A Telekom majdnem olyan jó tarifacsomagot kínál mint a Verizon

2016.11.15| Magyar Telekom Kommunikációs Igazgatóság

Pénteken írtunk arról, hogy hazánkban miért nem lehet vajon annyira jó ajánlatokat találni mint Amerikában. Kiderült, hogy mégis van.

A Telefonguru cikkét olvasva a Magyar Telekom reagált is, aminek nagyon örültünk, ugyanis – eddig úgy tûnik – õk az egyetlen olyan szolgáltató hazánkban, akik tudnak egy majdnem olyan jó feltöltõ kártyás ajánlatot biztosítani, mint amirõl írtunk a Nálunk miért nincs ilyen szuper tarifacsomag? cikkünkben. Kiderült ugyanis, hogy náluk elérhetõ egy olyan feltöltõs komplex tarifacsomag, amely havi 19 170 forintért Telekom hálózaton belül és belföldön kívülre is – alapdíjas irányba – korlátlan beszélgetést és SMS-t biztosít, valamint jár hozzá havonta öt gigabájt internet is.

Ez az alábbiakból tevõdik össze:

  • Domino Surf díjcsomag, amelynek idõszaki díja 890 forint/ 30 nap
  • Domino M korlátlan hangot biztosító opció (Telekom hálózaton belülre és kívülre belföldön alapdíjas irányba), amelynek idõszaki díja 14 990 forint/ 30 nap
  • Domino NetPlusz XXL 5 GB adatforgalmat biztosító adat opció, amelynek idõszaki díja 3 290 forint/ 30 nap

A Telekom majdnem olyan jó tarifacsomagot kínál mint a Verizon

Ráadásul extraként ha az ügyfél most rendel Domino NetPlusz XXL-t, akkor az elsõ 2 hónapban 20 GB-t adatforgalmat kap. Ha pedig az ügyfél eddig nem rendelkezett Domino feltöltõ kártyával, és új ügyfélként vásárol most például Domino Surföt, akkor 1 GB adatforgalmat kap az elsõ 3 hónapban. Így pedig nagyjából ötezer forinttal drágább csak a magyar ajánlat és itt sincs szükség hûségnyilatkozat aláírására.Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei