A Telekom majdnem olyan jó tarifacsomagot kínál mint a Verizon

2016.11.15| Magyar Telekom Kommunikációs Igazgatóság

Pénteken írtunk arról, hogy hazánkban miért nem lehet vajon annyira jó ajánlatokat találni mint Amerikában. Kiderült, hogy mégis van.

A Telefonguru cikkét olvasva a Magyar Telekom reagált is, aminek nagyon örültünk, ugyanis – eddig úgy tûnik – õk az egyetlen olyan szolgáltató hazánkban, akik tudnak egy majdnem olyan jó feltöltõ kártyás ajánlatot biztosítani, mint amirõl írtunk a Nálunk miért nincs ilyen szuper tarifacsomag? cikkünkben. Kiderült ugyanis, hogy náluk elérhetõ egy olyan feltöltõs komplex tarifacsomag, amely havi 19 170 forintért Telekom hálózaton belül és belföldön kívülre is – alapdíjas irányba – korlátlan beszélgetést és SMS-t biztosít, valamint jár hozzá havonta öt gigabájt internet is.

Ez az alábbiakból tevõdik össze:

  • Domino Surf díjcsomag, amelynek idõszaki díja 890 forint/ 30 nap
  • Domino M korlátlan hangot biztosító opció (Telekom hálózaton belülre és kívülre belföldön alapdíjas irányba), amelynek idõszaki díja 14 990 forint/ 30 nap
  • Domino NetPlusz XXL 5 GB adatforgalmat biztosító adat opció, amelynek idõszaki díja 3 290 forint/ 30 nap

A Telekom majdnem olyan jó tarifacsomagot kínál mint a Verizon

Ráadásul extraként ha az ügyfél most rendel Domino NetPlusz XXL-t, akkor az elsõ 2 hónapban 20 GB-t adatforgalmat kap. Ha pedig az ügyfél eddig nem rendelkezett Domino feltöltõ kártyával, és új ügyfélként vásárol most például Domino Surföt, akkor 1 GB adatforgalmat kap az elsõ 3 hónapban. Így pedig nagyjából ötezer forinttal drágább csak a magyar ajánlat és itt sincs szükség hûségnyilatkozat aláírására.Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei