Ingyen SIM és dupla net: újabb érvek a Red mellett

2014.05.08| Vodafone
Címkék:

Vodafone

,

Red

,

Red Plus

,

ingyen


Májustól a Vodafone újabb vonzó opciókkal és személyes extra szolgáltatásokkal teszi még teljesebbé a Red előfizetők kiszolgálását.

A Magyarországon elsőként bevezetett, a belföldi normál díjas számok irányába korlátlan hívást, SMS és MMS küldést lehetővé tevő Red szolgáltatáscsomag előfizetőinek kiszolgálására ezután külön dedikált ügyfélszolgálati munkatársak, Red Asszisztensek fognak figyelni és a Red Plus csomag megoldást nyújt azoknak is, akik okostelefonjuk mellett tabletet is szeretnének használni.

Red Plus – 4GB adat, 2 SIM kártyával

Májustól megújul a Red Plus csomag. A Red Plus jelenlegi és új előfizetői változatlan, 13 990 Ft-os havidíjért egy helyett két SIM kártyát és 4 GB adatot kapnak, melyet mindkét SIM kártyával használhatnak. Mivel egyre többen szeretnének okostelefonjuk mellé táblagépet is vásárolni, ezért a Vodafone több kedvezményes árú okostelefon-táblagép csomaggal is bővíti készülék kínálatát, melyek Red Plus –szal lesznek elérhetőek. Sőt, mindenki választhat az igényei szerint, hogy készülék nélkül, egy vagy két készülékkel szeretné megvásárolni a Red Plus-t, és hogy a második SIM kártyát táblagépben, vagy hordozható WiFi Hotspot-ban szeretné használni. A Hotspot mindössze egyszeri 990 Ft-ért hazavihető.

Ingyen SIM és dupla net: újabb érvek a Red mellett

Red Asszisztensek

Májustól a telefonos ügyfélszolgálaton, a Red Asszisztensek 45 fős csoportja szolgálja ki a Red ügyfeleket. A Redesek ezután is a megszokott 1270-es számon hívhatják az ügyfélszolgálatot, de a számukra a Vodafone a gyorsabb és személyesebb ügyintézés érdekében 1 gombnyomásos ügyintézést biztosít – ami azt jelenti, hogy egyetlen kérdés után azonnal személyesen egy magasan képzett Red Asszisztens fogadja hívásukat.

Május 12-től a Vodafone valamennyi Redes előfizetője ezt követően születésnapja alkalmából ajándékot kap, személyes köszöntővel. Emellett valamennyi Red ügyfél megoszthatja születésnapi kívánságát – legyen az bármilyen extrém is - www.vodafone.hu/Redszulinap oldalon és a beérkező kívánságok közül a Vodafone minden hónapban teljesít egyet.További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei