Hallgass hazait! Magyar zene, ingyen, legálisan

2013.12.09| Vodafone

A Vodafone két nappal meghosszabbította a Hallgass hazait! akciót, így a magyar zene rajongói kedd estig még ingyenesen regisztrálhatnak az oldalon, hogy az elkövetkező időszakban díjmentesen és legálisan tölthessék le kedvenc magyar zenéiket mobiltelefonjukra, táblagépükre és a számítógépükre a hazai zenék legnagyobb legális online katalógusából, jelentette be a Vodafone hétfőn.

A Vodafone két nappal meghosszabbította a Hallgass hazait! akciót, így a magyar zene rajongói kedd estig még ingyenesen regisztrálhatnak az oldalon, hogy az elkövetkező időszakban díjmentesen és legálisan tölthessék le kedvenc magyar zenéiket mobiltelefonjukra, táblagépükre és a számítógépükre a hazai zenék legnagyobb legális online katalógusából, jelentette be a Vodafone hétfőn. A Hallgass hazait! 23 ezres katalógusában a piacon egyedülálló áron érhetőek el a legújabb hazai slágerek és a régebbi kedvencek is. A Hallgass hazait! a Zene! 24/7 Zenetár csomag része. A teljes, 4 millió darabos hazai és nemzetközi katalógus előfizetési díja 1000 Ft/2 hét, míg az akción kívüli időszakban a Hallgass hazait! előfizetés havi 500 Ft-ba kerül.

Mind a teljes, mind a hazai csomag előfizetői korlátlan számban tölthetnek le másolásvédelemmel ellátott zeneszámokat, és mindezeket egészen addig hallgathatják eszközeiken, ameddig érvényes a Vodafone SIM kártyájuk. A most futó akció egyik különlegessége, hogy olyanok is kipróbálhatják a szolgáltatást, akik nem a Vodafone előfizetői, a másik pedig az, hogy a Vodafone a regisztrálók között naponta egy Huawei Ascend P6 készüléket sorsol ki.

A karácsony közeledtével a www.hallgasshazait.hu oldal egy remek ajándékozási lehetőséget is tartogat: a Vodafone ügyfelei akár 20 vodafone-os barátjukat is meglephetik a díjmentes előfizetéssel. Mindössze annyit kell tenni, hogy a weboldalon megadják a saját, illetve az ajándékozott telefonszámát, majd a megajándékozott sms-ben kap tájékoztatást az ajándékáról és a tennivalókról. A Hallgass Hazait akcióban azok is részt vehetnek, akik jelenleg nem a Vodafone ügyfelei. Amennyiben ellátogatnak a www.hallgasshazait.hu oldalra és kitöltik a kérdőívet, akkor kapnak egy prepaid kártyát, amire a Vodafone azonnal aktiválja is díjmentes előfizetést.

A Vodafone által végzett online kutatásból kiderült, hogy a válaszadók több mint fele jellemzően magyar zenét hallgat, és ezeknek a válaszadóknak a nagy része az interneten jut hozzá a zenékhez. Nem csoda tehát, hogy a Zenetárból legtöbbet letöltött dalok közül minden második magyar előadó felvétele és a toplistán rendszeresen felbukkannak régebbi magyar slágerek is. A Zenetár, Hallgass hazait szolgáltatásban úgy tűnik, a haza zenészek is nagy lehetőséget látnak, hiszen a szeptember 27-én megtartott első Crazy Day kampány során több tucatnyian kommunikálták saját Facebook oldalukon a kedvezményes előfizetéses lehetőséget.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A zenei szolgáltatáshoz kapcsolódik a Hallgass Hazait! rádióműsor is, mely jelenleg 21 rádióban, heti rendszerességgel hangzik el. A kétórás műsorban interjúk, beszélgetések, dalbemutatók mellett a Hallgass Hazait katalógusából szemezget a szerkesztő, így az aktuális slágerek mellett olyan előadók dalaival is megismerkedhetnek a hallgatók, akiknek a zenéi rádióban talán ritkábban fordulnak elő.

A Hallgass hazait! és a Zenetár szolgáltatás jelenleg androidos telefonokon és tableteken, valamint számítógépen érhető el. Az androidos használathoz le kell tölteni a díjmentes Zene! 24/7 beta zenelejátszó alkalmazást, amivel a felhasználók a szolgáltatásból letöltött, illetve a telefonjukon tárolt zenéiket is a Vodafone My Music nevű tárhely szolgáltatásában tárolhatják, szintén – díjmentesen. Természetesen az alkalmazás saját lejátszási listák összeállítására is alkalmas. A zenelejátszó letölthető innen. A díjmentes Hallgass hazait! előfizetés megrendelhető a www.hallgasshazait.hu weboldalon, a mobilos és a wapos Vodafone live! oldalakon, vagy egy a Vodafone hálózatából a 1744-es számra küldött díjmentes HAZAI SMS kóddal is.messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung hivatalosan is bejelentette a One UI 6.0-t!

A Samsung hivatalosan is bejelentette a One UI 6.0-t!

2023.10.06
| SamMobile
A Samsung Developer Conference 2023 tegnap este kezdődött, és az egyik legjobban várt bejelentés a One UI 6.0 volt.
Vége a MIUI-nak?

Vége a MIUI-nak?

2023.10.10
| GSM Arena
Azt pletykálják, hogy a Xiaomi véget vet a MIUI androidos szoftvercsomagnak és más lesz helyette.
Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.
A Galaxy S24 sorozat összes modellje megkaphatja ezt az iPhone 15 Pro funkciót

A Galaxy S24 sorozat összes modellje megkaphatja ezt az iPhone 15 Pro funkciót

2023.10.06
| Android Authority
Egy új pletyka azt sugallja, hogy a titán keret nem csak a Samsung Galaxy Ultra kiváltsága lesz.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Rohamosan terjed a mobilos fizetés? Ön már az okoseszközével fizet?


Nem
Igen Apple Pay-jel
Igen Google Pay-jel
Igen banki alkalmazássalKorábbi szavazások eredményei