Vodafone: jövőre is maradnak a korlátlan csomagok!

2013.12.30| Vodafone

650 millió percet telefonáltak és átlagosan 440 ezer forintos megtakarítást értek el a Red előfizetők az első évben.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

650 millió percet telefonáltak és átlagosan 440 ezer forintos megtakarítást értek el a Red előfizetők az első évben. A Vodafone Magyarország kínálatában a következő évben is megtalálhatóak lesznek a Red csomagok a mostanival megegyező feltételekkel: korlátlan beszélgetés és SMS küldés a hazai normál díjas számokra már havi 10 ezer forint alatti áron is. A Red csomagok beváltották a hozzájuk fűzött reményeket és rövid idő alatt igen népszerűek lettek. A 2012 októberében bevezetett Vodafone Red csomagok előfizetői a szolgáltatás első évében összesen 650 millió percnyi telefonhívást indítottak (beleértve az elküldött SMS-eket is) és átlagosan 440 ezer forintos megtakarítást értek el a szolgáltatással.

A Vodafone Red előfizetői a szolgáltatás első 12 hónapja alatt a 650 millió lebeszélt perccel (illetve elküldött SMS-sel) a publikus lakossági perc és SMS tarifák átlagával kalkulálva átlagosan 440 ezer forintos megtakarítást értek el 2012 és 2013 októbere között, az előfizetési díjak levonásával. 650 millió perc közel 1300 év. Vagyis ha a 800 karácsonyán római császárrá koronázott Nagy Károly frank király, vehetett volna a maga idejében egy okostelefont Red előfizetéssel, akkor utódai a mai napig folyamatosan telefonálhatnának, és még mindig lenne idejük lebeszélni a „keretüket”.

Vodafone: jövőre is maradnak a korlátlan csomagok!

A Vodafone 2012 októberében Magyarországon elsőként vezetett be korlátlan hívást és SMS küldést lehetővé tevő Red csomagokat. A szolgáltató a fogyasztói igényekre reagálva 2013 októberében, reagálva a fogyasztói igényekre, szintén elsőként tette lehetővé, hogy már havi 10 ezer forint alatti kiadással is elérhető legyen egy olyan szolgáltatáscsomag, amellyel az előfizetők korlátlanul beszélhetnek és tetszőleges mennyiségű SMS-t küldhetnek bármely hazai normáldíjas számra. Ez a Red Basic csomag, amely nagyobb adatmennyiséget kínáló Red Plushoz hasonlóan biztosítja a kiszámítható, előre tervezhető havi költségű telefonálást, SMS küldést a Vodafone országos kültéri lakossági 97,4%-os lefedettségű, 3G mobilinternet hálózatán.

A hívás és SMS küldés mellett korlátlan a hangposta- és a kékszám hívás, az MMS küldés és díjmenetesen jár a felhő alapú tárhely szolgáltatás is. A készülékkel együtt vásárolt Red csomagok további nagy előnye az előfizetési díjba foglalt készülékbiztosítás. A Vodafone kínálatában jelenleg két Red csomag szerepel. Ezek közül a Red Basic csomag havi 500 MB-os adatforgalmi keretet tartalmaz, amit a fogyasztók a saját fogyasztói szokásaik és igényeik alapján bővíthetnek, illetve a Red Plus, amely a korlátlanság és a kényelmi szolgáltatások mellett 2 GB-os adatforgalmi keretet és hatalmas (50 GB) felhő alapú tároló kapacitást kínál az okostelefont használóknak, 13 900 Ft-os áron.
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei