Hallgass hazait! Magyar zene, ingyen, legálisan

2013.12.09| Vodafone

A Vodafone két nappal meghosszabbította a Hallgass hazait! akciót, így a magyar zene rajongói kedd estig még ingyenesen regisztrálhatnak az oldalon, hogy az elkövetkező időszakban díjmentesen és legálisan tölthessék le kedvenc magyar zenéiket mobiltelefonjukra, táblagépükre és a számítógépükre a hazai zenék legnagyobb legális online katalógusából, jelentette be a Vodafone hétfőn.

A Vodafone két nappal meghosszabbította a Hallgass hazait! akciót, így a magyar zene rajongói kedd estig még ingyenesen regisztrálhatnak az oldalon, hogy az elkövetkező időszakban díjmentesen és legálisan tölthessék le kedvenc magyar zenéiket mobiltelefonjukra, táblagépükre és a számítógépükre a hazai zenék legnagyobb legális online katalógusából, jelentette be a Vodafone hétfőn. A Hallgass hazait! 23 ezres katalógusában a piacon egyedülálló áron érhetőek el a legújabb hazai slágerek és a régebbi kedvencek is. A Hallgass hazait! a Zene! 24/7 Zenetár csomag része. A teljes, 4 millió darabos hazai és nemzetközi katalógus előfizetési díja 1000 Ft/2 hét, míg az akción kívüli időszakban a Hallgass hazait! előfizetés havi 500 Ft-ba kerül.

Mind a teljes, mind a hazai csomag előfizetői korlátlan számban tölthetnek le másolásvédelemmel ellátott zeneszámokat, és mindezeket egészen addig hallgathatják eszközeiken, ameddig érvényes a Vodafone SIM kártyájuk. A most futó akció egyik különlegessége, hogy olyanok is kipróbálhatják a szolgáltatást, akik nem a Vodafone előfizetői, a másik pedig az, hogy a Vodafone a regisztrálók között naponta egy Huawei Ascend P6 készüléket sorsol ki.

Hallgass hazait! Magyar zene, ingyen, legálisan

A karácsony közeledtével a www.hallgasshazait.hu oldal egy remek ajándékozási lehetőséget is tartogat: a Vodafone ügyfelei akár 20 vodafone-os barátjukat is meglephetik a díjmentes előfizetéssel. Mindössze annyit kell tenni, hogy a weboldalon megadják a saját, illetve az ajándékozott telefonszámát, majd a megajándékozott sms-ben kap tájékoztatást az ajándékáról és a tennivalókról. A Hallgass Hazait akcióban azok is részt vehetnek, akik jelenleg nem a Vodafone ügyfelei. Amennyiben ellátogatnak a www.hallgasshazait.hu oldalra és kitöltik a kérdőívet, akkor kapnak egy prepaid kártyát, amire a Vodafone azonnal aktiválja is díjmentes előfizetést.

A Vodafone által végzett online kutatásból kiderült, hogy a válaszadók több mint fele jellemzően magyar zenét hallgat, és ezeknek a válaszadóknak a nagy része az interneten jut hozzá a zenékhez. Nem csoda tehát, hogy a Zenetárból legtöbbet letöltött dalok közül minden második magyar előadó felvétele és a toplistán rendszeresen felbukkannak régebbi magyar slágerek is. A Zenetár, Hallgass hazait szolgáltatásban úgy tűnik, a haza zenészek is nagy lehetőséget látnak, hiszen a szeptember 27-én megtartott első Crazy Day kampány során több tucatnyian kommunikálták saját Facebook oldalukon a kedvezményes előfizetéses lehetőséget.

Hallgass hazait! Magyar zene, ingyen, legálisan

A zenei szolgáltatáshoz kapcsolódik a Hallgass Hazait! rádióműsor is, mely jelenleg 21 rádióban, heti rendszerességgel hangzik el. A kétórás műsorban interjúk, beszélgetések, dalbemutatók mellett a Hallgass Hazait katalógusából szemezget a szerkesztő, így az aktuális slágerek mellett olyan előadók dalaival is megismerkedhetnek a hallgatók, akiknek a zenéi rádióban talán ritkábban fordulnak elő.

A Hallgass hazait! és a Zenetár szolgáltatás jelenleg androidos telefonokon és tableteken, valamint számítógépen érhető el. Az androidos használathoz le kell tölteni a díjmentes Zene! 24/7 beta zenelejátszó alkalmazást, amivel a felhasználók a szolgáltatásból letöltött, illetve a telefonjukon tárolt zenéiket is a Vodafone My Music nevű tárhely szolgáltatásában tárolhatják, szintén – díjmentesen. Természetesen az alkalmazás saját lejátszási listák összeállítására is alkalmas. A zenelejátszó letölthető innen. A díjmentes Hallgass hazait! előfizetés megrendelhető a www.hallgasshazait.hu weboldalon, a mobilos és a wapos Vodafone live! oldalakon, vagy egy a Vodafone hálózatából a 1744-es számra küldött díjmentes HAZAI SMS kóddal is.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Árukereső
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB 6GB RAM Dual
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB 6GB RAM Dual
EUmobil 69 980 Ft
Mojuma Working Kft. 69 990 Ft
Telefoncenter Webáruház 70 000 Ft
Xiaomi Redmi Note 8T 128GB 4GB RAM
Xiaomi Redmi Note 8T 128GB 4GB RAM
EUmobil 55 090 Ft
Telefoncenter Webáruház 55 100 Ft
GsmHome 55 989 Ft
Xiaomi Mi 9T 64GB
Xiaomi Mi 9T 64GB
Mojuma Working Kft. 92 550 Ft
INNOTECH SHOP 106 690 Ft
GsmPalota 109 790 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei