Hallgass hazait! Magyar zene, ingyen, legálisan

2013.12.09| Vodafone

A Vodafone két nappal meghosszabbította a Hallgass hazait! akciót, így a magyar zene rajongói kedd estig még ingyenesen regisztrálhatnak az oldalon, hogy az elkövetkező időszakban díjmentesen és legálisan tölthessék le kedvenc magyar zenéiket mobiltelefonjukra, táblagépükre és a számítógépükre a hazai zenék legnagyobb legális online katalógusából, jelentette be a Vodafone hétfőn.

A Vodafone két nappal meghosszabbította a Hallgass hazait! akciót, így a magyar zene rajongói kedd estig még ingyenesen regisztrálhatnak az oldalon, hogy az elkövetkező időszakban díjmentesen és legálisan tölthessék le kedvenc magyar zenéiket mobiltelefonjukra, táblagépükre és a számítógépükre a hazai zenék legnagyobb legális online katalógusából, jelentette be a Vodafone hétfőn. A Hallgass hazait! 23 ezres katalógusában a piacon egyedülálló áron érhetőek el a legújabb hazai slágerek és a régebbi kedvencek is. A Hallgass hazait! a Zene! 24/7 Zenetár csomag része. A teljes, 4 millió darabos hazai és nemzetközi katalógus előfizetési díja 1000 Ft/2 hét, míg az akción kívüli időszakban a Hallgass hazait! előfizetés havi 500 Ft-ba kerül.

Mind a teljes, mind a hazai csomag előfizetői korlátlan számban tölthetnek le másolásvédelemmel ellátott zeneszámokat, és mindezeket egészen addig hallgathatják eszközeiken, ameddig érvényes a Vodafone SIM kártyájuk. A most futó akció egyik különlegessége, hogy olyanok is kipróbálhatják a szolgáltatást, akik nem a Vodafone előfizetői, a másik pedig az, hogy a Vodafone a regisztrálók között naponta egy Huawei Ascend P6 készüléket sorsol ki.

A karácsony közeledtével a www.hallgasshazait.hu oldal egy remek ajándékozási lehetőséget is tartogat: a Vodafone ügyfelei akár 20 vodafone-os barátjukat is meglephetik a díjmentes előfizetéssel. Mindössze annyit kell tenni, hogy a weboldalon megadják a saját, illetve az ajándékozott telefonszámát, majd a megajándékozott sms-ben kap tájékoztatást az ajándékáról és a tennivalókról. A Hallgass Hazait akcióban azok is részt vehetnek, akik jelenleg nem a Vodafone ügyfelei. Amennyiben ellátogatnak a www.hallgasshazait.hu oldalra és kitöltik a kérdőívet, akkor kapnak egy prepaid kártyát, amire a Vodafone azonnal aktiválja is díjmentes előfizetést.

A Vodafone által végzett online kutatásból kiderült, hogy a válaszadók több mint fele jellemzően magyar zenét hallgat, és ezeknek a válaszadóknak a nagy része az interneten jut hozzá a zenékhez. Nem csoda tehát, hogy a Zenetárból legtöbbet letöltött dalok közül minden második magyar előadó felvétele és a toplistán rendszeresen felbukkannak régebbi magyar slágerek is. A Zenetár, Hallgass hazait szolgáltatásban úgy tűnik, a haza zenészek is nagy lehetőséget látnak, hiszen a szeptember 27-én megtartott első Crazy Day kampány során több tucatnyian kommunikálták saját Facebook oldalukon a kedvezményes előfizetéses lehetőséget.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A zenei szolgáltatáshoz kapcsolódik a Hallgass Hazait! rádióműsor is, mely jelenleg 21 rádióban, heti rendszerességgel hangzik el. A kétórás műsorban interjúk, beszélgetések, dalbemutatók mellett a Hallgass Hazait katalógusából szemezget a szerkesztő, így az aktuális slágerek mellett olyan előadók dalaival is megismerkedhetnek a hallgatók, akiknek a zenéi rádióban talán ritkábban fordulnak elő.

A Hallgass hazait! és a Zenetár szolgáltatás jelenleg androidos telefonokon és tableteken, valamint számítógépen érhető el. Az androidos használathoz le kell tölteni a díjmentes Zene! 24/7 beta zenelejátszó alkalmazást, amivel a felhasználók a szolgáltatásból letöltött, illetve a telefonjukon tárolt zenéiket is a Vodafone My Music nevű tárhely szolgáltatásában tárolhatják, szintén – díjmentesen. Természetesen az alkalmazás saját lejátszási listák összeállítására is alkalmas. A zenelejátszó letölthető innen. A díjmentes Hallgass hazait! előfizetés megrendelhető a www.hallgasshazait.hu weboldalon, a mobilos és a wapos Vodafone live! oldalakon, vagy egy a Vodafone hálózatából a 1744-es számra küldött díjmentes HAZAI SMS kóddal is.messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei