legyen, valamint a jelenlegi helyzetben a maximális biztonság mellett történjen, a Huawei szakemberei minden javított eszközt megtisztítanak és fertőtlenítenek. Az eljárás a különleges fertőtlenítő doboz használatával a mindössze néhány percig tart.

Ünnepi kedvezmények február végéig

Emellett a Huawei tavaly decemberben indított Összetartozunk – Huawei Ünnepi Kedvezmények Promócióját a budapesti üzletekben február végéig meghosszabbítják, így számos szolgáltatásra szintén beválthatók a kedvezmények. Például a Huawei a telefonok hátlapi fóliájának cseréjét, valamint a kijelzőcserét is kedvezményesen végzi – előbbit egyes modellek esetében akár 50 százalékkal olcsóbban. Az ajánlat időtartama alatt a kijelző cserére akár 50 százalékos kedvezményt adnak, ráadásul bizonyos készülékek esetében az alaplap cseréje is kedvezményes. Az ajánlat kizárólag a budapesti Huawei Szervízközpontok üzleteiben érvényes.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei