Királyság a Telenornál kártyásnak lenni!

2014.08.21| Telenor

Ajándék mobilinternet minden kártyás ügyfélnek.

Augusztus 14-tõl teljesen megújultak a Telenor feltöltõkártyás ajánlatai. A Telenor a hazai mobilpiacon egyedüliként jutalmazza valamennyi feltöltõkártyás ügyfelét. A jutalmak minden kártyás ügyfélnek járnak bármilyen tarifával rendelkezik és bármekkora összeget tölt fel. A Telenor teljesen újragondolta feltöltõkártyás ajánlatait, amelyek augusztus 14-tõl minden meglévõ és új kártyás ügyfél számára jutalmat kínálnak tarifacsomagtól függetlenül. Magyarországon egyedüli mobilszolgáltatóként a feltöltés összegétõl függetlenül, a felhasználók 3 telenoros családtagjukat, barátjukat kedvezõ, 20 forintos percdíjjal hívhatják belföldön, ráadásul belföldön felhasználható extra adatkeretet is kapnak a rendszeres feltöltésért cserébe.

A Telenor ügyfeleinek tehát nem kell választaniuk, hogy melyik kedvezménnyel járnak jobban felhasználói szokásaik alapján, hiszen azok mindegyike automatikusan jár feltöltéskor, mindössze egy egyszeri regisztráció szükséges. Az akár havonta változtatható három kiválasztott telenoros telefonszám kedvezményes hívásán túl minden, még a legkisebb feltöltött összeg után is extra mobilinternetet ajándékoz a Telenor kártyás elõfizetõinek. Így a nyár végéig tartó ingyenes Facebookozáson túl, még jobban kihasználhatják a Hipernet hálózat elõnyeit. Az ajándék mennyisége 1 500 forintos feltöltés esetén 50 MB, 3 000 forintnál 150 MB, 5 000 forintnál 300 MB, 10 000 forintnál 500 MB, míg a legmagasabb, 15 000 forintos feltöltés esetén 1 GB.

Királyság a Telenornál kártyásnak lenni!

Az adatkeret görgethetõ, így minden új feltöltés esetén tovább halmozódik a megabájtok mennyisége, melyek felhasználhatósági ideje 1 500 forintos feltöltés esetén 7 nap, míg minden egyéb feltöltés esetén 30 nap. A feltöltésekhez járó jutalmak – a 3 telenoros szám 20 Ft-os percdíjjal történõ hívása és az extra adatkeret – a 3baráti 20-as beállítását követõen vehetõk igénybe. A regisztrációt az utolsó baráti számok megadását/módosítását követõen 6 hónap után meg kell erõsíteni.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az új konstrukció további elõnye, hogy ha okostelefonnal vásároljuk az új kártyás elõfizetést, ahhoz mostantól automatikusan 150 MB adat jár 30 napig. Legalább 3 000 forintos feltöltés esetén pedig fél évig havi 500 MB adatot ajándékoz a Telenor, amellyel gondtalanul lehet szörfözni a Hipernet hálózaton.

A megújuló kártyás ajánlatok mellett, a Telenor iskolakezdési akciója keretében lakossági számlás elõfizetéssel továbbra is valamennyi okostelefon 0 forintért vásárolható meg, mint például a Samsung Galaxy S5 mini All-In L és a szintén Samsung Galaxy Core LTE All-In M tarifacsomaggal, amelyekhez igénybe vehetõ az 1 hónapig 2 GB adatot 490 forintért kínáló Telenor Próba ajánlat.messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokMegszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

Megszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

2022.11.07
| 9to5mac
Ma az Apple egy rendkívüli közleményben értesítette a rossz hírről az ügyfeleket!
Bemutatjuk 2023 várhatóan legsikeresebb, elérhető árú telefonját

Bemutatjuk 2023 várhatóan legsikeresebb, elérhető árú telefonját

2022.11.16
| Phone Arena
Egy friss Samsung Galaxy A54 5G szivárgás felfedte, mi lehet 2023 legjobb középkategóriás telefonja.
Ezeket az appokat mielőbb törölje telefonjáról!

Ezeket az appokat mielőbb törölje telefonjáról!

2022.10.11
| Phone Arena
A Meta több mint négyszáz Facebook-kompromittáló Android- és iOS-alkalmazást észlelt, amelyeket „azonnal” törölnie kellene adatai védelme érdekében.
Ez a telefon le fogja alázni fotózásban a Galaxy S23 Ultrát

Ez a telefon le fogja alázni fotózásban a Galaxy S23 Ultrát

2022.11.16
| FoneArena
A vivo X90 Pro9 2K E6 AMOLED kijelzővel, Snapdragon 8 Gen 2, 1 hüvelykes érzékelővel decemberben kerülhet forgalomba.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei