Vodafone Red

Tízezerért ingyen duma a Vodafone-tól is

2013.10.04

Érdekes módon egy napon debütált két szolgáltató több új tarifacsomagja is, ezúttal a Vodafone változásait vehetjük szemügyre.

Érdekes módon egy napon debütált két szolgáltató több új tarifacsomagja is, ezúttal a Vodafone változásait vehetjük szemügyre. Október 4-től tehát a cég úgy döntött, teljesen megváltoztatja eddigi tarifacsomag kínálatát az előfizetéseket illetően és csak négyféle lehetőséget kínál mostantól az ügyfelei számára, teszi mindezt az átláthatóbb és összehasonlíthatóbb porfólióért. A legnagyobb dobás és felthetően az egyik legsikeresebb előfizetés a Vodafone Red Basic lehet, amely mindössze tízezer forintért ad fél gigabájt mobilnetet és minden belföldi hálózatba teljesen ingyenes beszélgetést és üzenetküldést. A megszokott módon a Red tarifacsomagokhoz tartozik készülékbiztosítás, valamint díjmentes telefon-beállítás, adatmentés, stb.

/txt/hirek/kepek/vodafone-red_20131004.jpg

A Vodafone Go tarfiacsomagok azok számára készültek, akik nem szoktak havonta tízezres telefonszámlákat generálni, a Go-hoz és a Go+ csomaghoz egyaránt tartozik mobilnet, valamint kedvezményes hívás és SMS.

/txt/hirek/kepek/vodafone-go_20131004.jpgA cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön hol vásárol mobiltelefont?


Mobilszolgáltatónál
GSM boltokban
magyar webshopokban
külföldi webshopokban
nagy offline áruházakbanKorábbi szavazások eredményei