Kártyásoknak jár a korlátlan Facebook, Facebook chat, WhatsApp és Twitter aTelenornál

2015.12.12| Telenor

Már 1500 forint egyenlegfeltöltéssel elérhető a MyChat, ami mellé extra adatcsomag is jár.

Minden kártyás ügyfelét megajándékozza a Telenor a karácsonyi időszakban: korlátlanul használható a Facebook, Facebook Chat, WhatsApp és Twitter a MyChat szolgáltatással, ráadásként extra 250 MB adatkerettel 30 napig, mindössze 1500 forint egyenlegfeltöltés esetén. Az ünnepi ajánlattal a Telenor kártyás ügyfeleinek kedvez: ha 2016. január 27-ig legalább 1500 forinttal feltöltik egyenlegüket, egyszeri alkalommal, díjmentesen aktiválhatják a MyChat szolgáltatást. Az ajánlattal a vállalat szeretne köszönetet nyilvánítani kártyás ügyfeleinek és bízik benne, hogy ezzel a gesztussal még gördülékenyebbé válik számukra a kapcsolattartás szeretteikkel az ünnepek alatt és az újévben is.

A MyChat szolgáltatással a Telenor kártyás ügyfeleinek a megrendeléstől számított 30 napon át korlátlanul érhető el a Facebook, a WhatsApp üzenőprogram és a Twitter mikroblog-szolgáltatás – akár alkalmazásból, akár a telefon böngészőjéből csatlakoznak ezekhez, használata nem terheli az ügyfelek adatkeretét. Könnyedén megoszthatóvá válik így az ünnepi bevásárlólista, vagy a régen vágyott karácsonyi ajándék, ami szembe jött a Facebookon, elküldhető Facebook chaten vagy WhatsAppon és végül a fa alól kiposztolható Twitteren. A MyChat nem csak okostelefonokkal, de mobilinternetet támogató hagyományos készülékekkel is használható<1>.

Kártyásoknak jár a korlátlan Facebook, Facebook chat, WhatsApp és Twitter aTelenornál

A közösségi oldalakon gyakran szerepelnek külső weboldalakra mutató linkek, ezek megnyitásához a Telenor a MyChat szolgáltatásban további 250 megabájt, tetszőleges célra felhasználható, belföldi hipernetes adatforgalmat biztosít, amelynek aktuális felhasználtságáról a MyTelenor nevű online felületen vagy a MyTelenor okostelefon alkalmazásban bármikor tájékozódhatnak, de SMS-ben is figyelmeztetést kapnak, ha elhasználták az adatkeret 80 százalékát.

A MyChat szolgáltatást nagyon egyszerűen aktiválhatják a Telenor kártyás ügyfelei, az 1500 forintos feltöltés megtörténtéről tájékoztató SMS-re válaszolva kell elküldeniük (idézőjelek nélkül) a „MYCHAT”üzenetet. A csomag aktiválásáról szöveges üzenetben kapnak megerősítést. A 30 nap leteltét követően a kártyás ügyfelek egyszeri vagy megújuló havidíjú adatjeggyel tudnak mobilinternetezni.

A közösségi média elérés biztonságos használatához a Telenor a Hipersuli biztonságos internet ismertető anyagát ajánlja, mely ingyenes regisztrációt követően a hipersuli.hu oldalon érhető el. A hétrészes, több korosztályra osztott tananyagból megtanulhatják az érdeklődők, hogy hogyan tudják tudatosan és biztonságosan használni a közösségi csatornákat.

<1> A MyChat szolgáltatás nem rendelhető meg az olyan tarifacsomagokhoz, melyek kizárólag adatforgalom lebonyolítására és SMS küldésére alkalmasak (pl. Hipernet Praktikum).



További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei