Nálunk miért nincs ilyen szuper tarifacsomag?

2016.11.11| Phone Arena

Az amerikai Verizon szolgáltató a héten bemutatta két legújabb, feltöltõkártyás tarifacsomagját, amelyek bizony itthon is méretes sikert aratnának.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A tengerentúli ország legnagyobb szolgáltatója két kártyás elõfizetéses csomaggal kedveskedik a vásárlóknak és egyben az a nem titkolt szándék vezérli, hogy a T-Mobile és a Sprint cégektõl átédesgessen pár embert. Eddigi, hasonló tarifacsomagjaiban 3 gigabájt internetes verzióért 45 dollárt kértek el, míg a 6 gigabájtosért 60 dollárt. A legújabbak 5 és 10 gigabájt internetet biztosítanak.

Nálunk miért nincs ilyen szuper tarifacsomag?

Így az 5 gigabájtos 50 dollárba– 14 ezer forint – kerül havonta, cserébe korlátlan hívás és beszélgetés biztosított az Egyesült Államokon belül, továbbvihetõ adatforgalom, mobil hotspot és a leforgalmazott adat után alig belassított internet elérés is benne foglaltatik, valamint több mint kétszáz országba küldhet üzenetet a kártyát feltöltõ. A 10 gigabájtos elõfizetésért 70 dollárt kérnek el – 20 ezer forintot – cserébe a fentieket kívül ingyenes hívás biztosított Mexikóba és Kanadába is. Érdemes megnézni, hazánkban ilyen összegû elõfizetésekért mit kapunk. Ja igen, ki ne felejtsük, hogy ez ugye feltöltõ-kártyás konstrukció, tehát nincs sem szerzõdés, sem hitel ellenõrzés. Az új kártyás elõfizetések november 13-tól megvásárolhatók.A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei