Hallgass hazait! Magyar zene, ingyen, legálisan

2013.12.09| Vodafone

A Vodafone két nappal meghosszabbította a Hallgass hazait! akciót, így a magyar zene rajongói kedd estig még ingyenesen regisztrálhatnak az oldalon, hogy az elkövetkező időszakban díjmentesen és legálisan tölthessék le kedvenc magyar zenéiket mobiltelefonjukra, táblagépükre és a számítógépükre a hazai zenék legnagyobb legális online katalógusából, jelentette be a Vodafone hétfőn.

A Vodafone két nappal meghosszabbította a Hallgass hazait! akciót, így a magyar zene rajongói kedd estig még ingyenesen regisztrálhatnak az oldalon, hogy az elkövetkező időszakban díjmentesen és legálisan tölthessék le kedvenc magyar zenéiket mobiltelefonjukra, táblagépükre és a számítógépükre a hazai zenék legnagyobb legális online katalógusából, jelentette be a Vodafone hétfőn. A Hallgass hazait! 23 ezres katalógusában a piacon egyedülálló áron érhetőek el a legújabb hazai slágerek és a régebbi kedvencek is. A Hallgass hazait! a Zene! 24/7 Zenetár csomag része. A teljes, 4 millió darabos hazai és nemzetközi katalógus előfizetési díja 1000 Ft/2 hét, míg az akción kívüli időszakban a Hallgass hazait! előfizetés havi 500 Ft-ba kerül.

Mind a teljes, mind a hazai csomag előfizetői korlátlan számban tölthetnek le másolásvédelemmel ellátott zeneszámokat, és mindezeket egészen addig hallgathatják eszközeiken, ameddig érvényes a Vodafone SIM kártyájuk. A most futó akció egyik különlegessége, hogy olyanok is kipróbálhatják a szolgáltatást, akik nem a Vodafone előfizetői, a másik pedig az, hogy a Vodafone a regisztrálók között naponta egy Huawei Ascend P6 készüléket sorsol ki.

Hallgass hazait! Magyar zene, ingyen, legálisan

A karácsony közeledtével a www.hallgasshazait.hu oldal egy remek ajándékozási lehetőséget is tartogat: a Vodafone ügyfelei akár 20 vodafone-os barátjukat is meglephetik a díjmentes előfizetéssel. Mindössze annyit kell tenni, hogy a weboldalon megadják a saját, illetve az ajándékozott telefonszámát, majd a megajándékozott sms-ben kap tájékoztatást az ajándékáról és a tennivalókról. A Hallgass Hazait akcióban azok is részt vehetnek, akik jelenleg nem a Vodafone ügyfelei. Amennyiben ellátogatnak a www.hallgasshazait.hu oldalra és kitöltik a kérdőívet, akkor kapnak egy prepaid kártyát, amire a Vodafone azonnal aktiválja is díjmentes előfizetést.

A Vodafone által végzett online kutatásból kiderült, hogy a válaszadók több mint fele jellemzően magyar zenét hallgat, és ezeknek a válaszadóknak a nagy része az interneten jut hozzá a zenékhez. Nem csoda tehát, hogy a Zenetárból legtöbbet letöltött dalok közül minden második magyar előadó felvétele és a toplistán rendszeresen felbukkannak régebbi magyar slágerek is. A Zenetár, Hallgass hazait szolgáltatásban úgy tűnik, a haza zenészek is nagy lehetőséget látnak, hiszen a szeptember 27-én megtartott első Crazy Day kampány során több tucatnyian kommunikálták saját Facebook oldalukon a kedvezményes előfizetéses lehetőséget.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Hallgass hazait! Magyar zene, ingyen, legálisan

A zenei szolgáltatáshoz kapcsolódik a Hallgass Hazait! rádióműsor is, mely jelenleg 21 rádióban, heti rendszerességgel hangzik el. A kétórás műsorban interjúk, beszélgetések, dalbemutatók mellett a Hallgass Hazait katalógusából szemezget a szerkesztő, így az aktuális slágerek mellett olyan előadók dalaival is megismerkedhetnek a hallgatók, akiknek a zenéi rádióban talán ritkábban fordulnak elő.

A Hallgass hazait! és a Zenetár szolgáltatás jelenleg androidos telefonokon és tableteken, valamint számítógépen érhető el. Az androidos használathoz le kell tölteni a díjmentes Zene! 24/7 beta zenelejátszó alkalmazást, amivel a felhasználók a szolgáltatásból letöltött, illetve a telefonjukon tárolt zenéiket is a Vodafone My Music nevű tárhely szolgáltatásában tárolhatják, szintén – díjmentesen. Természetesen az alkalmazás saját lejátszási listák összeállítására is alkalmas. A zenelejátszó letölthető innen. A díjmentes Hallgass hazait! előfizetés megrendelhető a www.hallgasshazait.hu weboldalon, a mobilos és a wapos Vodafone live! oldalakon, vagy egy a Vodafone hálózatából a 1744-es számra küldött díjmentes HAZAI SMS kóddal is.A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

Nézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

2022.07.15
| GSM Arena
Az Apple iPhone 14 Pro Max dummy előlapján a dupla kivágás látható, a vanilla verzión nincs ilyen újítás.
Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

2022.07.11
| Phone Arena
Mintha nem lenne elég, hogy az iPhone 14 valószínűleg drágább lesz, mint az iPhone 13 sorozat, egy új hír szerint az Apple Watch strapabíró kiadása pofátlan árcédulával érkezik.
30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

2022.07.16
| Tomtop
Épphogy bejelentette a kínai cég a Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt, máris itt a 7 Pro verzió teljese más dizájnnal és kapható is.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei