Az ország legnagyobb olimpiai szurkolói központja nyílik Budapest belvárosában

2016.08.05| Vodafone

Augusztus 6-án a budapesti Március 15. téren nyílik meg az ország legnagyobb Szurkolói Központja, ahol egy hatalmas, kilátóként is mûködõ 35 négyzetméteres kivetítõn nézhetik majd az érdeklõdõk a riói XXXI. Olimpián zajló eseményeket.

Az M4 Sport élõ közvetítésének szüneteiben a televízió szakértõi, mûsorvezetõi, valamint olimpiai és világbajnokok elemzik majd az eseményeket, jelentette be kedden Vaszily Miklós, az MTVA megbízott vezérigazgatója. A Szurkolói Központ az Olimpia ideje alatt hétköznaponként délután 3-tól este 11-ig, hétvégén pedig a családi napok keretében már délelõtt 10-tõl, folyamatos sportközvetítéssel és izgalmas programokkal várja a nézõket Budapest egyik legszebb pontján. Augusztus 6-án a délelõtti kapunyitást követõen izgalmas közvetítésekkel, mint például a 14 órakor kezdõdõ magyar–szerb vízilabda mérkõzéssel várja az olimpiai szurkolói központ az érdeklõdõket, akik már az elsõ napon szurkolhatnak többek között a magyar úszóknak, Verrasztó Dávidnak vagy akár Hosszú Katinkának, a sportlövõknek, a tornász Hidvégi Vidnek, a wimbledoni páros döntõs Babos Tímeának, vagy a vívó Szász Emesének.

Az ország legnagyobb olimpiai szurkolói központja nyílik Budapest belvárosában

A Vodafone, mint a magyar vízilabda sport egyik elkötelezett támogatója, örömmel állt a Szurkolói Központ mellé, mondta Beck György, a Vodafone Magyarország elnöke. Két évvel ezelõtt a budapesti vízilabda EB idején több ezren szurkoltak a magyar válogatottaknak az ugyanitt felállított Vodafone Vízilabda Arénában és annak közvetlen környezetében, az elmúlt hetekben a Labdarúgó EB idején pedig minden korábbinál többen tapasztalhatták, mekkora élmény közösen szurkolni és ünnepelni a sikereket egy világversenyen. Az augusztus 6. és 20. között látogatható Szurkolói Központ óriási és belvárosi kilátóként is mûködõ LED-falát a Március 15. térrõl is jól lehet majd látni, így nem csak az egyszerre 600 fõ befogadására alkalmas létesítménybõl, de akár a térrõl is tömegek követhetik majd az eseményeket.

A mintegy 700 négyzetméteres helyszín nyitott, könnyen átjárható és akadálymentesített lesz. A teret a 35 négyzetméteres kivetítõ uralja majd, a Szurkolói Központ területén a nézõk kényelmes körülmények között szurkolhatnak a magyar sportsikerekért. A helyszín külön érdekessége, hogy a LED-falat nem csupán nézni lehet, de fel is lehet menni a tetejére. A speciális kialakítású LED-fal tetején egy kilátó található, ahonnan egészen különleges módon lehet majd a budapesti panorámát élvezni.

Az ország legnagyobb olimpiai szurkolói központja nyílik Budapest belvárosában

"Az M4 Sportnak születése óta az a küldetése, hogy elvigye a sportélményeket az emberekhez. Az M4 Sportcsatorna egyetlen év alatt bebizonyította, hogy összehozza és összeköti a magyarokat, legyen szó a hazai, nemzeti bajnokságokról, a Forma-1-rõl, vagy éppen az Európa Bajnokságról és most az Olimpiáról. Ezt is kifejezendõ választottuk az M4 Sport nyári szlogenjéül a #veletekvagyunk fordulatot, amelyet az EB idején sikerrel vezettünk be, és amellyel az Olimpia ideje alatt a szurkolók üzenhetnek is a magyar sportolóknak" – mondta Vaszily Miklós.

A nyitástól az élõ közvetítés kezdetéig az elõzõ napi versenyszámok ismétlésére kerül sor a látogatókat megmozgató sportvetélkedõk, illetve a hétvégi családi programok mellett, majd délután és este az élõ közvetítéseken lesz a hangsúly, magyar olimpikonok és sportszakértõk közremûködésével. A Szurkolói Központból az M4 Sport az élõ közvetítések között több alkalommal élõben jelentkezik majd.

Az ország legnagyobb olimpiai szurkolói központja nyílik Budapest belvárosában

„A Samsung Electronics az olimpia hivatalos partnereként az idei játékok alatt is minden erejével azon van, hogy mind az olimpikonok, mind a szurkolók számára innovatív megoldásaival biztosítsa a határokon átívelõ kommunikációt. Szeretnénk, hogy a magyar szurkolók is testközelbõl tapasztalhassák meg az olimpia hangulatát és szellemiségét, ezért a sportrajongók a szurkolói központban kipróbálhatják a Samsung legújabb mobil termékeit, amelyek a sportolók olimpiára való felkészülését is segítették” – mondta el Nyilas Orsolya, a Samsung Electronics Magyar Zrt. kommunikációs vezetõje.

Szalay-Bobrovniczky Alexandra fõpolgármester-helyettes hangsúlyozta, hogy a Fõváros számára kiemelten fontos olyan helyszínek és események támogatása, amelyek lehetõvé teszik, hogy a családok hasznos, minõségi idõt tölthessenek együtt. Ezért is álltak együttmûködõ partnerként a Szurkolói Központ mellé, hiszen amellett, hogy remek kikapcsolódási lehetõséget biztosít a családok számára, még a sport szeretetére is megtanítja a gyerekeket a közös szurkolás élményén keresztül.

Az ország legnagyobb olimpiai szurkolói központja nyílik Budapest belvárosában

A Szurkolói Központ ideje alatt számos, a közvetítéseket kísérõ rendezvényre is sor kerül, így folyamatosan zajlik majd az új és használt, de jó állapotú sportszerek gyûjtése is. A kedvezményezettek a Vodafone Digitális Iskola Program keretében az ország 25, döntõen hátrányos helyzetû iskoláiban tanuló gyermekek lesznek.

Nyitva tartás:

  • Hétköznapokon: 15:00 – 23:00
  • Hétvégén: 10:00 – 23:00

Helyszín: Budapest, V. kerület, Március 15. Tér

A Szurkolói Központba a belépés ingyenes.Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei