Bővíthető mobilnet a Telekomnál

2020.07.02| Telekom

Korlátlanság, ahogyan és amikor akarod: az élménynek nem szabnak határt a gigabájtok!

A rugalmas korlátlanság jegyében indítja a nyarat a Telekom, az eseti net bővítő Extra Net ajánlatainak megújításával: a hagyományosan csúcsra szökő mobilnet-igényre reagálva új fix ideig használható, belföldön korlátlan bővítő opciók váltak elérhetővé. A Telekom a korlátlan Extra Net opciók széles választékát kínálja ügyfeleinek, amellyel díjcsomagváltás nélkül nyílik meg a korlátlanság élménye. A korlátlansághoz szabadság is jár: az ügyfelek úgy választhatnak a 3, 10 és 30 napos korlátlan bővítők közül, ahogyan és amikor nekik a legjobb.

A nyári időszakban mindig megugrik a mobilnet-forgalom, hiszen sokkal többen vannak úton, de akkor is folyamatosan tartják a kapcsolatot családjukkal, barátaikkal, például a közösségi hálózatok révén. Több élményt szeretünk megörökíteni és megosztani a szeretteinkkel, ilyenkor gyorsabban pörögnek a gigabájtok.

Bővíthető mobilnet a Telekomnál

A mobilitás nyújtotta szabadság közepette már a gigabájtokkal sem kell foglalkozni, hiszen a Telekom havidíjas előfizetőinek mától 3 és 10 napos korlátlan opciókat is kínál. Legyen szó egy hosszú hétvégéről, vagy akár egy tíz napos nyaralásról, az élmények megosztása korlátlan lehet. A 3 napos korlátlan Extra net 1990, a 10 napos pedig 3490 forintba kerül.

A különböző bővítő opciók közül mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbbet, mindezt úgy, hogy ehhez nincs szükség a meglévő díjcsomagja módosítására. Az összes net bővítő opció tartalmaz EU roaming környezetben leforgalmazható adatkeretet, ezek részleteiről a Telekom honlapján tájékozódhatnak.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei