Ajándék 4 giga net a Telekomtól

2018.11.16| Telekom

A Telekom extra mobilnettel teszi vonzóvá a digitális lehetőségek világát feltöltőkártyás ügyfelei számára.

A Telekom november 15-én minden lakossági feltöltőkártyás ügyfelének egyszeri 4 GB adatot biztosít, amelyet fél éven belül használhat fel. Az ajánlat összhangban van a Telekom márkavállalásával, amelyet idén tűzött ki maga elé, vagyis hogy mindenkit összeköt a jelenkor digitális lehetőségeivel, és aktív szerepet vállal Magyarország digitalizációjában.

A vállalat bízik abban, hogy lépésével még több olyan ügyfele számára teszi vonzóvá az internet világát, akik eddig még csak latolgatták a belépést, a mobilinternetet korábban is használó ügyfelei számára pedig még több lehetőséget nyújt. A promóciós adatmennyiséget hozzávetőleg 1,7 millió ügyfél veheti igénybe.

A feltöltőkártyás ügyfelek számára az egyszeri 4 GB adat automatikusan elérhetővé válik november 15-én, az aktiválásról az érintett ügyfeleknek SMS-ben küld értesítést a vállalat.

Ajándék 4 giga net a Telekomtól

A Telekom 2018 februárjában jelentette be új, ambíciózus márkavállalását. A digitális eszköztár segítségével mindenkit arra szeretne inspirálni, hogy jól és jóra, azaz saját maga és környezete előbbre jutása érdekében használja a vállalat által biztosított, egyre magasabb minőségi követelményeknek megfelelő vezetékes és világszínvonalú mobilhálózatot, valamint innovatív technológiát.

Társadalmunkban nagy számban élnek olyanok, akik számára a digitális eszközök és felületek a világ természetes részei, akik okosan használják a technológiát, magától értetődően nyúlnak a mobiljukhoz vagy a laptopjukhoz, ha valamit gyorsan, egyszerűen, frappánsan akarnak megoldani. Akik már úgy élik az életüket, hogy a digitalizáció a fejlődésüket szolgálja. Őket nevezi a Telekom Most Generációnak. A Most Generáció egy attitűd, egyfajta hozzáállás, ezért kortól függetlenül mindenki beletartozik, aki nyitott hozzáállással éli az életét, aki kíváncsi az újdonságokra és bele mer vágni az újba. A Telekom mindenkit meghív, legyen aktív tagja a Most Generációnak.

 

 

 Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei