Kártyásoknak jár a korlátlan Facebook, Facebook chat, WhatsApp és Twitter aTelenornál

2015.12.12| Telenor

Már 1500 forint egyenlegfeltöltéssel elérhető a MyChat, ami mellé extra adatcsomag is jár.

Minden kártyás ügyfelét megajándékozza a Telenor a karácsonyi időszakban: korlátlanul használható a Facebook, Facebook Chat, WhatsApp és Twitter a MyChat szolgáltatással, ráadásként extra 250 MB adatkerettel 30 napig, mindössze 1500 forint egyenlegfeltöltés esetén. Az ünnepi ajánlattal a Telenor kártyás ügyfeleinek kedvez: ha 2016. január 27-ig legalább 1500 forinttal feltöltik egyenlegüket, egyszeri alkalommal, díjmentesen aktiválhatják a MyChat szolgáltatást. Az ajánlattal a vállalat szeretne köszönetet nyilvánítani kártyás ügyfeleinek és bízik benne, hogy ezzel a gesztussal még gördülékenyebbé válik számukra a kapcsolattartás szeretteikkel az ünnepek alatt és az újévben is.

A MyChat szolgáltatással a Telenor kártyás ügyfeleinek a megrendeléstől számított 30 napon át korlátlanul érhető el a Facebook, a WhatsApp üzenőprogram és a Twitter mikroblog-szolgáltatás – akár alkalmazásból, akár a telefon böngészőjéből csatlakoznak ezekhez, használata nem terheli az ügyfelek adatkeretét. Könnyedén megoszthatóvá válik így az ünnepi bevásárlólista, vagy a régen vágyott karácsonyi ajándék, ami szembe jött a Facebookon, elküldhető Facebook chaten vagy WhatsAppon és végül a fa alól kiposztolható Twitteren. A MyChat nem csak okostelefonokkal, de mobilinternetet támogató hagyományos készülékekkel is használható.

Kártyásoknak jár a korlátlan Facebook, Facebook chat, WhatsApp és Twitter aTelenornál

A közösségi oldalakon gyakran szerepelnek külső weboldalakra mutató linkek, ezek megnyitásához a Telenor a MyChat szolgáltatásban további 250 megabájt, tetszőleges célra felhasználható, belföldi hipernetes adatforgalmat biztosít, amelynek aktuális felhasználtságáról a MyTelenor nevű online felületen vagy a MyTelenor okostelefon alkalmazásban bármikor tájékozódhatnak, de SMS-ben is figyelmeztetést kapnak, ha elhasználták az adatkeret 80 százalékát.

A MyChat szolgáltatást nagyon egyszerűen aktiválhatják a Telenor kártyás ügyfelei, az 1500 forintos feltöltés megtörténtéről tájékoztató SMS-re válaszolva kell elküldeniük (idézőjelek nélkül) a „MYCHAT”üzenetet. A csomag aktiválásáról szöveges üzenetben kapnak megerősítést. A 30 nap leteltét követően a kártyás ügyfelek egyszeri vagy megújuló havidíjú adatjeggyel tudnak mobilinternetezni.

A közösségi média elérés biztonságos használatához a Telenor a Hipersuli biztonságos internet ismertető anyagát ajánlja, mely ingyenes regisztrációt követően a hipersuli.hu oldalon érhető el. A hétrészes, több korosztályra osztott tananyagból megtanulhatják az érdeklődők, hogy hogyan tudják tudatosan és biztonságosan használni a közösségi csatornákat.

A MyChat szolgáltatás nem rendelhető meg az olyan tarifacsomagokhoz, melyek kizárólag adatforgalom lebonyolítására és SMS küldésére alkalmasak (pl. Hipernet Praktikum).További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei