Új, korlátlan beszélgetős tarifacsomagok a Telekomtól is

2013.10.09| Telekom
Címkék:

Telekom

,

Next

,

ingyen

,

korlátlan

,

4G

,

LTE


Korlátlan beszélgetés és SMS mellett 4G-s mobilinternet és készülékkínálat a Telekomtól a megújult Next csomagokban.

A Telenor és a Vodafone ajánlata után után korlátlan beszélgetés és SMS mellett 4G-s mobilinternet és készülékkínálat a Telekomtól a megújult Next csomagokban. A Magyar Telekom megújítja, jelentősen kibővíti és minden eddigi ajánlatánál kedvezőbb feltételekkel kínálja a korlátlan Next díjcsomagjait lakossági és üzleti ügyfelei részére. A lakossági ügyfeleknek november 1-től, üzleti ügyfeleknek október második felében induló és december 31-ig kínált akciós ajánlat az eddiginél kedvezőbb díjszabással biztosítja a korlátlan belföldi vagy hálózaton belüli alapdíjas beszélgetéseket és SMS-eket a felhasználóknak. A Telekom eddigi ajánlatánál előnyösebb feltételeket tartalmazó, megújult Next díjcsomagjaihoz a benne foglalt adatmennyiség és a készülékválaszték mellett elválaszthatatlanul hozzátartozik a szupergyors adatsebesség és a gyorsan bővülő 4G mobilhálózat is. A Telekom az otthoni kommunikáció felhasználóinak is elérhetővé teszi a korlátlan szabadság élményét nyújtó, megújult Next ajánlatot a társkártyának köszönhetően. A Next csomagok meglevő előfizetőinek a Telekom kidolgozza a megújult díjcsomagokra történő váltás lehetőségét is.

Új, korlátlan beszélgetős tarifacsomagok a Telekomtól is

Az egyszerűség és átláthatóság jegyében kialakított új Next ajánlatokkal a Telekom versenyképes havidíjat is kínál ügyfeleinek. A készülék nélkül megrendelt, korlátlan belföldi beszélgetéseket és SMS-eket, valamint 500 MB adatmennyiséget tartalmazó lakossági Next M díjcsomag 10 990 Ft-os havidíjért, a hálózaton belüli korlátlan beszélgetéseket és 500 MB adatmennyiséget biztosító Next S pedig már 6490 Ft-ért is elérhető a Telekom ügyfeleinek, akik így akár 5 millió Telekom-ügyféllel beszélhetnek korlátlanul. A Kapcsolat program keretében a szolgáltató további kedvezményekkel is meg szeretné hálálni ügyfelei hűségét és bizalmát, így a Next M már 9990 Ft-ért, a Next S pedig már 5490 Ft-ért is elérhető lesz a hűségprogramnak köszönhetően.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Üzleti felhasználók részére – a vállalkozás által előfizetett SIM-kártyák számától függően – már akár 9990 Ft havidíjért kínálja az 500 MB adatmennyiséget tartalmazó Next Business csomagot a Telekom,amelyhez ügyfeleink meghatározott feltételek mellett 0 Ft-ért okostelefont is kaphatnak, és kedvező áron többlet adatmennyiséget vásárolhatnak. A korlátlan belföldi vagy hálózaton belüli beszélgetéseket és SMS-eket tartalmazó a Next díjcsomagokat áprilistól vezette be a Telekom. A megújuló Next díjcsomagokról és a kapcsolódó kivételes készülékkínálatról a közeljövőben részletes tájékoztatást is közzétesz a szolgáltató.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei